Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 01, 2016 10:16 am

Celik bi se mogao okoristiti ako SB i Sarajevo daju im premije. Mada opet ne znam kako to oni mogu imati motiv vise od nasih igraca! Odlucujemo sami o sebi, igramo za Evropu, doci ce dosta Manijaka, takodjer mozda ce i nasi biti premirani od strane kluba!
Celik mora pasti, sad ili nikad! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:20 am

Da li je moguće da se gradi jug ako imaju ovi problemi na istoku i uvezi istoka ? Da se ovaj prikupljnui novac usmjeri za izgradnju juga ?

Ivicahuljev
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:24 am

nikad_izvini je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Čovjek je samo lijepo pitao za mišljenje. Nemojte biti bahati jer nikad se ne zna sta donosi budućnost.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Nema tu bahatosti, čisto fakti koji kažu da pitarcina ( koja je usput pustila pitare u zadnjem kolu da uzmu titulu ), taman bio Murinjo, NE MOZE biti trener Željezničara. To je valjda jasno :)

Sretan prvi Maj radni narode :)
Onaj njegov osmjeh kad je sarajevo povelo 2:0-na toj tekmi,sva ta neprofesionalnost,nadam se da se neko samo sali sa Husrefom...
P.S. danas janje :)

Blueworld21
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:41 am

Hahaha danas je bas dan za janje [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] samo hrabro u srijedu i da tu Evropu završimo ko ljudi

Ajzea
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:46 am

EH DA MI JE OSJETITI ZELJEZARIN MIRIS DIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LIKVIDIRAT CEMO HAKALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:55 am

Sretan Vaskrs plavoj braći koja slavi :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:07 am

Hurmasica je napisao/la:Sretan Vaskrs plavoj braći koja slavi :zeljeznicar1:
1.maj je bitnijii... ali hvala :D
100/94/37/34 - i to je to!

nikad_izvini
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:11 am

+1

godrina
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:16 am

Tryg je napisao/la:Jedini koji moze biti je Musa, sve ostalo je smijesno. Kakav Husref kaki bakaraci, kao covjek nije los Husref imao sam priliku ga i upoznati kad je ona akcija manijaka bila. Ali lik vas fura a vi se svi upecaste :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja bi prije Karačića
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:16 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
1.maj je bitnijii... ali hvala :D
naravno i 1. maj nek je sretan svima (valjda nam igrači ne pretjeraju danas) :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:17 am

Nakon one izjave idemo u nas dio Mostara, hmm

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

godrina
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:23 am

ma on je dobar trener, igrao je i kokot tamo gdje je igrao pa bio nas
ne treba to tako puno gledat
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:25 am

željo ima jednog rivala, a nije slavija ni orlovi iz toronta.

a husref je legenda i bolesnik tog rivala. iako regularan i korektan čovjek, ja to ne bi podržao.
gradi željo boli te *****

nikson
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:27 am

Boga mi je onaj Marinovic pravi trener...I u Borcu je bio a i sad...da je kojim slucajem Borac imao para kad je on vodio, slavili bi oni titulu...A nisam ni primjetio da ima neprimjerenih izjava ( ako neko zna nek me ispravi)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:33 am

vidim vama dosadno, pa pricate o eventualnim nasljednicima edisa... samo amar i niko vise!!!
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:46 am

A zašto se uopste diskutuje o nasljednicima Edisa kad klub s tim covjekom ima jednu od najboljih polusezona od rata pa na ovamo ? Vama su bolji Musa, Marinovic, Vlado zato sto bolje pricaju pred kamerama i imaju kravatu, ko je relevantan da komentarise takticki segment igre od nas na forumu, ja mislim niko.. Dovoljno je procitat izjavu Ivice gdje kaze da nismo nikad modernije igrali, al hajd..

Virtu4L

ned maj 01, 2016 11:48 am

dell21 je napisao/la:Da li je moguće da se gradi jug ako imaju ovi problemi na istoku i uvezi istoka ? Da se ovaj prikupljnui novac usmjeri za izgradnju juga ?
Može, ali ne vidim zašto bi to radili? Prioritet je osposobljavanje stadiona za ispunjavanje UEFA kriterija, nakon toga je prioritet istočna tribina i to je plan po kojem se treba ići.

Sve se bojim da ćemo morati napraviti neke ustupke SD-u, inače nećemo stići da odradimo planirano. Nažalost, nećemo biti ni prvi ni posljednji koje su reketirali i ucjenjivali, ali naš ulog je malo veći i kao što rekoh, bojim se da ćemo im morati dati nešto. Moramo shvatiti da njima Željo nije što i nama i da oni ulaze sa interesom koji se zove novac, a mi idemo sa emocijama.

Nekad davno sam napisao da ne postoji šansa da sve ovo odradimo bez pomoći/podrške Opštine, i ispostavilo se da je tačno.

Koldži se možemo osvetiti 'antiKoldžo' kampanjom na narednim izborima i to je ono što će ih najviše pogoditi.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:49 am

http://booyakasha.ba/senzacionalan-tra ... meti-rome/" target="_blank

Mozda zato i ne igra hahaha
Mi smo Željini, Željo je naš!

godrina
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:52 am

ma ne smjenjujemo edisa nego bas ubijamo dosadu, neko je bacio tu vijest za husrefa....
ne treba edisa mijenjati nego mu samo pridruzit dobre saradnike ;)

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 11:54 am

Virtu4L je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Da li je moguće da se gradi jug ako imaju ovi problemi na istoku i uvezi istoka ? Da se ovaj prikupljnui novac usmjeri za izgradnju juga ?
Može, ali ne vidim zašto bi to radili? Prioritet je osposobljavanje stadiona za ispunjavanje UEFA kriterija, nakon toga je prioritet istočna tribina i to je plan po kojem se treba ići.

Sve se bojim da ćemo morati napraviti neke ustupke SD-u, inače nećemo stići da odradimo planirano. Nažalost, nećemo biti ni prvi ni posljednji koje su reketirali i ucjenjivali, ali naš ulog je malo veći i kao što rekoh, bojim se da ćemo im morati dati nešto. Moramo shvatiti da njima Željo nije što i nama i da oni ulaze sa interesom koji se zove novac, a mi idemo sa emocijama.

Nekad davno sam napisao da ne postoji šansa da sve ovo odradimo bez pomoći/podrške Opštine, i ispostavilo se da je tačno.

Koldži se možemo osvetiti 'antiKoldžo' kampanjom na narednim izborima i to je ono što će ih najviše pogoditi.
da se htjelo pristati na ucjene, pristalo bi se. eto, tako jednostavno.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava