http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznica ... rju/21028/
Da moras Ti, iz svog dzepa, dati sto km za svakog igraca koji je doveden ili raskinut ugovor, sigurno ne bi tako pisao, vec bi rekao; stani malo, daj da to malo bolje analiziramo, je li igrac A vrijedan ulaganja ili; je li pametno raskinuti ugovor sa igracem B.ublehas je napisao/la:I šta sad? Treba da mi bude žao što Dado ide na posudbu, a nije raskinut ugovor sa njim? Ti misliš da je bolje da smo ga putili da ide? Ja vjerujem da je Dado dobar igrač i da mu treba kontinuitet nastupa. U Želji teško da će ih imati ove polusezone, zato smatram da je bolje da ide negdje gdje će igrati konstantno nego da sjedi kod nas na klupi, a ostaje naš igrač. Poslije imaš opciju ili da raskineš ugovor sa njim ili da ga vratiš zavisno od njegovoih igara.Neandertalac je napisao/la:Da je Dado igrac Borca, Radnika, Zrinjskog ili nekog drugog naseg kluba, mi bi ovde vjerovatno citali;ublehas je napisao/la:
Standardni mladi reprezentativac sa preko 80 nastupa za svoj klub, izuzetne duge lopte, jak u skoku, zna asistirati, dobar tehnicar, sa topom u nozi zna biti jako opasan van sesnaesterca.
Treba reci Misketu da ga zaganja, do povrede bio jedan od najboljih u svom timu, ali ako prodje pripreme moze nam pravo valjati i jos je jako mlad, Kostic voli i zna sa mladima, sigurno bi mogli zaraditi na njemu.
A sada aplauz jer ide. I da, za Stanica smo se uvalili nesto novca, pripreme Olimpiku, i jos al sigurno uvalit cemo se u raskid.
Samokazem#.
Moderatori.
Sve ok, podvlacim jos jednom, shvatam i vidim vas trud i neupitne dobre namjere.
Da ne duljimo
Što se tiče Stane, koliko god da mi je on drag igrač, evidentno je da se ni on nikad nije vrati poslije povrede kako treba. Znači sad je treća opcja na beku (bilo lijevom bilo desnom), a koliko sam čuo nije nimalo jeftin. Jel' znači da zato što smo se zeznuli kada smo ga dovodili, sad trebamo plaćati njegovu ne malu platu još godinu, a on da sjedi na klupi?
Za Bogija sam jedan od rijetkih koji misli da je ok odigrao sezonu, ali on i Jaha su po meni previše (mislim na njihove godine). Iskreno izmeđunjih dvojice, biram Jahu. Mislim da je kvalitetniji igrač.
I na kraju Đermanović. Lik nije puno pokazao, i ako će biti šesta opcija u napadu, bolje da ide.
I da, to je razlog za![]()
![]()
![]()
Samokažem#.
nije.Elegant je napisao/la:Da li je Jahic na pripremama, ne vidim ni grka na slikama ?!
Kapiten je kapitenLeon_Professional je napisao/la:
Necu vise da cujem da je Dzenis debeo![]()
Nisam ti na ono tvoje pisanje htio replicirati, od srca sam ti halalio.Neandertalac je napisao/la:Da moras Ti, iz svog dzepa, dati sto km za svakog igraca koji je doveden ili raskinut ugovor, sigurno ne bi tako pisao, vec bi rekao; stani malo, daj da to malo bolje analiziramo, je li igrac A vrijedan ulaganja ili; je li pametno raskinuti ugovor sa igracem B.ublehas je napisao/la:I šta sad? Treba da mi bude žao što Dado ide na posudbu, a nije raskinut ugovor sa njim? Ti misliš da je bolje da smo ga putili da ide? Ja vjerujem da je Dado dobar igrač i da mu treba kontinuitet nastupa. U Želji teško da će ih imati ove polusezone, zato smatram da je bolje da ide negdje gdje će igrati konstantno nego da sjedi kod nas na klupi, a ostaje naš igrač. Poslije imaš opciju ili da raskineš ugovor sa njim ili da ga vratiš zavisno od njegovoih igara.Neandertalac je napisao/la:
Da je Dado igrac Borca, Radnika, Zrinjskog ili nekog drugog naseg kluba, mi bi ovde vjerovatno citali;
Standardni mladi reprezentativac sa preko 80 nastupa za svoj klub, izuzetne duge lopte, jak u skoku, zna asistirati, dobar tehnicar, sa topom u nozi zna biti jako opasan van sesnaesterca.
Treba reci Misketu da ga zaganja, do povrede bio jedan od najboljih u svom timu, ali ako prodje pripreme moze nam pravo valjati i jos je jako mlad, Kostic voli i zna sa mladima, sigurno bi mogli zaraditi na njemu.
A sada aplauz jer ide. I da, za Stanica smo se uvalili nesto novca, pripreme Olimpiku, i jos al sigurno uvalit cemo se u raskid.
Samokazem#.
Moderatori.
Sve ok, podvlacim jos jednom, shvatam i vidim vas trud i neupitne dobre namjere.
Da ne duljimo
Što se tiče Stane, koliko god da mi je on drag igrač, evidentno je da se ni on nikad nije vrati poslije povrede kako treba. Znači sad je treća opcja na beku (bilo lijevom bilo desnom), a koliko sam čuo nije nimalo jeftin. Jel' znači da zato što smo se zeznuli kada smo ga dovodili, sad trebamo plaćati njegovu ne malu platu još godinu, a on da sjedi na klupi?
Za Bogija sam jedan od rijetkih koji misli da je ok odigrao sezonu, ali on i Jaha su po meni previše (mislim na njihove godine). Iskreno izmeđunjih dvojice, biram Jahu. Mislim da je kvalitetniji igrač.
I na kraju Đermanović. Lik nije puno pokazao, i ako će biti šesta opcija u napadu, bolje da ide.
I da, to je razlog za![]()
![]()
![]()
Samokažem#.
Kao sto Zeljo, u vecini slucajeva mora dati, malo jace od stoje. Zeljo, a ne neko drugi.
Samokazem#
Bilo kuda Željo svudaOmar500 je napisao/la:Željezničar će na pripremama u Sloveniji odigrati tri pripremne utakmice. Petog jula Željo će igrati sa Železničarom iz Maribora, dan poslije sa Rudarom iz Velenja, a 10. jula protiv Arsenala iz Tule.
Ne. Ti ljudi samo upravljaju novcem FK. Zeljeznicar!ublehas je napisao/la:@Neandertalac
Ja vjerujem da je neko bacio na papir i rekao isplatnije mi je sa ovim igračem raskinuti ugovor, nego ga plaćati da sjedi na klupi...
U ostalom i da nije tako, ovi ljudi koji to rade su obezbijedili pare za to. Nisi ti.
Samokažem#