A ko je donio dokument načelnik ili komisija ?Brkoo je napisao/la:Treba isprozivati i kuravu Belmu Vlasic Kljuco pomocnika nacelnika jer je ona potpisala sramni dokument po ovlastenju nacelnika..
Ma niko me ne može obradovati ko ti, aferim ljudinoFKZ1921 je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe za ovololiko nervoze.
Ovo sa zapadom će se nastaviti...Moraće i za istok izdati urbanistički saglasnost.
Ja vjerujem da se državni organi(opcina) neće smjeti igrati sa zakonima i procedurama.
Sasvim je jasno da su ljudi iz FK Željezničar u pravu. Barataju činjenicama,dokumentima,ugovorima...
Ovi iz SD barataju dogovorima...Šta je dogovor?
Potpuno nepoznata kategorija u pravnim procedurama.
Smirite se,Grbavica ide svojim prirodnim putem...U Evropu.
Bravo! Bez potrebe zaa tenzije.FKZ1921 je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe za ovololiko nervoze.
Ovo sa zapadom će se nastaviti...Moraće i za istok izdati urbanistički saglasnost.
Ja vjerujem da se državni organi(opcina) neće smjeti igrati sa zakonima i procedurama.
Sasvim je jasno da su ljudi iz FK Željezničar u pravu. Barataju činjenicama,dokumentima,ugovorima...
Ovi iz SD barataju dogovorima...Šta je dogovor?
Potpuno nepoznata kategorija u pravnim procedurama.
Smirite se,Grbavica ide svojim prirodnim putem...U Evropu.
jovanmaksimovic je napisao/la:nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva...
Jovaneeee treba nam sad pogotovo tvoje pozitivejovanmaksimovic je napisao/la:nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva...
Jovo, izgleda da ćemo morati nas dvojica dole da uredimi stvarijovanmaksimovic je napisao/la:nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva...
Okolele je napisao/la:![]()
Kaznu u Ustikolini služi i Nijaz Karkelja, poznato lice kako sarajevskoj javnosti, tako i policiji. Osuđen je na šest mjeseci zbog iznude. Prvi put je u zatvoru bio, kako kaže, zbog pijanskog sukoba. Odležao je osam mjeseci. U više navrata se našao iz rešetaka dok su se protiv njega vodile istrage. Tvrdi da ni u jednom slučaju nije bio kriv. Supruga mu je magistrica farmacije, ali tvrdi da zbog njega nije mogla naći posao u Sarajevu jer Nisko mnogima bio u trn, prvenstveno Ismetu Dahiću, nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova u Vladi Kantona Sarajevo. Vrijeme u zatvoru najčešće provodi šetajući, igrajući šaha i domina. Ne žali se, ali kaže da mu osim porodice, najviše nedostaje FK Željezničar.
Sa ciljem objektivnog i transparentnog informisanja javnosti, a u povodu saopćenja izdatog od strane FK “Željezničar” vezanog za njihov zahtjev za urbanističku saglasnost za rekostrukciju stadiona Grbavica, općinski načelnik Nedžad Koldžo obratit će se u srijedu 4. maja na konferenciji za novinare u zgradi Općine Novo Sarajevo.