Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 9:00 pm

Treba isprozivati i kuravu Belmu Vlasic Kljuco pomocnika nacelnika jer je ona potpisala sramni dokument po ovlastenju nacelnika..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:01 pm

Brkoo je napisao/la:Treba isprozivati i kuravu Belmu Vlasic Kljuco pomocnika nacelnika jer je ona potpisala sramni dokument po ovlastenju nacelnika..
A ko je donio dokument načelnik ili komisija ?

Plava Porodica
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe za ovololiko nervoze.
Ovo sa zapadom će se nastaviti...Moraće i za istok izdati urbanistički saglasnost.
Ja vjerujem da se državni organi(opcina) neće smjeti igrati sa zakonima i procedurama.
Sasvim je jasno da su ljudi iz FK Željezničar u pravu. Barataju činjenicama,dokumentima,ugovorima...
Ovi iz SD barataju dogovorima...Šta je dogovor?
Potpuno nepoznata kategorija u pravnim procedurama.
Smirite se,Grbavica ide svojim prirodnim putem...U Evropu.
Ma niko me ne može obradovati ko ti, aferim ljudino :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

Jel dobra sta?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Djulaga_
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:03 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe za ovololiko nervoze.
Ovo sa zapadom će se nastaviti...Moraće i za istok izdati urbanistički saglasnost.
Ja vjerujem da se državni organi(opcina) neće smjeti igrati sa zakonima i procedurama.
Sasvim je jasno da su ljudi iz FK Željezničar u pravu. Barataju činjenicama,dokumentima,ugovorima...
Ovi iz SD barataju dogovorima...Šta je dogovor?
Potpuno nepoznata kategorija u pravnim procedurama.
Smirite se,Grbavica ide svojim prirodnim putem...U Evropu.
Bravo! Bez potrebe zaa tenzije.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:04 pm

Ispred sjedišta SD-a postaviti trans "Ako ste vi normalni, mi nismo"... :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:06 pm

nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva... :psujem:
100/94/37/34 - i to je to!

terabajt
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:15 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva... :psujem:
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

Tryg
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:16 pm

HAHA :karanje:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

fk1921

pon maj 02, 2016 9:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:nemam zivaca da ovo sve pratim oko stadiona, jer sam previse impulsivan i temperamentan pa se cuvam jezika... ali hoce li neko objasniti, ako je sve jasno ko dan, i to u nasu korist, sto se onda nedzad i uhljubi i sd-a bune?! jel trebam da dodjem dole da ubijem nedzada i clanove sportskog drustva... :psujem:
Jovaneeee treba nam sad pogotovo tvoje pozitive :D reci svima da cemo graditi istok uskoro i da nam ovi uhljupi ne mogu nista :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Model1964

pon maj 02, 2016 9:18 pm

Jovo, izgleda da ćemo morati nas dvojica dole da uredimi stvari :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:23 pm

:mrgreen:
Kaznu u Ustikolini služi i Nijaz Karkelja, poznato lice kako sarajevskoj javnosti, tako i policiji. Osuđen je na šest mjeseci zbog iznude. Prvi put je u zatvoru bio, kako kaže, zbog pijanskog sukoba. Odležao je osam mjeseci. U više navrata se našao iz rešetaka dok su se protiv njega vodile istrage. Tvrdi da ni u jednom slučaju nije bio kriv. Supruga mu je magistrica farmacije, ali tvrdi da zbog njega nije mogla naći posao u Sarajevu jer Nisko mnogima bio u trn, prvenstveno Ismetu Dahiću, nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova u Vladi Kantona Sarajevo. Vrijeme u zatvoru najčešće provodi šetajući, igrajući šaha i domina. Ne žali se, ali kaže da mu osim porodice, najviše nedostaje FK Željezničar.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

1921.ba
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:24 pm

nisko :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:24 pm

Okolele je napisao/la::mrgreen:
Kaznu u Ustikolini služi i Nijaz Karkelja, poznato lice kako sarajevskoj javnosti, tako i policiji. Osuđen je na šest mjeseci zbog iznude. Prvi put je u zatvoru bio, kako kaže, zbog pijanskog sukoba. Odležao je osam mjeseci. U više navrata se našao iz rešetaka dok su se protiv njega vodile istrage. Tvrdi da ni u jednom slučaju nije bio kriv. Supruga mu je magistrica farmacije, ali tvrdi da zbog njega nije mogla naći posao u Sarajevu jer Nisko mnogima bio u trn, prvenstveno Ismetu Dahiću, nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova u Vladi Kantona Sarajevo. Vrijeme u zatvoru najčešće provodi šetajući, igrajući šaha i domina. Ne žali se, ali kaže da mu osim porodice, najviše nedostaje FK Željezničar.
:rofl1: :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:25 pm

sve ispadaju nevini iz zatvora, pa tako i nisko... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

nikson
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:25 pm

Jovo i Model - dodjete dole, rijesite levate i nazad gore, vi " stranci" ste zasticeni :D :mrgreen:
:zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Aragon

pon maj 02, 2016 9:28 pm

Trazite od Senada da pozove nekoga iz FK i SD u Face to Face. Vjerujem da bi tad neke stvari bile jasnije.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:29 pm

dječak, oguli jabuku i spremi se za još drastičnije zatvaranje pipe i stezanje kaiša...
gradi željo boli te *****

reks1
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:31 pm

Nista nije svetinja vise.Toliko ga popusili u ratu i odmah poslije pomislim da nikad niko nece tu napacenu Grbavicu i muku svih iskrenih Sarajlija ponovo pokusavati sakatiti.Citam clanak o tom 2 maju i toj prvoj utakmici,tom derbiju i pitam se kako je moguce da se istorija ponavlja,samo na mnogo podliji i perfidniji nacin,Vec gledam sljedeci Face bice posvecen tome a meni to samo vise prlja ovu divnu pricu oko tog kultnog stadiona i doma.Izmilice mnogi dusebriznici sada,sazivati svoje jatake i placenike,na raznim presicama.Jad i bijeda tih ljudi! Zato je evropa bitna,Zato mooramo dobiti ove 3 tekme.Ma neophodno je,zarad najnovijih agresora,dusmana,I sad mi je slika u glavi kad su se djeca iz ovog grada mogla izvesti samo pod uslovom da to ne budu Zeljina djeca ,pa su valjda samo kao djeca nasih dragih kona mogli siriti istinu o Bosni.Nema razlike izmedju onih koji su bacali granate i ovih za koje su mnogi manijaci glasali.

Elegant
Kontakt:

pon maj 02, 2016 9:31 pm

Sa ciljem objektivnog i transparentnog informisanja javnosti, a u povodu saopćenja izdatog od strane FK “Željezničar” vezanog za njihov zahtjev za urbanističku saglasnost za rekostrukciju stadiona Grbavica, općinski načelnik Nedžad Koldžo obratit će se u srijedu 4. maja na konferenciji za novinare u zgradi Općine Novo Sarajevo.
:kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava