Celik mora pasti, sad ili nikad!

Onaj njegov osmjeh kad je sarajevo povelo 2:0-na toj tekmi,sva ta neprofesionalnost,nadam se da se neko samo sali sa Husrefom...nikad_izvini je napisao/la:Nema tu bahatosti, čisto fakti koji kažu da pitarcina ( koja je usput pustila pitare u zadnjem kolu da uzmu titulu ), taman bio Murinjo, NE MOZE biti trener Željezničara. To je valjda jasnotm8782 je napisao/la:Čovjek je samo lijepo pitao za mišljenje. Nemojte biti bahati jer nikad se ne zna sta donosi budućnost.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Sretan prvi Maj radni narode
1.maj je bitnijii... ali hvalaHurmasica je napisao/la:Sretan Vaskrs plavoj braći koja slavi
+1Hurmasica je napisao/la:Sretan Vaskrs plavoj braći koja slavi
ja bi prije KaračićaTryg je napisao/la:Jedini koji moze biti je Musa, sve ostalo je smijesno. Kakav Husref kaki bakaraci, kao covjek nije los Husref imao sam priliku ga i upoznati kad je ona akcija manijaka bila. Ali lik vas fura a vi se svi upecaste
Sent from my iPhone using Tapatalk
naravno i 1. maj nek je sretan svima (valjda nam igrači ne pretjeraju danas)jovanmaksimovic je napisao/la:1.maj je bitnijii... ali hvalaHurmasica je napisao/la:Sretan Vaskrs plavoj braći koja slavi
Može, ali ne vidim zašto bi to radili? Prioritet je osposobljavanje stadiona za ispunjavanje UEFA kriterija, nakon toga je prioritet istočna tribina i to je plan po kojem se treba ići.dell21 je napisao/la:Da li je moguće da se gradi jug ako imaju ovi problemi na istoku i uvezi istoka ? Da se ovaj prikupljnui novac usmjeri za izgradnju juga ?
da se htjelo pristati na ucjene, pristalo bi se. eto, tako jednostavno.Virtu4L je napisao/la:Može, ali ne vidim zašto bi to radili? Prioritet je osposobljavanje stadiona za ispunjavanje UEFA kriterija, nakon toga je prioritet istočna tribina i to je plan po kojem se treba ići.dell21 je napisao/la:Da li je moguće da se gradi jug ako imaju ovi problemi na istoku i uvezi istoka ? Da se ovaj prikupljnui novac usmjeri za izgradnju juga ?
Sve se bojim da ćemo morati napraviti neke ustupke SD-u, inače nećemo stići da odradimo planirano. Nažalost, nećemo biti ni prvi ni posljednji koje su reketirali i ucjenjivali, ali naš ulog je malo veći i kao što rekoh, bojim se da ćemo im morati dati nešto. Moramo shvatiti da njima Željo nije što i nama i da oni ulaze sa interesom koji se zove novac, a mi idemo sa emocijama.
Nekad davno sam napisao da ne postoji šansa da sve ovo odradimo bez pomoći/podrške Opštine, i ispostavilo se da je tačno.
Koldži se možemo osvetiti 'antiKoldžo' kampanjom na narednim izborima i to je ono što će ih najviše pogoditi.