Pridruzujem se akciji i ako sta skontate kod koga ce se skupljati sta i kako javite na pp. Željo je oduvijek važio za nešto što spaja divne ljude, a šta treba više od toga???
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pa onda uzmi kao generalnog bhtelecom za 200K a ne Gazprom za 1m zato sto su rusiLARS1921 je napisao/la:Nije problem to, nego sad bezveze je započeo priču bez potrebe. Pokušao ispasti pametan, skontao da mu ne ide i sad se nešto izvlači.
Ako je tebi isto kad neko da posljednji novac, pa i 5KM, a neko ko na Bog zna kakav način dolazi do tog novca izdvoji pare, a zna da će imati korist, dok ovaj neće imati nikakvu, onda je u tebi neki problem
Svaka cast momcino.Leo Messi je napisao/la:Jbg ja sam rudar i probacu opet kuput sezonsku jer sam i proslegodine kupio i bio svaku utakmicu al eto red je i ove godine i ako stanje u firmi nije neko jer Volim te Zeljoooooooo
[video]https://www.youtube.com/watch?v=abtcYIaUuHw[/video]AsharaK je napisao/la:Raspravljate cija je marka vaznija?
pa suštinski ona i jeste toliko, za onoga ko je se učlanio u ljeto i sad će mu isteći (a takvih je opet najviše). on će morati odjednom ili u kratkom razmaku dati pare i za članarinu i za godišnju. ali i kad se sabere je manje nego što je bilo zadnje dvije godine + uključuje i kup i manje dijete.exbabilon je napisao/la:Kad skontas da nasa raja mahom nema obicaj, naviku, osjecaj da je neka privilegija biti clan kluba, prvi u kuci imam jednog koji ima godisnju, ali clanska mu kao ne treba.. iz te perspektive ove godisnje karte nisu 35, nego 55 maraka..nisu 60, nego 80 maraka....u tome je kvaka. Mi ostali koji smo i ovako i onako uzimali clanske karte na to gledamo malo drugacije, ali nas nema previse, tacnije nismo u vecini. Tako da pomalo razumijem i raju koja misli drugacije. Pojedinacna karta od 10 maraka za sjever je istina mozda poskupa..
Majke mi ne zna frajer ata pise.... Eto takav utisak imam da on pojma nema sta kritikuje.... Samo eto da bude da se suprostavlja nekome.... Tegoban zivot sta li cccLARS1921 je napisao/la:svaka cast druze !!! tvojih 5,10 KM je vrijednije nego necija hiljada vjeruj mi ...tako se to radi...respekt
izađi i zatvori vrata, sada što pokušavaš nešto ispasti pametan, a sam znaš šta je htio reći.
Znas brate kako kazu ljepota je u ocima posmatraca. Dakle, ti koliko god pisao svoj nacin i koliko god ti bio upravu, pojedini nece gledati sta ti pises nego ce odgovarati ono sto njima odgovara. Tako i nece primjetiti sto pises za sportski segment nego te repliciraju i najure kao da si violina.Neandertalac je napisao/la:Malta 071@
Evo da odgovorim tebi, Ublehasu@ a usput i svima koje interesuje.
Kako sam i rekao uprava, ne samo ova, sve, raspolažu resursima FK. Zeljeznicar.
Ova uprava je najbolja do sada u tom segmentu.
Uredili su taj dio, detektovali niz problema, bacili se na rjesavanje istih, na jedan profesionalan nacin poceli usmjeravati novac.
Novac koji je zaradio FK Zeljeznicar koriste na nacin koji je i po nama najbolji u ovom trenutku; otplata dugova, plate, sanacija stadiona, nadogradnja stadiona, itd.
Znaci ponavljam, a vi vec jednom shvatite da me ne biste smarali vise i da mi ne bi replicirali samo da bi se napravili vazni pred forumskim audotirjem;
NEMAM NISTA PROTIV UPRAVE SAMO MI SE NEKE ODLUKE U SPORTSKOM SEGMENTU NE DOPADAJU, TJ MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TAJ DIO MOZE DOSTA BOLJE TE DA NAM JE PRIJEKO POTREBNA STRUCNIJA OSOBA KOJA BI NAM POMOGLA SA SVOJIM ZNANJEM DIREKTNO U TOJ OBLASTI!!!
IAKO SE VAMA CINI TJ VECINA SVRSAVA NA SVAKOG DOVEDENOG IGRACA SMATRAM DA NEKOMPETENTNE OSOBE ZA TAJ POSAO ODLUCUJU KO CE DOCI A KO OTICI, UZ SVO DUZNO POSTOVANJE NJIHOVOM OSTALOM RADU U I OKO KLUBA!!!
Sada kada sam se ovako izjasnio, obavjestavam da ce svi koji budu replicirali reda radi biti ignorisani, tj nece dobiti odgovor.