Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 01, 2016 1:36 pm

Zato jer sam ja za kontinuitet. Taj kontinuitet je vazniji od svega, a Edis je mlad trener, tek je poceo, po mom misljenju posjeduje veliki potencijal, pun je entuzijazma, zeli da napreduje, zeli da napravi velike stvari s ovom ekipom. Sto je jako bitno ima i sjajnu upravu iza sebe koja ce mu omoguciti najbolje moguce uslove i igrace s kojima moze napraviti velike stvari.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cikazubo
Kontakt:

ned maj 01, 2016 1:37 pm

Totalno bezobrazno pojedini pisete sto se tice Edisa, preuzeo ekipu u najgorem mogucem trenutku, ima omjer kakav je malo ko imao, i vi ovdje pricate kao ako ne budu tezultati traziti novog, hej jos tri utakmice do kraja, pa sve i da budemo peti Edis je odradio odlicnu sezonu i ima samo mjesta za napredak, sreca pa u klubu ljudi misle dugorocno s Edisom a ne kao pojedini ovdje, lafo dovest Musu a Edis pomocni, pa Musa vec dvije godine ne moze u Evropu sa jos boljom ekipom od nase ybt, kao drugo nije tacno da imamo najbolji ekipu u drzavi, pogledajte Zrinjskom klupu i sve vam je jasno, Sloboda ima kratku klupu al zato imaju 13 beton igraca gdje bi skoro svaki imao mjesto kod nas, Siroki i mi smo tu negdje imenima, tako da prestanite umanjivati Edisov uspjeh, da se liga igra otkako je on tu bili bi prvi trenutno..

delinjo
Kontakt:

Hrasno1921' je napisao/la:Ja price oko Edisa braco mila ... :lol:
Red pjesme, red zelja, red pjesme, red teletine ... :r

Prica oko spora sa SD. konkretizovat ce se vec poslije prvo majskih praznika, i moglo bi se nesto jasnije znati, mogu samo reci da klub crpi sve moguce zakonsko pravne akte kao i veze i poznanstva da se to sto prije sve rijesi.

Neradnicima i radnicima sretan 01.Maj !

Svoj braci pravoslavne vjerioispovijesti sretan Vaskrs ! Hristos Vaskrese !

:zeljeznicar1:
ubiceee pusti da komentarisemo :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

damirfile
Kontakt:

ANTIKOLDŽO :psujem:

Valter
Kontakt:

ned maj 01, 2016 1:47 pm

SPORTSKI SEGMENT. Poslije jucerasnjih utakmica situacija po nas je ponovo jasna. Sve tri pobjede do kraja i Europa je nasa. Sa ove tacke gledista ova prva u Zenici je i najteza. Igraci moraju svih 90 minuta biti u utakmici i biti strpljivi. Treba dodatnu paznju obratiti na Mahira Karica, jer on nekako tradicionalno igra dobro protiv nas. Ako nam vezna linija bude iznad prosjecno pokretljva, ne bi trebalo biti problema. Radni je dan, a podrska je potrebna kao malo kad. Cast svima koji nađu vremena i novca da odu u Zenicu.

"AKCIJA STADION" Pravne stvari oko dozvola treba prepustiti ljudima iz uprave. Mi vrsiti medijski i svaki drugi zakonom dozvoljen pritisak da se stvari ubrzaju. Ako klub ostvari ovaj sportski segment, tj. plasira se u Europu, mi navijaci nema potrebe da budemo nezadovoljni ako se utakmice opet igraju na Kosevu. Osposobljavanje i izgradnja stadiona je dugorocan projekat, i siguran sam da niko nije toliko nastrpljiv da mora sve biti rjeseno bas ove godine, ali je bitno da se ne prekida sa aktivnostima. Jedino se bojim da akcija oko skupljanja sredstava malo ne padne u drugi plan. Ja bih ovu akciju produzio do 31. augusta jer pocetkom juna dolazi dijaspora koja je ovdje najprisutnija do kraja augusta i u tom periodu jos vise pojacati medijsku kampanju za "Europsku Grbavicu"

I molim vas, ovu pricu za Edisa i malo manje za Edisa, ostaviti za kraj prvenstva. Bice vremena za razne argumentacije.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

damirfile
Kontakt:

ned maj 01, 2016 1:58 pm

Ovo će se itekako odraziti na prikupljanje para za evropsku grbavicu.
Šta mislite da se ovih dana najavilo počinje izgradnja istoka slike bagera ovo ono pa ljudi bi davali i kapom i šakom, mašili bi cifru od pola miliona.
Ovo će da ima strtašno negativan uticaj na klub i upravu zbog načelnika i ličnih interesa.
Antikoldžo :psujem:

salle86
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:05 pm

delinjo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Kome se god ovaj Željo ne sviđa i Edis na kormilu, nek malo češće pogleda mečeve Atletiko Madrida (ja jesam juče) i nek vidi kako oni dolaze do bodova, pobjeda...nema tu neke pretjerano dobre igre već samo na rezultat. To ja želim od Želje, od Edisa...čvrstina u odbrani koje sad nemamo, kad je bio Odović odbrana nam je bila najbolji dio ekipe i to treba da opet uspostavimo, a kad imaš granitnu odbranu mora proći nešto i u napadu, jer gore imamo ubicu, kakvog smijem ruku u vatru staviti da nema niti jedan tim u ligi.

Sabura braćo, ne fali nama puno...ako rekoh samo malo sigurnija odbrana, lijevo krilo ali bar da je na 75% ko Miro na drugoj strani, te zamjena za Tuceta kad ga stane.
a ne moze se to porediti brate...Atletiko igra najacu ligu na svijetu...ima za protivnike Barsu,Real ,Sevillu,Villareal,Malagu , Bilbao itd...dok mi za protivnike imamo timove kakve imamo...ako razumijes sta hocu da kazem...meni je ova taktika dobra za evrope ali ako cemo mi travniku dati da nas napada jbg ....mislim ne prigovaram Edisu sad nista dok ne zavrsi sezona samo eto malo mi je bezveze to porediti :ganja:
ne razumijem
po meni nikakve razlike nema između atletika vs real,barsa,valensija,bilbao i kod nas željo vs sarajevo,široki,zrinjski, sloboda

sinoć je rajo valjekano bio u najmanju ruku ravnopravan bar nekih 50-60 minuta
oni su u odnosu na atletiko ko travnik kontra nas
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

1921.ba
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:07 pm

zaustavit nas niko nece :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

salle86
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:07 pm

delinjo je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ljudi jeste vi svjesni sta pisete ...ne bi mijenjali trenera koji ima 10 trofeja sa nasim klubom...trenera koji bi sa ovom upravom iza sebe napravio cuda i samo nebo bi bilo granica ....daj nemoj da se salimo sa tim stvarima...eto onda je i pocetino bolji trener od Murinja jbg
potpisssssss bratee za svakuu amar bi konkurnetima sa ovom ekipom pobjego po 10 bodova sigurnoo on ima autoritet , sjetiimo se kako je zebu zamjenio na sta mu je ovaj reko djesi Muourinjo , da bi zavrsio poslije na tribinama otjeran bio, ko to jos ima muda da uradi sablja mozda ? il neko dr
pa sa njim osvojili duplu krunu bez srkleta ...pisali se po konkurenciji i onda neko napise ne bi mijenjao Edisa za Amara...kja ne kontam po kojoj logici to samo ...covjek trofejniji od cijele lige :D :D :D ....pa dobro mozda se ljudima ne svidja sto bi ovog Bekrica poslao na tribine ...i sto ne bi svaku utakmicu igrao po 90 minuta ...samo zivim za dan da se Amar vrati a da iza sebe ima ovu upravu....ostali se tada mogu zabrinuti :)
kojoj crnoj konkurenciji tad ?
ne može nikako, ali baš nikako porediti tadašnje i sadašnje konkurente
sad imaš bar 4 podjednaka tima koji ulažu kao i ti, ako ne i više
i ne samo u igrački kadar, na žalost neki ulažu i u sudije, protivničke timove itd itd itd
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Mirek11
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:19 pm

Moze li nam neko od upucenijih reci kakav je nas status u SD? I ako nemamo tu nekih prepreka mozda bi mogli mi u "kontranapad" krenuti, naravno sve pravno regularno npr. traziti izgradnju "necega" na mjestu plavog zamka i uklanjanj istog (ako sam dobro razimio saopcenje, to je privremeni objekat na nasem 1/1 zemljistu). Neka se i oni malo pozabave.
Ne treba vise ustupati ni m2 ti sitnim interesdzijama, vjerujem da ce uprava uraditi sve sto je moguce i nastaviti raditi ovo sto smo zapoceli za licencu a istok cim se steknu min uslovi.
Treba ovaj medijski pritisak vrsiti stalno i uprava lobirati kod ovih delegata koji su na visem nivou od koldze, da daju sve potrebne dozvole kao i na sud da sto prije rijesi taj spor.
Vjerujem da cemo aBd ipak gledati evropske utakmice na Grbavici vec ove godine! :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:25 pm

Ko bira SD kako se ulazi u to ?

Hrasno1921'

ned maj 01, 2016 2:25 pm

delinjo je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ja price oko Edisa braco mila ... :lol:
Red pjesme, red zelja, red pjesme, red teletine ... :r

Prica oko spora sa SD. konkretizovat ce se vec poslije prvo majskih praznika, i moglo bi se nesto jasnije znati, mogu samo reci da klub crpi sve moguce zakonsko pravne akte kao i veze i poznanstva da se to sto prije sve rijesi.

Neradnicima i radnicima sretan 01.Maj !

Svoj braci pravoslavne vjerioispovijesti sretan Vaskrs ! Hristos Vaskrese !

ubiceee pusti da komentarisemo :ganja:
Ja vako' zamisljam cijenjenu forumsku zajednicu danas, u takvoj atmosferi zna se svasta napisati ... :pljesak: :mrgreen:

slika

slika
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

salle86
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:35 pm

molimo cjenjene forumaše da ne diraju pjevačice masnim rukama...ukama...ukamaaa

:rofl1: :rofl1: :rofl1:
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:37 pm

Samo ovako udarati. Ima ove SDA opozicije ko pljeve kojoj su duša ovakvi ziceri. Na svakom koraku samo potencirati priču kako je Koldžo isključivi krivac radi ličnih interesa. Kad se to razbuba po gradu i to sad kad ubrzo počinje predizborna kampanja, donjet će Koldžo lično dozvolu i to upakovanu u 100 milja i postavit kamen temeljac na istoku. Društvene mreže mogu proširiti itekako antikoldžo kompanju, stalno prozivanje, slike, bojkot Amka. SDA talovi i sve što nam padne napamet.

damirfile
Kontakt:

ned maj 01, 2016 2:38 pm

ANTIKOLDŽO :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

ned maj 01, 2016 3:01 pm

Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 01, 2016 3:10 pm

Svi planirani radovi koji će obezbijediti dobijanje licence za igranje evropskih utakmica na Stadionu Grbavica su u toku i biće završeni do 31.05.2016. godine. Pozivamo sve navijače i sponzore Kluba da jos intenzivnije podrze projeka

Za evropsku Grbavicu. Mi smo Željini, Željo je naš!

Hrasno1921'

ned maj 01, 2016 3:13 pm

:pljesak:

Znaci ukupno sve 315.000 KM (50.000 KM ona firma i 50.000 KM grad Sarajevo) AFERIM !!!

1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

terabajt
Kontakt:

ned maj 01, 2016 3:15 pm

I sve to hoće politika da uništi :ne: :ne:

ANTIKOLDŽO.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 3:45 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Samo ovako udarati. Ima ove SDA opozicije ko pljeve kojoj su duša ovakvi ziceri. Na svakom koraku samo potencirati priču kako je Koldžo isključivi krivac radi ličnih interesa. Kad se to razbuba po gradu i to sad kad ubrzo počinje predizborna kampanja, donjet će Koldžo lično dozvolu i to upakovanu u 100 milja i postavit kamen temeljac na istoku. Društvene mreže mogu proširiti itekako antikoldžo kompanju, stalno prozivanje, slike, bojkot Amka. SDA talovi i sve što nam padne napamet.
pa i jeste tako.

samo širi, šalji, dijeli...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava