Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:09 pm

E u ovakvkm situacijama znace clanovi...da sad imamo 10-15 hiljada clanova nema te stranke koja bi nas osporila jer znaju da gube veliki dio glasova...prevelik...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:11 pm

Okolele je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Al kad Dino skoci sinoc tamo na Ultrase da zavodi red haha.. :klanjase2:
Ja ne mogu da vjerujem da je on onako bolestan lik,kontam sta mu bi!! isto onda na derbiju krenu,pa kad svraka zakuha s Kantarom!! :rofl:
Al najjace skacu Ultrasi sa tribine idu prema njemu,svako bi se ono realno trzno,skocio sa ograde,nista Dino mrtav hladan..
Mozda frajer ima dobrog dilera :mrgreen: s njim uvjek neka scena ! :shisha:

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:13 pm

Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:18 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zubanovic89
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:19 pm

exbabilon je napisao/la:Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.
:shock:

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:22 pm

exbabilon je napisao/la:Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.
Druze da izvines, ali nemoj srati

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:23 pm

Exhabilon voli sve što vole mladi.. U Amsterdamu..

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:25 pm

Jao ovo je u venu sto posto, nema drugog objasnjenja, morao sam zeni dati da procita reko da nije do mene.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

mula
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:26 pm

starigrad je napisao/la:
izvini, sta si htio reci s ovim? ja te nista ne kontam. mozda je i do mene, i mog mentalnog sklopa, pa cu te zamoliti da pojasnis detaljnije. hvala.
Fkt sta hoces da kazes s ovim? U isto vrijeme si nedefinisan i kontradiktoran. Puno si napisao, a malo rekao. Jedino sto sam zakljucio iz svega ovog, ne znas da li bi piskio ili kakio.

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ž'21
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:27 pm

Hoće da kaže da bi Uprava trebala završiti utakmicu u Zenici. Eto.

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:28 pm

ž'21 je napisao/la:Hoće da kaže da bi Uprava trebala završiti utakmicu u Zenici. Eto.
ako cemo je zavrsavati (a gore je fkz napisao da je u klubu to i zabranjeno spomenuti) bolje da ne izlazimo tako u evropu !!

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:29 pm

Ne treba nista da zavrsavaju, bolja smo ekipa od Celika + tamo je teren kao stvoren da pokazemo pravu snagu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fcz
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:30 pm

Ja sam mozda negativan i pesimistican u zadnje vrijeme, ali naci valjan argument protiv ove uprave ne bi mogli ni menstrualnoobojeni jarani.

Upravo ostani dozivotno, molim te!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

Mislim da je covjek mislio da pod svaku cijenu premiramo ove ostale klubove i da pokusamo tako da osiguramo Evropu, vodeci se time : kad mogu ostali, mozemo i mi!

Ja sam to ovako shvatio, nek me doticni ispravi ako nisam dobro :ganja:

Sad moje misljenje :D Ne bi ja bas to ovako ekstremno napisao kao ti. Posteno volim pa sam za posteno vodjenu bitku na terenu!

exbabilon
Kontakt:

Poenta je kad smo vec stigli u poziciju da sami odlucujemo o svojoj subini ne dozvolimo da nas neke kuhinje iz saveza ostave bez Evrope. Ako treba nek uprava stvari uzme u svoje ruke, nek nastimaju 3 utakmice, premiraju, kupuju, ali ako i drugu godinu zaredom pustimo da nam se pred ocima uzme zasluzeno, onda se mirimo s tim, a to je nedopustivo. I ta prica ako ne mozemo uzeti ove tri tekme i ne trebamo u Evropu pali samo kod nas, svi drugi vrse pritisak, premiraju, nema sta ne rade, a mi cekamo.

mula
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:32 pm

exbabilon je napisao/la:Poenta je kad smo vec stigli u poziciju da sami odlucujemo o svojoj subini ne dozvolimo da nas neke kuhinje iz saveza ostave bez Evrope. Ako treba nek uprava stvari uzme u svoje ruke, nek nastimaju 3 utakmice, premiraju, kupuju, ali ako i drugu godinu zaredom pustimo da nam se pred ocima uzme zasluzeno, onda se mirimo s tim, a to je nedopustivo. I ta prica ako ne mozemo uzeti ove tri tekme i ne trebamo u Evropu pali samo kod nas, svi drugi vrse pritisak, premiraju, nema sta ne rade, a mi cekamo.
Joj jesi ti meni lud! Jesam li i ja tebi?

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

delinjo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:33 pm

ma brat je mislio da trebamo kupiti utakmicu ...u smislu kad svi mogu mutiti jedni sa drugima zasto mi ne bi mogli...i razumijem ga ali ja sam vise za tu postenu varijantu iako se necu buniti da to urade :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salle86
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:33 pm

Vidim niko nije pisao o slijedećem.
Jesu ultrasi kasnili nekih 25 minuta ali svaka čast policiji što su ih ranije istresli pa odma pustili iz buseva na istok bez dodatnog zadržavanja i peglanja, te posebno što smo ih pustili do kraja meča.
Jesu anamo oni, ali smo gospodski ih ugostili.

:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:35 pm

Al kaze onaj kloc, voli sve sto vole mladi al u Amsterdamu.

HAHAHAHAHAHAHAHAH

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:37 pm

Klubu u svemu ovome možemo pomoći dolaskom na utakmice u velikom broju, to jeste na jedinu preostalu utakmicu na Grbavici protiv Rudara. Tu napuniti stadion i klubu dati finansijsku injekciju. Također ne prestati sa uplatama za stadion. Ko god može uplatiti neka uplati, nema veze ako je već uplatio, neka opet uplati, u skladu sa svojim mogućnostima. Takva pomoć će klubu značiti, a "batinanje", "traženje" nekih likova i "beogradsko" rješavanje problema sigurno neće. Jedino ako neko ima pofino pravno znanje i iskustvo u ovakvim i sličnim slučajevima, može se staviti na raspolaganje klubu. Mada moje mišljenje je da bi ovaj predmet u normalnoj i nekorumpiranoj državi mogao dobiti i student druge godine fakulteta, a ne neki ozbiljan pravnik kakve mi imamo. Predmet je vrlo jednostavan i svi argumenti su neoborivi i čvrsti i idu u našu korist. Međutim, ovo je Bosna i Hercegovina, pa tako i ovakvi predmeti i njihovo rješavanje traju vječnost.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava