Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 10:01 pm

Ma ovi su sitni u odnosu na ono kroz sta je, i preko cega je nas ŽELJO prošao i prešao kroz svoju historiju. Hvala Bogu pa imamo i jako sposobnu upravu i ovi kokosari samo mogu privremeno odloziti gradnju.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

salle86
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:02 pm

cikazubo je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:HAJMO 3 pobjede do kraja! Moramo uzeti Celik, dati 50 milja ako treba nek se raskusuraju.
Ma nama je samo Celik tezak, njih ako dobijemo Rudar kuci i Slavija na strani nece biti problem, ima da napunimo onaj stadion u Lukavici..
braćo moja, zamislite samo invaziju na istočno s. ako se bude tu odlučivalo (a hoće 99%) o europi
nema dalje, narednih 15 dana pokazati da smo ne 12-i već i 13-i, 14-i igrač kluba
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Tryg je napisao/la:BRAVO ZA ZVANICNU OD A DO Z!
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:03 pm

Kapiten je napisao/la:Ma ovi su sitni u odnosu na ono kroz sta je, i preko cega je nas ŽELJO prošao i prešao kroz svoju historiju. Hvala Bogu pa imamo i jako sposobnu upravu i ovi kokosari samo mogu privremeno odloziti gradnju.
Mi,navijaci simpatizeri moramo stati uz upravu protiv gamadi

ellaxaz
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:04 pm

Elegant je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:
Svim tim društvenim ljudima mame redom *ebem
Izaci cemo mi na kraj sa ovim dusmanima. :palacgore:
Vara se ko god misli da je ovo bezze, pacovi opstruiraju izgradnju stadiona vec 20-tak godina. S obzirom na to gdje i u kakvim uslovima zivimo, vrlo je moguce da to potraje i narednih 20 godina.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:04 pm

u lukavici ima da trazimo i zapadnu tribinu za nase navijace :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:05 pm

Ima li jos na OBN ona emisija Vox-populi, cudi me da se on nije javio jer je vazda kritikovao sve sto ide kontra Zelje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:07 pm

Mi nemamo vremena da oni ovo koce i da mi ne gradimo ako mislimo evropu na Grbavici igrati.

Znaci da se ja pitam ja bi to nastavio sve graditi a oni neka ruse ako smiju, neko neki dan rece ja cu se zavezati za zapad pa neka i mene ruse.

Izgleda da je njima u cilju da se ovo oduzi i da se tuzba vuce po sudovima a radovi stoje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:07 pm

tako će i biti.
gradi željo boli te *****

tu i tamo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:08 pm

Ma liga nam je preluda, mi mozemo do Europe(3.mjesta) i sa 6bodova do kraja ako i kone i Zrinjski pobjede Slobodu,
a Borac ne izgubi od Sirokog.
Isto tako mozemo i ostati bez europe sa 7 bodova ..
Al sto je najvaznije 9 bodova znaci 3.mjesto minimum...
I opet je sve u nasim rukama!!!

Znam da imamo obezbjedjen budzet i bez europe, jos ce se i Dzeko vjerovatno prodati,
ali ipak mislim da bi to bio jak udarac za nas, i na psihu igraca, pa niko tu nije dosao zbog PLBiH, jos pogotovo sad kad smo dosli "do vode" jos samo da se "napijemo".

Svidja mi se ono razmisljanje, - ako ne mozemo dobiti Celika i Slaviju, onda neka ide u europu ko zasluzuje.
I mislim da i Mulalic treba time se voditi i reci im, "Momci imate ispred sebe 3 tekme, da li cete se nagraditi za sav trud, i ispisati jednu od najljepsih prica Zelje,ovaj nevjerovatni povratak, ... ili cete se popisati na sve do sad... Vi odlucujete. Narednom tekmom u Zenici."

Uglavnom niko igracima ne moze zamjeriti nista, i ako ne pobjede u Zenici, lahko je naci izgovor, kao Sloboda danas, "jbg los dan", i nema se tu sta zamjeriti. Ali da li ce igraci sebi oprostiti ako ne urade sve sto mogu da se "pocaste" igranjem u Europi ove sezone.

A kada bi se domogli europe ove godine, tek bi tad imali vremena iskoristiti potencijal ove ekipe i konacno kao kompletna ekipa odigrati tu europu, puno jaci, brzi, spremniji i zreliji nego ikad do sad.
To bih volio vidjeti!

IvanOsim
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:11 pm

Eh sad bi trebala zvanicna fb stranica da napravi neku stranicu STOP KOLDZO STOP SDA NOVO SARAJEVO i da objavljujemo svakodnevno sta nam gamad rade i sve ove stvari tipa veza amka i koldze, pa kad bude desetine hiljada lajkova na toj stranici, mozda ce ove vece glavesine od koldze u stranici ga nazvat i reci mu da se ne pravi budala.....
iskoristit max internet protiv koldze, ovdje nam je sve koldzo kriv, a SD moze da se pusi, imaju 2 prostora na sjeveru, i zamak koji se rusi a vamo ne mogu nista pravit, a prije ili kasnije ce ovo na sudu biti rjeseno u nasu korist, jer je sve cisto i jasno..

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KURCINE

ellaxaz
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:13 pm

Bolidi ce sve uciniti samo da se ne pocne graditi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:14 pm

ne mogu njemu veće glavešine SDA ništa reći jedno već pet godina. ni rahmetli suljo nije mogao. vrlo je izvjesno bilo da će na izbore izaći ili samostalno ili ispred neke druge stranke. ali sad svi planovi padaju u vodu...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:16 pm

Neka nastave graditi, bole nas ku.rci.

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:16 pm

ON PADA OVE GODINE! Olovka i papir su mu najveca kazna a ja zelim sve najgore onom ko ga zaokruzi na listicu.

ellaxaz
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:17 pm

Oblijepiti grad imenima i prezimenima ovih covjekolikih pacova.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 10:18 pm

delinjo je napisao/la:nevezano za ovo naravno ,jel ti mislis da se to tako inace uplacuje...jedan covjek uplati 10 milja i to je to ?? :D :ganja:
Nije bitno koliko ljudi uplaćuje bitna je cifra koju može odnosno ne može uplatiti. Npr ja uplatim 50 eura, što je max bet, onom narednom je maxbet već smanjen na recimo 35 ili 40, i tako se smanjuje dok se meč ne ukloni sa ponude, a paralelno sa maxbetom se smanjuje i kvota na tvoj tip. Ovo važi za našu i lige u regionu. Plus što je sad sve centralizovano i ta tvoja mala uplata od 50 eur na kvotu 20 automatski pali lampice i sve kladionice su obavještene. Npr. ti uplatiš na bet365, ja na bet at home, ajzea na bwin, već smo upalili sve alarme i ubrzo taj meč ide na verifikaciju.

Znači džaba ti namještena utakmica kad te niko neće pustiti da natrpaš koliko hoćeš. Našem narodu ti to ne možeš objasniti, čim vidi da je prošla velika kvota ili prelaz odmah ide onaj komentar 'opet namjestili mamicu im'. Kad im pokušaš objasniti da je džaba što je Zvezda napravila prelaz iz 2 u 1 i da nigdje ne možeš uplatiti veći iznos na to, oni ti kažu 'pa imaju azijske kladionice', jer su nekad negdje čuli za njih.

E sad, ima tu i crno tržište gdje se igra kao u filmovima, kinez u Vegasu uplati pet miliona na hendikep u NFL, ali to je skroz druga priča i nema veze sa klađenjem koje mi poznajemo.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:20 pm

@FKZ1921 de ti sta prozbori o ovome

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:21 pm

Mudro suti :D

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:22 pm

Ni buma nema :/

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:25 pm

ma kakav bum sada...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava