Izgleda da je potpisao za Aquarius.Kapiten je napisao/la:Zna li neko mozda gdje ce zavrsiti onaj Bogdanovic ?

Izgleda da je potpisao za Aquarius.Kapiten je napisao/la:Zna li neko mozda gdje ce zavrsiti onaj Bogdanovic ?
Dragi covjece pa niko ne tvrdi da je sve idealno.Ali da napredak i to evidentan postoji to je fakat,Evo i pored ovih velikih slova ,po meni bespotrebnih,ja bih zaista volio da cujem ko je ,tj tvoj prijedlog za tu osobu koja ce nam omoguciti pravilnu selekciju i prava sportska rjesenja npr kad je igracka krizaljka u pitanju.i da, silna energija potrosi se na Amara Osima a ja realno ne vidjeh da ja neko protiv ,da ga je neko naljepio.pa da ga treba aman zaman braniti.Osimu i Zelji niko ne moze uzeti njihovo.Minjore je napisao/la:Znas brate kako kazu ljepota je u ocima posmatraca. Dakle, ti koliko god pisao svoj nacin i koliko god ti bio upravu, pojedini nece gledati sta ti pises nego ce odgovarati ono sto njima odgovara. Tako i nece primjetiti sto pises za sportski segment nego te repliciraju i najure kao da si violina.Neandertalac je napisao/la:Malta 071@
Evo da odgovorim tebi, Ublehasu@ a usput i svima koje interesuje.
Kako sam i rekao uprava, ne samo ova, sve, raspolažu resursima FK. Zeljeznicar.
Ova uprava je najbolja do sada u tom segmentu.
Uredili su taj dio, detektovali niz problema, bacili se na rjesavanje istih, na jedan profesionalan nacin poceli usmjeravati novac.
Novac koji je zaradio FK Zeljeznicar koriste na nacin koji je i po nama najbolji u ovom trenutku; otplata dugova, plate, sanacija stadiona, nadogradnja stadiona, itd.
Znaci ponavljam, a vi vec jednom shvatite da me ne biste smarali vise i da mi ne bi replicirali samo da bi se napravili vazni pred forumskim audotirjem;
NEMAM NISTA PROTIV UPRAVE SAMO MI SE NEKE ODLUKE U SPORTSKOM SEGMENTU NE DOPADAJU, TJ MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TAJ DIO MOZE DOSTA BOLJE TE DA NAM JE PRIJEKO POTREBNA STRUCNIJA OSOBA KOJA BI NAM POMOGLA SA SVOJIM ZNANJEM DIREKTNO U TOJ OBLASTI!!!
IAKO SE VAMA CINI TJ VECINA SVRSAVA NA SVAKOG DOVEDENOG IGRACA SMATRAM DA NEKOMPETENTNE OSOBE ZA TAJ POSAO ODLUCUJU KO CE DOCI A KO OTICI, UZ SVO DUZNO POSTOVANJE NJIHOVOM OSTALOM RADU U I OKO KLUBA!!!
Sada kada sam se ovako izjasnio, obavjestavam da ce svi koji budu replicirali reda radi biti ignorisani, tj nece dobiti odgovor.
Ja se iskreno nadam da ce se upravo taj sportski segment konsolidovati ove sezone. Korak po korak ide sve pa tako i taj segment. Veoma je vazno ostati doslijedan i dati punu podrsku igracima i sš.
I ja gledam i cudim se ovom instrumentu, zna li neko sta je ovo ?Kapiten je napisao/la:
Sta je ovo kod Lesnika u desnoj ruci ? Za sta sluzi ovo
Mjericikazubo je napisao/la:I ja gledam i cudim se ovom instrumentu, zna li neko sta je ovo ?Kapiten je napisao/la:
meni lici kao one spravice neke za crtanje linija?cikazubo je napisao/la:I ja gledam i cudim se ovom instrumentu, zna li neko sta je ovo ?Kapiten je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
Jel u Makarskoj seminar ili u Sutomoru ?1921.ba je napisao/la:deminira![]()
PS. Nisam sinoć bio tu oko ove rasprave za prikupljanje... Mogu nije problem, samo ja sam u Sarajevu do osmog jula pa odoh na neki seminar nema me 12 dana, tako da se vracam tek 20.7 u seher opet...
U Počitelju, City Art, google it.Minjore je napisao/la:Jel u Makarskoj seminar ili u Sutomoru ?1921.ba je napisao/la:deminira![]()
PS. Nisam sinoć bio tu oko ove rasprave za prikupljanje... Mogu nije problem, samo ja sam u Sarajevu do osmog jula pa odoh na neki seminar nema me 12 dana, tako da se vracam tek 20.7 u seher opet...
Eh, to me zanimalo. Ostatak posta je glup. Niko te ne citira da se pravi vaznim. Forum je ebo te.Neandertalac je napisao/la:Malta 071@
Evo da odgovorim tebi, Ublehasu@ a usput i svima koje interesuje.
Kako sam i rekao uprava, ne samo ova, sve, raspolažu resursima FK. Zeljeznicar.
Ova uprava je najbolja do sada u tom segmentu.
Uredili su taj dio, detektovali niz problema, bacili se na rjesavanje istih, na jedan profesionalan nacin poceli usmjeravati novac.
Novac koji je zaradio FK Zeljeznicar koriste na nacin koji je i po nama najbolji u ovom trenutku; otplata dugova, plate, sanacija stadiona, nadogradnja stadiona, itd.
Znaci ponavljam, a vi vec jednom shvatite da me ne biste smarali vise i da mi ne bi replicirali samo da bi se napravili vazni pred forumskim audotirjem;
NEMAM NISTA PROTIV UPRAVE SAMO MI SE NEKE ODLUKE U SPORTSKOM SEGMENTU NE DOPADAJU, TJ MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TAJ DIO MOZE DOSTA BOLJE TE DA NAM JE PRIJEKO POTREBNA STRUCNIJA OSOBA KOJA BI NAM POMOGLA SA SVOJIM ZNANJEM DIREKTNO U TOJ OBLASTI!!!
IAKO SE VAMA CINI TJ VECINA SVRSAVA NA SVAKOG DOVEDENOG IGRACA SMATRAM DA NEKOMPETENTNE OSOBE ZA TAJ POSAO ODLUCUJU KO CE DOCI A KO OTICI, UZ SVO DUZNO POSTOVANJE NJIHOVOM OSTALOM RADU U I OKO KLUBA!!!
Sada kada sam se ovako izjasnio, obavjestavam da ce svi koji budu replicirali reda radi biti ignorisani, tj nece dobiti odgovor.
Kakve ti veze imaš sa kulturom?1921.ba je napisao/la:U Počitelju, City Art, google it.Minjore je napisao/la:Jel u Makarskoj seminar ili u Sutomoru ?1921.ba je napisao/la:deminira![]()
ublehas je napisao/la:Kakve ti veze imaš sa kulturom?
Geometar,kupujemo zemlju u Sloveniji gradimo kamp..Kapiten je napisao/la:
Ovaj više ni radio ne može pojačat'shzna je napisao/la:Izgleda da je potpisao za Aquarius.Kapiten je napisao/la:Zna li neko mozda gdje ce zavrsiti onaj Bogdanovic ?