Jel petarda il je atomskapile87 je napisao/la:BUUUUMM

Jel petarda il je atomskapile87 je napisao/la:BUUUUMM
to je znak da radimo dobro.chile je napisao/la:Gledam skoro svi nasi velebajni portali prenijeli slike i info o radovima na stadionu. Vrhunac naseg novinarstva niko se nije udostojio otici do Grbavice i skljocnuti neku fotku. Sve sami copy-paste novinarvici.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ti što im treba video poziv, pravac jug, sjeverozapad, sjeveroistok.... Zbog takvih ja dva sata prije moram na stadion, pa mi se još nacrta na ono moje mjesto, smrt mi dođe. Živim za dan kad će se sa godišnjom dobiti i rezervisana stolica, a ne da zbog tih letećih nemam gdje sjesti. Počeću ih deložirati, matere mi !dell21 je napisao/la:Treba napraviti i video poziva na utakmicu, razmisljalo se o tome dole je doslo vrijeme je ?
U reprezentaciji je jedan od najzaslužnijih za plasman na SP.Okolele je napisao/la:Nikad ni u jednom klubu nije nista pokazao a vala ni u reprezentaciji nista posebno..Nikad mi nece biti jasno njegovo dizanje u nekog dorbrog igraca..
samo vi nas bombardujte neka je pozitivasuper1 je napisao/la:pile polako buraz...ostavi za sutra ....jutro je pametnije od noci
Jel igrac u pitanju ili je ono nesto dr sto se cekasuper1 je napisao/la:pile polako buraz...ostavi za sutra ....jutro je pametnije od noci
nesto je dobrooo opasnoo sta biiiiiii pileeeeeeeeehardwell je napisao/la:PA PILEEE
Edis bi obožavao Zahirovića.Leon_Professional je napisao/la:Meni drug pitar govori da se kod njih na forumu spominje Zahirovic, ali mislim da nama sad on ne treba niti mislim da uprava uopce razmislja o njemu.
Stoposto, imali bi "pravog" univerzalca, Enis bi izgubio tu uloguVirtu4L je napisao/la:Edis bi obožavao Zahirovića.Leon_Professional je napisao/la:Meni drug pitar govori da se kod njih na forumu spominje Zahirovic, ali mislim da nama sad on ne treba niti mislim da uprava uopce razmislja o njemu.
Da nije onaj aldin mu hakovo sta ha ha ha hatm8782 je napisao/la:Je li ovo neko piletu hakovo profil...
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk