Takođe tek nakon završetka ove sezone on kreće od nula bodova kao i sve ostale ekipe u ligi, a ne sa - 10 ili 12 bodova, pa tu možemo raditi analize,i ocjenjivati njegove rezultate i rad.
Oko Amara...očito je da ga mnogi ne poznaju kada komentarišu da bi čuda sa ovom upravom napravio...ja kažem da ne bi, i o tome ne bih javno...
Iskreno kao Željin vojnik, i dio familije koja je mnogo dala Želji ja mu neću halalit onaj godišnji odmor i napuštanje kluba u izuzetno teškoj situaciji...znao je da je već tada ekipa počela da se skuplja i pravi priču na koju smo ponosni danas, i nije smio onako otići. Sjetimo se da je angažman našao nešto kasnije i da to nije bio razlog odlaska. Ali bilo je šta je bilo, i on zna zašto je otišao.
Opština i SD....mi ne treba da talasamo previše. Ako navijači žele pomoći, sve treba raditi uz maksimalan dogovor i koordinaciju sa klubom. Pojedinačni nastupi, ili ne daj bože neka agresivnost nam ništa dobro ne mogu donijeti u ovom momentu. Samo po zakonu i transparentno, uz lobiranja onih koji imaju znanja, snage i moći da pomognu u ovom trenutku.