Mozda frajer ima dobrog dileraOkolele je napisao/la:Al najjace skacu Ultrasi sa tribine idu prema njemu,svako bi se ono realno trzno,skocio sa ograde,nista Dino mrtav hladan..diego1921 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je on onako bolestan lik,kontam sta mu bi!! isto onda na derbiju krenu,pa kad svraka zakuha s Kantarom!!Okolele je napisao/la:
Al kad Dino skoci sinoc tamo na Ultrase da zavodi red haha..
exbabilon je napisao/la:Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.
Druze da izvines, ali nemoj sratiexbabilon je napisao/la:Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.
Fkt sta hoces da kazes s ovim? U isto vrijeme si nedefinisan i kontradiktoran. Puno si napisao, a malo rekao. Jedino sto sam zakljucio iz svega ovog, ne znas da li bi piskio ili kakio.starigrad je napisao/la:izvini, sta si htio reci s ovim? ja te nista ne kontam. mozda je i do mene, i mog mentalnog sklopa, pa cu te zamoliti da pojasnis detaljnije. hvala.exbabilon je napisao/la:Ako u srijedu ne uzmemo 3 boda u Zenici necu nista zamjeriti igracima, taman nijedan ne pretrcao vise od kilometra. Uprava bi bila glavni krivac po meni ako sad iz ove situacije ne izborimo Evropu. Svaka im cast, oni su okupili ovu ekipu i doveli nas u borbu da se borimo za Evropu, ali sad ako ovo ispustimo uprava je po meni glavni krivac. Ako opet budemo gledali kako nam se radi o glavi, a mi budemo nijemo gledali kako nam neko moze izbiti pola miliona eura iz dzepa i sve ostalo sto Evropa donosi, onda je uprava za to glavni i jedini krivac. Toliko. Upravi puna podrska oko stadiona i borbe protiv SD-a i opcine.
ako cemo je zavrsavati (a gore je fkz napisao da je u klubu to i zabranjeno spomenuti) bolje da ne izlazimo tako u evropu !!ž'21 je napisao/la:Hoće da kaže da bi Uprava trebala završiti utakmicu u Zenici. Eto.
Joj jesi ti meni lud! Jesam li i ja tebi?exbabilon je napisao/la:Poenta je kad smo vec stigli u poziciju da sami odlucujemo o svojoj subini ne dozvolimo da nas neke kuhinje iz saveza ostave bez Evrope. Ako treba nek uprava stvari uzme u svoje ruke, nek nastimaju 3 utakmice, premiraju, kupuju, ali ako i drugu godinu zaredom pustimo da nam se pred ocima uzme zasluzeno, onda se mirimo s tim, a to je nedopustivo. I ta prica ako ne mozemo uzeti ove tri tekme i ne trebamo u Evropu pali samo kod nas, svi drugi vrse pritisak, premiraju, nema sta ne rade, a mi cekamo.