Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 1:33 pm

AsharaK je napisao/la:
shzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv. :klanjase2:
**** ti sebe, jesil me cuo :ganja:
Nigdje veze, isto kao da ja slavim to što sam ovo čuo. Pitam, ako je naš igrač ne mora značiti da ne laže. Nije poslanik, estagfirullah.
1987

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:34 pm

A ko zna, možda nije mislio na upravu nego na Savez, može li Savez izreći zabrane igranja?

Ne bih da slutim, al recimo npr, Kjosevski dobije zabranu igranja godinu dana zvanično, i sl.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

ChWilla
Kontakt:

Dominic je napisao/la:Je li neko bio u petak na stadionu, da li je bilo radnika na dogradjenim prostorijama uz tribinu Zapad posto je jucer i danas vikend? Ostali su unutrasnji radovi i valjda necemo stati bar tu s radovima zbog Koldzinog reketa i ucjene s dozvolama?
ne budite ludi, radovi se nastavljaju.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

Dominic je napisao/la:Je li neko bio u petak na stadionu, da li je bilo radnika na dogradjenim prostorijama uz tribinu Zapad posto je jucer i danas vikend? Ostali su unutrasnji radovi i valjda necemo stati bar tu s radovima zbog Koldzinog reketa i ucjene s dozvolama?
Radnici bili na svojim mjestima :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Kadeti 1:1 zavrsili
Željezničar ante portas !

kontranogama
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:35 pm

Ja ovo vise negumo. Necu citat forum par dana. Odose zivci.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:35 pm

shzna je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
shzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv. :klanjase2:
**** ti sebe, jesil me cuo :ganja:
Nigdje veze, isto kao da ja slavim to što sam ovo čuo. Pitam, ako je naš igrač ne mora značiti da ne laže. Nije poslanik, estagfirullah.
druze ja sam ti to napisao kao zajebanciju, skonto si po smajliju valjda ...

Dominic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:36 pm

Hurmasica je napisao/la:
Radnici bili na svojim mjestima :)
:palacgore:

shzna
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:36 pm

Ma znam prijatelju, samo sam se nadovezao na ostale postove, ne znam što tebe citirah, odoh i ja u 3 lijepe.
fk1921 je napisao/la:De reci ime tog igraca brzinski da vidimo sta kako, nemoj ba lupetat tek blagoje oroduzio ugovor lendric nikad bolji i sad naso ti lupetat, majkemi ovdje na forumu svi nesta znaju svi jmaju nekakve informacije sta se desava u klubu a 90% njih cuje od 2 3 na forumu i onda ispadnu da oni imaju info iz prve ruke...prestanite Bgt
Ja na forumu nikad nisam lagao, niti mi je cilj da lažem, niti mi je cilj da budem proglašen nekim insajderom, znalcem i šta već. Svi ljudi koji su mi slali PP vezano za neke informacije, davao sam im vazda ono što se na kraju ispostavilo tačnim. Vezano za navijanje itd.

Ja se nadam da je ovo laž.
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:40 pm

shzna je napisao/la:Ma znam prijatelju, samo sam se nadovezao na ostale postove, ne znam što tebe citirah, odoh i ja u 3 lijepe.
ma opusti se jarane, malo raja se sjebala na post j eto, sve pet

Okolele
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:41 pm

kontranogama je napisao/la:Ja ovo vise negumo. Necu citat forum par dana. Odose zivci.
Treba odmoriti par dana,svakakve se gluposti pisu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

amerosm
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:41 pm

UPRAVA :klanjase2: :klanjase2:

Svaka cast tim ljudima, jer su sinocnim otkazom Mulalicu pokazali da imaju viziju i da zele evropskog Zelju. Pokazali su da nismo mahalski klub - molim nase navijace da nas ne porede sa onima gore - jer da su slusali glas navijaca Mulalic bi i dalje bio trener. Kao drugo uvidijeli su, da smo vecinu utakmica dobili na invidualni kvalitet i da u igri nije bilo nikakvog napretka i da svi njihovi napori koje ulazu se nece isplatiti - klub gledaju kao kompaniju (sto je u danasnjem fudbalu sasvim normalna pojava) i da odnos ulozeno-dobijeno nije najbolji.

Nadam se da ce naredni trener biti neki stranac koji prati trendove modernog fudbala, jer mislim da se jedino tako mozemo izdici iznad ovog sivila zvanog Premier liga BiH.

Whisperer

ned maj 08, 2016 1:42 pm

AsharaK je napisao/la:
shzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
ne treba nam to, ni u snu
ama lazzzzz 100% evoo neka vam ipeee potvrdii da je lazzzzzz , ovaj je ocitoo tuzann zbog sablje :P

amareeeeeeeeeeeeee vrati se , ljudi ako moze nas zrinja stic u titulama ako ne uzmemo amara ili kakvog vrhone sefaaa
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:43 pm

shzna je napisao/la:Ma znam prijatelju, samo sam se nadovezao na ostale postove, ne znam što tebe citirah, odoh i ja u 3 lijepe.
fk1921 je napisao/la:De reci ime tog igraca brzinski da vidimo sta kako, nemoj ba lupetat tek blagoje oroduzio ugovor lendric nikad bolji i sad naso ti lupetat, majkemi ovdje na forumu svi nesta znaju svi jmaju nekakve informacije sta se desava u klubu a 90% njih cuje od 2 3 na forumu i onda ispadnu da oni imaju info iz prve ruke...prestanite Bgt
Ja na forumu nikad nisam lagao, niti mi je cilj da lažem, niti mi je cilj da budem proglašen nekim insajderom, znalcem i šta već. Svi ljudi koji su mi slali PP vezano za neke informacije, davao sam im vazda ono što se na kraju ispostavilo tačnim. Vezano za navijanje itd.

Ja se nadam da je ovo laž.
Mozda jeste ironija, ali ja se nadam da je taj naš igrač, ko god da je u pitanju, bio havarija spucan.

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:45 pm

Jedino oproštaj od dresa mogu imati ako im savez krhne godinu dana suspenzije u što čisto sumnjam. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Kapiten
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:47 pm

A je li se vracaju u Lukavici Veca i Blagi ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Brkoo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:48 pm

Zrinjski nas jos 5 godina ne moze stici po titulama. Titule se broje sve, od samog osnivanja do dana danasnjeg. Ne mozes Bayernu ponistiti titule iz vremena Zapadne Njemacke a priznavati mu samo one nakon ujedinjenja Njemacke..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:48 pm

Kapiten je napisao/la:A je li se vracaju u Lukavici Veca i Blagi ?
u utorak zasjeda komisija, tad cemo znati sve kazne.

pile87
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:49 pm

Ja bi svasta uradio na tom sportskom planu, prvo bi dove nekoga ko ima iskustvo i znanje za rad sa omaldinskim pogonom i dao mu apsolutno odrijesene ruke a taj neko je Nenad Starovlah za nas i kod nas ne postoji bolji.Postavio ga za sefa omadinskog pogona koji se za sve pita.
Drugo postavio bi nekoga za sportskog direktora ali nekog poznatog ne mora biti strucnjak mora imati veze recimo Refika Sabanadzivica ili Marija Stanica.
Trece postavio bi nekoga na funkciju skauta nekoga ko bi pratio mlade igrace sirom lige i pravio analize recimo Adzema.
Cetvrto strucni stab ako vec nismo u stanju dovesti nekog iz vana kvalitetnog jer je to kisa para doveo bi Simu Krunica za sefa strucnog staba a recimo Kemu Alispahica za pomocnika, i pustio da sebi nadju trenere specijaliste tj odluce ko bi trebao biti.
Nakon toga bi doveo jos jedno dva igraca koja nam trebaju stopera i krilo i poceo pripreme za slijedecu sezonu.
Ovo bi po meni imalo smisla na dugorocnom planu uz neki dogovor sta zelimo recimo kratkorocno tu sezonu i sta nam je cilj recimo narednih pet godina. Uz planiranje da uvijek imamo par igraca iz omladinskog pogona kojima bi se otvarao prostor i ne dovoditi igrace na njihovim mjestima.Po meni bi ovo bilo ravno tome da smo ligu osvojili. :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Whisperer

ned maj 08, 2016 1:49 pm

Kapiten je napisao/la:A je li se vracaju u Lukavici Veca i Blagi ?
ja msm da se vracaju jednu su samo dobilii kaznuu ne igranja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava