Nigdje veze, isto kao da ja slavim to što sam ovo čuo. Pitam, ako je naš igrač ne mora značiti da ne laže. Nije poslanik, estagfirullah.AsharaK je napisao/la:**** ti sebe, jesil me cuoshzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv.
Nigdje veze, isto kao da ja slavim to što sam ovo čuo. Pitam, ako je naš igrač ne mora značiti da ne laže. Nije poslanik, estagfirullah.AsharaK je napisao/la:**** ti sebe, jesil me cuoshzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv.
ne budite ludi, radovi se nastavljaju.Dominic je napisao/la:Je li neko bio u petak na stadionu, da li je bilo radnika na dogradjenim prostorijama uz tribinu Zapad posto je jucer i danas vikend? Ostali su unutrasnji radovi i valjda necemo stati bar tu s radovima zbog Koldzinog reketa i ucjene s dozvolama?
Radnici bili na svojim mjestimaDominic je napisao/la:Je li neko bio u petak na stadionu, da li je bilo radnika na dogradjenim prostorijama uz tribinu Zapad posto je jucer i danas vikend? Ostali su unutrasnji radovi i valjda necemo stati bar tu s radovima zbog Koldzinog reketa i ucjene s dozvolama?
druze ja sam ti to napisao kao zajebanciju, skonto si po smajliju valjda ...shzna je napisao/la:Nigdje veze, isto kao da ja slavim to što sam ovo čuo. Pitam, ako je naš igrač ne mora značiti da ne laže. Nije poslanik, estagfirullah.AsharaK je napisao/la:**** ti sebe, jesil me cuoshzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv.
Hurmasica je napisao/la:Radnici bili na svojim mjestimaDominic je napisao/la:Je li neko bio u petak na stadionu, da li je bilo radnika na dogradjenim prostorijama uz tribinu Zapad posto je jucer i danas vikend? Ostali su unutrasnji radovi i valjda necemo stati bar tu s radovima zbog Koldzinog reketa i ucjene s dozvolama?
Ja na forumu nikad nisam lagao, niti mi je cilj da lažem, niti mi je cilj da budem proglašen nekim insajderom, znalcem i šta već. Svi ljudi koji su mi slali PP vezano za neke informacije, davao sam im vazda ono što se na kraju ispostavilo tačnim. Vezano za navijanje itd.fk1921 je napisao/la:De reci ime tog igraca brzinski da vidimo sta kako, nemoj ba lupetat tek blagoje oroduzio ugovor lendric nikad bolji i sad naso ti lupetat, majkemi ovdje na forumu svi nesta znaju svi jmaju nekakve informacije sta se desava u klubu a 90% njih cuje od 2 3 na forumu i onda ispadnu da oni imaju info iz prve ruke...prestanite Bgt
ma opusti se jarane, malo raja se sjebala na post j eto, sve petshzna je napisao/la:Ma znam prijatelju, samo sam se nadovezao na ostale postove, ne znam što tebe citirah, odoh i ja u 3 lijepe.
Treba odmoriti par dana,svakakve se gluposti pisu..kontranogama je napisao/la:Ja ovo vise negumo. Necu citat forum par dana. Odose zivci.
ama lazzzzz 100% evoo neka vam ipeee potvrdii da je lazzzzzz , ovaj je ocitoo tuzann zbog sabljeAsharaK je napisao/la:ne treba nam to, ni u snushzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
Mozda jeste ironija, ali ja se nadam da je taj naš igrač, ko god da je u pitanju, bio havarija spucan.shzna je napisao/la:Ma znam prijatelju, samo sam se nadovezao na ostale postove, ne znam što tebe citirah, odoh i ja u 3 lijepe.
Ja na forumu nikad nisam lagao, niti mi je cilj da lažem, niti mi je cilj da budem proglašen nekim insajderom, znalcem i šta već. Svi ljudi koji su mi slali PP vezano za neke informacije, davao sam im vazda ono što se na kraju ispostavilo tačnim. Vezano za navijanje itd.fk1921 je napisao/la:De reci ime tog igraca brzinski da vidimo sta kako, nemoj ba lupetat tek blagoje oroduzio ugovor lendric nikad bolji i sad naso ti lupetat, majkemi ovdje na forumu svi nesta znaju svi jmaju nekakve informacije sta se desava u klubu a 90% njih cuje od 2 3 na forumu i onda ispadnu da oni imaju info iz prve ruke...prestanite Bgt
Ja se nadam da je ovo laž.
u utorak zasjeda komisija, tad cemo znati sve kazne.Kapiten je napisao/la:A je li se vracaju u Lukavici Veca i Blagi ?
ja msm da se vracaju jednu su samo dobilii kaznuu ne igranjaKapiten je napisao/la:A je li se vracaju u Lukavici Veca i Blagi ?