Hurmasica je napisao/la:Pa eto ti produži člansku i daj za svaku tekmu 10 KM, garant ćeš jeftinije proći.Djulaga_ je napisao/la:Znaci produzim clansku i godisnju za sjever, dode me 80 maraka.
Skupo vala.

Hurmasica je napisao/la:Pa eto ti produži člansku i daj za svaku tekmu 10 KM, garant ćeš jeftinije proći.Djulaga_ je napisao/la:Znaci produzim clansku i godisnju za sjever, dode me 80 maraka.
Skupo vala.
Imam sina pasa moj, to je 160 maraka. Skoro pola necije plate. Skupa je karta za sjever 10 maraka.Hurmasica je napisao/la:Pa eto ti produži člansku i daj za svaku tekmu 10 KM, garant ćeš jeftinije proći.Djulaga_ je napisao/la:Znaci produzim clansku i godisnju za sjever, dode me 80 maraka.
Skupo vala.
LARS1921 je napisao/la:Nije ti ga miske pravio
Ti ljudi pored toga što upravljaju novcem FK Željezničar u isti i donose novac. Osim toga dok ti ljudi nisu došli, bili smo u debelom minusu. Sada se pravi stadion, vraćaju dugovi i dovode igrači, a da pri tome pozitivno poslujemo. Prema tome ti ljudi radi odličan posao što se tiče novca, i ne vidim razlog da im ti nešto spočitavaš ui tom segmentu.Neandertalac je napisao/la:Ne. Ti ljudi samo upravljaju novcem FK. Zeljeznicar!ublehas je napisao/la:@Neandertalac
Ja vjerujem da je neko bacio na papir i rekao isplatnije mi je sa ovim igračem raskinuti ugovor, nego ga plaćati da sjedi na klupi...
U ostalom i da nije tako, ovi ljudi koji to rade su obezbijedili pare za to. Nisi ti.
Samokažem#
To sto se ja i ti ne slazemo kako, konkretno u vezi igraca, je li nesto isplativo ili nije ne mijenja tu cinjenicu.
Znaci bace na papir sve prihode i rashode FK. Zeljeznicar pa shodno tome odvoje odredjeni dio novca za igrace, transfere, i sta vec ide uz to.
Shvatao ti to ili ne, ti i ko god misli na taj nacin. Npr Model@
Ako ima negdje u Austriji dobar wi fi mogu se i na njega nakačitiLARS1921 je napisao/la:Ko živi u Sloveniji i može gledati sve ove utakmice i da ima normalan telefon da odradimo stream![]()
Net naravno, ali vjerujem da u sloveniji imate dobar net
Jeb.o engleskiChWilla je napisao/la:nije nikad bilo jeftinije.
model bureau of investigation
ne bi valjda pisalo posebno ovo za roditelje i djecu da je tako...Hadzijalagic je napisao/la:Ja mislim da djeca do 14 godina mogu ulaziti sa clanskom..
@exdomorocki Mogao bi i ti prestati vrijedjati ljude ciji ti se stavovi ne svidjaju..