mahalska obavještajna službaModel1964 je napisao/la:Jeb.o engleskiChWilla je napisao/la:nije nikad bilo jeftinije.
model bureau of investigation![]()
imaš ti bolju riječ a pripada jezicima naukelatinski, starogrcki i sarajevski mahalski
ŽBIR

mahalska obavještajna službaModel1964 je napisao/la:Jeb.o engleskiChWilla je napisao/la:nije nikad bilo jeftinije.
model bureau of investigation![]()
imaš ti bolju riječ a pripada jezicima naukelatinski, starogrcki i sarajevski mahalski
ŽBIR
Ma nije problem WI Fi nego moram raditiGrbavica je napisao/la:Ako ima negdje u Austriji dobar wi fi mogu se i na njega nakačitiLARS1921 je napisao/la:Ko živi u Sloveniji i može gledati sve ove utakmice i da ima normalan telefon da odradimo stream![]()
Net naravno, ali vjerujem da u sloveniji imate dobar net
ma ljudi samo da nesto kritikuju da stavi na papir i izracuna to je minuta posla shvatio bi koliko su godisnje zapravo prejeftine...ali jok treba prvo srati ....Blueworld21 je napisao/la:Sto bi se reklo, kome su ove godišnje skupe onda taj očito ima velikih problema u životu i fudbal mu ne bi trebao biti dodatna opcija za sekiraciju....
Model1964 je napisao/la: Ma nije problem WI Fi nego moram raditia i Šved mi kaže da mi je mobiltel lohotan
Baš tako. Ima ljudi koji jedava satavljaju kraj sa krajem. Zato moli malo više dostojanstva i poštovanjai do sebe i do drugihBlueworld21 je napisao/la:Sto bi se reklo, kome su ove godišnje skupe onda taj očito ima velikih problema u životu i fudbal mu ne bi trebao biti dodatna opcija za sekiraciju....
Šved je ovaj gore . Ne poznajem Larasa BosancaPlava Porodica je napisao/la:@Slovenac reče ti da ćeš biti na utakmici protiv Velenja.
Tu očekujemo stream
Ne zajebajiModel1964 je napisao/la:Šved je ovaj gore . Ne poznajem Larasa BosancaPlava Porodica je napisao/la:@Slovenac reče ti da ćeš biti na utakmici protiv Velenja.
Tu očekujemo stream![]()
. i on mi je rekao da mi je mobitel lohotan pravo
Ja nisam Slovenac nego Bošnjo od 52 kuke i ovo mi je sasvim ok. Zovem zenu i djecu, pišem sms svalerki i ponešto pogledam na netuGrbavica je napisao/la:Čudi me da Slovenci imaju lohotne mobitele, evropska unija je to...
Prosta matematika 32 kola u sezoni, od toga pola je domaćih znači 16 puta 10KM je 160KM. Dodaš minimalno 3 utakmice kupa po 10KM, to je 190KM. Ovako sve dobiješ u pola cijene 60KM godišnja + 20KM članska.
ako treba i u Sloveniju ćemo otići koliko god dana treba...LARS1921 je napisao/la:Nek onda slovenac baci šta na račun, organizovat ćemo mi ko će stream radit
Lars, pusti suplju, dokle su pregovori sa Dialibom?LARS1921 je napisao/la:Nek onda slovenac baci šta na račun, organizovat ćemo mi ko će stream radit
Maybe I come back homeOmar500 je napisao/la:Lars, pusti suplju, dokle su pregovori sa Dialibom?LARS1921 je napisao/la:Nek onda slovenac baci šta na račun, organizovat ćemo mi ko će stream radit
Ekskluzivno kod boba?irfo je napisao/la:Sta ovo opet kruze price o cvijanovicu