To je to. Koliko ko moze odvojiti pa da poguramo te momke koji dolaze iz drugih gradova. Jebi ga, nemaju svi tu srecu da zive par kilometara od stadiona. Nista mi nismo veci navijaci od njih i obrnuto a njima dolazak na Grbavicu kosta x puta vise nego nama koji smo tu. Nemamo svi bas para da kupujemo ljudima godisnje i sta ja znam, ali mozemo pogurat sa barem 5KM.delinjo je napisao/la:evo predlazem da napravimo neku akciju koliko ko moze da dostavimo pare npr stormu i da skupimo da obradujemo par momaka koji nisu u mogucnosti i koji zive daleko od Sarajeva a vole zelju isto kao i mi....uz diskreciju naravno mislim da bi to bio vrhunac ovog foruma da smo tu jedni za druge....uopste niakkva sadaka ili nesto slicno da me neko ne shvati pogresno nego samo pomoc nasoj braci kojima su veliki troskovi i koji nisu iz Sa...ja znam ovdje par momaka necu ih imenovati zbog toga sto nisam siguran da oni to zele,studenti su aktivni na ovom forumu a ne zive ovdje i mislim da bi im olaksali pravo jer su svi oni kao i mi dio velike plave porodice...
Pored svih obaveza, jednostavno nemam vremena. Ima momaka kojima se moze vjerovati (mozda @1921.ba??) i organizujte nesto. Ovo gore je moj privatan gest. Hvala @delinjo na povjerenju, ali nazalost nemam vremena.delinjo je napisao/la:bravo momci to je to....evo moj prijedlog je da Storm bude zaduzen kao blagajnik i da skontamo nacin da njemu proslijedimo pare koliko ko moze...pa i 2 KM...to je velika stvar koliko je ko u mogucnosti....ako Storm nema nista protiv ovog ....i ako je za naravno ..
svaka cast druze !!! tvojih 5,10 KM je vrijednije nego necija hiljada vjeruj mi ...tako se to radi...respektTavas1921 je napisao/la:Nisam u mogucnosti uzeti nekom posebno, ali odlican je prijedlog da skupimo novac svako koliko moze 5-10 maraka a nekom ce to mnogo znaciti. Stavite se u polozaj da vas jedna utakmica na Grbavici kosta 30-40 maraka nije jednostavno. Obaveza nam je pomoci a svako moze 5-10 markaa odvojiti a zna da ce to nekome mnogo znaciti.
Nekad ranije isto nisi mogao kupiti godišnju bez clanske.U to vrijeme su bile godišnje za dzake,studente itd koje su bile jako jeftine ali si morao kupiti clansku i biti clan da bi je kupio.Mnoge i dan danas cuvam.exbabilon je napisao/la:Kad skontas da nasa raja mahom nema obicaj, naviku, osjecaj da je neka privilegija biti clan kluba, prvi u kuci imam jednog koji ima godisnju, ali clanska mu kao ne treba.. iz te perspektive ove godisnje karte nisu 35, nego 55 maraka..nisu 60, nego 80 maraka....u tome je kvaka. Mi ostali koji smo i ovako i onako uzimali clanske karte na to gledamo malo drugacije, ali nas nema previse, tacnije nismo u vecini. Tako da pomalo razumijem i raju koja misli drugacije. Pojedinacna karta od 10 maraka za sjever je istina mozda poskupa..
a nekog od vas ozbiljnijih likova i starije raje ...ili Pile ili TM sta ja znam ...to su ti neki ozbiljni likovi moja zelja je da bude neko takav zaduzen za to..nista pogresno Storme brate mojstorm_raider je napisao/la:Nemojte mene za blagajnika, ako hoce i moze neko drugi. Pored svih obaveza, jednostavno nemam vremena. Ima momaka kojima se moze vjerovati i organizujte nesto. Ovo gore je moj privatan gest. Hvala @delinjo na povjerenju, ali nazalost nemam vremena.delinjo je napisao/la:bravo momci to je to....evo moj prijedlog je da Storm bude zaduzen kao blagajnik i da skontamo nacin da njemu proslijedimo pare koliko ko moze...pa i 2 KM...to je velika stvar koliko je ko u mogucnosti....ako Storm nema nista protiv ovog ....i ako je za naravno ..
Upravo sam ovo htio da pitam. Meni članska još važi. Znači mogu kupiti godišnju za sjever na "staru" clansku. Ako mogu onda umjesto te cvaje dodam još malo i kupim nekom godišnju za jug.Grbavica je napisao/la:Bravo ljudi, to je to.
Ima jedna stvar, a to je da bez članske se ne može kupiti godišnja, ali isto tako članska karta važi godinu dana od učlanjenja, tako da ako ste se učlanili u januaru, martu, ili kad god kasnije, ne morate početkom sezone obnavljati članske.