Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 4:05 am

Pridruzujem se akciji i ako sta skontate kod koga ce se skupljati sta i kako javite na pp. Željo je oduvijek važio za nešto što spaja divne ljude, a šta treba više od toga???

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 4:08 am

Nije problem to, nego sad bezveze je započeo priču bez potrebe. Pokušao ispasti pametan, skontao da mu ne ide i sad se nešto izvlači.

Ako je tebi isto kad neko da posljednji novac, pa i 5KM, a neko ko na Bog zna kakav način dolazi do tog novca izdvoji pare, a zna da će imati korist, dok ovaj neće imati nikakvu, onda je u tebi neki problem

malta071
Kontakt:

sub jul 02, 2016 4:15 am

LARS1921 je napisao/la:Nije problem to, nego sad bezveze je započeo priču bez potrebe. Pokušao ispasti pametan, skontao da mu ne ide i sad se nešto izvlači.

Ako je tebi isto kad neko da posljednji novac, pa i 5KM, a neko ko na Bog zna kakav način dolazi do tog novca izdvoji pare, a zna da će imati korist, dok ovaj neće imati nikakvu, onda je u tebi neki problem
Pa onda uzmi kao generalnog bhtelecom za 200K a ne Gazprom za 1m zato sto su rusi :DD:

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 4:21 am

Bravo...

GoodisonPark
Kontakt:

sub jul 02, 2016 4:22 am

Sjećam se malte071 sa onog foruma i uvijek je bio regularan maksimalno, sad ga je vjerovatno nešto izbacilo iz takta i siguran sam da nije mislio onako kako se to moglo skontati na prvu. Nije bio baš izričito definisan u pisanju i zato se iz njegovih riječi mogao izvući negativan kontekst.

Mišljenja sam da je sve ovo samo mali nesporazum...

a tu je Malta online...volio bih da direktno napišeš šta je negativno (ako si uopšte to mislio) u pomoći ljudima koji nemaju dovoljno novca kroz sezonu a voljeli bi da mogu pogledati Želju, ne zaboravimo da nikad više derbija nije bilo u sezoni tako da niska cijena sezonskih još više dobija na značaju. Jug također jeftin i zaista svaka čast ljudima u upravi što po prvi put mogu reći da su napravili pravi posao za naše navijače.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 02, 2016 7:29 am

Al kako se mi oko svega posvadjamo to je cudo jedno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leo Messi
Kontakt:

sub jul 02, 2016 7:50 am

Jbg ja sam rudar i probacu opet kuput sezonsku jer sam i proslegodine kupio i bio svaku utakmicu al eto red je i ove godine i ako stanje u firmi nije neko jer Volim te Zeljoooooooo :zeljeznicar1:

Tavas1921
Kontakt:

sub jul 02, 2016 8:35 am

@malta071 Malo razmisli prije nego se zaletis ista napisati. Govorilo se da se pomogne momcima i olaksa da dodju na utakmice voljenog kluba. Ja vjerujem da im ne pomognemo ni jednu KM da bi oni dosli na vecinu utakmica jer oni za razliku od tebe sigurno ne gledaju ko ima kakav dzep, jer bi logikom "sto cu ja davat i zadnje pare da iz Zivinica dodjem da gledam Zelju, kad je onom iz Hrasnog mrsko jer se igra protiv Travnika". Poentu si fulio, a i samu vrijednost teme. Stvar je da sam ja student, i cisto da znas uzimam i clansku i godisnju, koja je inace dosta jeftina, a nadam se da ce izletit pare da mogu i za dres skupiti. Sad sto ti ne kontas da ne mogu svi izdvojiti i pokloniti nekome malo vecu sumu novca, a zele da daju doprinos koliko mogu, je drugi par opanaka. Samo sljedeci put razmisli sta pises i kako pises.

storm_raider
Kontakt:

sub jul 02, 2016 8:44 am

Leo Messi je napisao/la:Jbg ja sam rudar i probacu opet kuput sezonsku jer sam i proslegodine kupio i bio svaku utakmicu al eto red je i ove godine i ako stanje u firmi nije neko jer Volim te Zeljoooooooo :zeljeznicar1:
Svaka cast momcino.

Ostali, smirite.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 02, 2016 9:39 am

Raspravljate cija je marka vaznija?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 9:47 am

AsharaK je napisao/la:Raspravljate cija je marka vaznija?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=abtcYIaUuHw[/video]

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 02, 2016 10:09 am

Svako daje koliko može i želi. Koliko god da je, od srca je i fakat ne trebamo gledati vrijednost u KM. Bitna je namjera. Da neko može dati 1000 KM umjesto petaka, dao bi, jer je namjera ista ;)
Uzimam za primjer sebe, kad sam uplatio za europsku Grbavicu, simboličnog cenera, kad sam se nedavno učlanio u klub, pa osjećao sam se kao da sam Sarajevo oslobodio. Uplatnica i članska imaju posebno mjesto u novčaniku i uvijek će tako biti. Da imam 1000 KM u šteku, dao bih za istok bez razmišljanja. Zašto? Jer fakat osjećam da sam dio familije, onaj osjećaj kad Željo zabije iz slobodnjaka u 91. min protiv davljenika, iako ti nije sviran čist penal, pa automatski si na koljena, bez imalo razmišljanja i govoriš ima pravde, ima Boga. Eh to je Željo i svaka marka utrošena na njega mi je najslađa potrošena.
Ne shvaćajte ovo lično, znate na šta mislim :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

sub jul 02, 2016 10:15 am

exbabilon je napisao/la:Kad skontas da nasa raja mahom nema obicaj, naviku, osjecaj da je neka privilegija biti clan kluba, prvi u kuci imam jednog koji ima godisnju, ali clanska mu kao ne treba.. iz te perspektive ove godisnje karte nisu 35, nego 55 maraka..nisu 60, nego 80 maraka....u tome je kvaka. Mi ostali koji smo i ovako i onako uzimali clanske karte na to gledamo malo drugacije, ali nas nema previse, tacnije nismo u vecini. Tako da pomalo razumijem i raju koja misli drugacije. Pojedinacna karta od 10 maraka za sjever je istina mozda poskupa..
pa suštinski ona i jeste toliko, za onoga ko je se učlanio u ljeto i sad će mu isteći (a takvih je opet najviše). on će morati odjednom ili u kratkom razmaku dati pare i za članarinu i za godišnju. ali i kad se sabere je manje nego što je bilo zadnje dvije godine + uključuje i kup i manje dijete.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

sub jul 02, 2016 10:20 am

LARS1921 je napisao/la:svaka cast druze !!! tvojih 5,10 KM je vrijednije nego necija hiljada vjeruj mi ...tako se to radi...respekt :palacgore:

izađi i zatvori vrata, sada što pokušavaš nešto ispasti pametan, a sam znaš šta je htio reći.
Majke mi ne zna frajer ata pise.... Eto takav utisak imam da on pojma nema sta kritikuje.... Samo eto da bude da se suprostavlja nekome.... Tegoban zivot sta li ccc
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Kapiten
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:06 am

Zna li neko mozda gdje ce zavrsiti onaj Bogdanovic ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:10 am

http://sport1.ba/bivsi-stoper-zeljeznic ... u-radniku/" target="_blank

mirso zavrsi nam sta :ganja:

Neandertalac

sub jul 02, 2016 11:11 am

Malta 071@

Evo da odgovorim tebi, Ublehasu@ a usput i svima koje interesuje.

Kako sam i rekao uprava, ne samo ova, sve, raspolažu resursima FK. Zeljeznicar.

Ova uprava je najbolja do sada u tom segmentu.
Uredili su taj dio, detektovali niz problema, bacili se na rjesavanje istih, na jedan profesionalan nacin poceli usmjeravati novac.
Novac koji je zaradio FK Zeljeznicar koriste na nacin koji je i po nama najbolji u ovom trenutku; otplata dugova, plate, sanacija stadiona, nadogradnja stadiona, itd.

Znaci ponavljam, a vi vec jednom shvatite da me ne biste smarali vise i da mi ne bi replicirali samo da bi se napravili vazni pred forumskim audotirjem;

NEMAM NISTA PROTIV UPRAVE SAMO MI SE NEKE ODLUKE U SPORTSKOM SEGMENTU NE DOPADAJU, TJ MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TAJ DIO MOZE DOSTA BOLJE TE DA NAM JE PRIJEKO POTREBNA STRUCNIJA OSOBA KOJA BI NAM POMOGLA SA SVOJIM ZNANJEM DIREKTNO U TOJ OBLASTI!!!
IAKO SE VAMA CINI TJ VECINA SVRSAVA NA SVAKOG DOVEDENOG IGRACA SMATRAM DA NEKOMPETENTNE OSOBE ZA TAJ POSAO ODLUCUJU KO CE DOCI A KO OTICI, UZ SVO DUZNO POSTOVANJE NJIHOVOM OSTALOM RADU U I OKO KLUBA!!!

Sada kada sam se ovako izjasnio, obavjestavam da ce svi koji budu replicirali reda radi biti ignorisani, tj nece dobiti odgovor.
Željeznicar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:23 am

Neandertalac je napisao/la:Malta 071@

Evo da odgovorim tebi, Ublehasu@ a usput i svima koje interesuje.

Kako sam i rekao uprava, ne samo ova, sve, raspolažu resursima FK. Zeljeznicar.

Ova uprava je najbolja do sada u tom segmentu.
Uredili su taj dio, detektovali niz problema, bacili se na rjesavanje istih, na jedan profesionalan nacin poceli usmjeravati novac.
Novac koji je zaradio FK Zeljeznicar koriste na nacin koji je i po nama najbolji u ovom trenutku; otplata dugova, plate, sanacija stadiona, nadogradnja stadiona, itd.

Znaci ponavljam, a vi vec jednom shvatite da me ne biste smarali vise i da mi ne bi replicirali samo da bi se napravili vazni pred forumskim audotirjem;

NEMAM NISTA PROTIV UPRAVE SAMO MI SE NEKE ODLUKE U SPORTSKOM SEGMENTU NE DOPADAJU, TJ MOJE LICNO MISLJENJE JE DA TAJ DIO MOZE DOSTA BOLJE TE DA NAM JE PRIJEKO POTREBNA STRUCNIJA OSOBA KOJA BI NAM POMOGLA SA SVOJIM ZNANJEM DIREKTNO U TOJ OBLASTI!!!
IAKO SE VAMA CINI TJ VECINA SVRSAVA NA SVAKOG DOVEDENOG IGRACA SMATRAM DA NEKOMPETENTNE OSOBE ZA TAJ POSAO ODLUCUJU KO CE DOCI A KO OTICI, UZ SVO DUZNO POSTOVANJE NJIHOVOM OSTALOM RADU U I OKO KLUBA!!!

Sada kada sam se ovako izjasnio, obavjestavam da ce svi koji budu replicirali reda radi biti ignorisani, tj nece dobiti odgovor.
Znas brate kako kazu ljepota je u ocima posmatraca. Dakle, ti koliko god pisao svoj nacin i koliko god ti bio upravu, pojedini nece gledati sta ti pises nego ce odgovarati ono sto njima odgovara. Tako i nece primjetiti sto pises za sportski segment nego te repliciraju i najure kao da si violina.
Ja se iskreno nadam da ce se upravo taj sportski segment konsolidovati ove sezone. Korak po korak ide sve pa tako i taj segment. Veoma je vazno ostati doslijedan i dati punu podrsku igracima i sš.

Alipasino
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:54 am

Evo ja kao RVI cu da uzmem nasem navijacu sa juga koji nema para godisnju kartu.Tako cu pomoc i navijacu i klubu jer tih 50 maruna meni ne predstavlja problem.Slazem se da treba pomoc kolko ko moze.

Neandertalac

sub jul 02, 2016 11:55 am

Minjoree@

Ma naravno, podrska ne smije doci u pitanje. Turbulentna su vremena, svaki glas za i protiv se racuna.
Pa cak i slucaju nekog losijeg starta na pocetku prvenstva jer ce bas tada biti prijeko potrebna, dovoljno ih ima koji jedva cekaju crni scenario. Duga je sezona, sve se moze okrenuti na bolje, ili gore naravno.
Desetci istih ovih koji klimaju glavom na sve ce u slucaju poraza vs kona npr, napasti prvo Kostica, pa onda igrace, pa dalje taj segment dolazaka odlazaka i pravit ce se generalima posle bitke.

A na muci se poznaju junaci.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava