Maksimalna uplata na bet365 je bila oko 50 eura.nikad_izvini je napisao/la:Kakva ba kvota, o čemu pričate, jel to neko konta da možeš odigrati sa miljom na kvotu 20 ?![]()
![]()
Maksimalna uplata na bet365 je bila oko 50 eura.nikad_izvini je napisao/la:Kakva ba kvota, o čemu pričate, jel to neko konta da možeš odigrati sa miljom na kvotu 20 ?![]()
![]()
nevezano za ovo naravno ,jel ti mislis da se to tako inace uplacuje...jedan covjek uplati 10 milja i to je to ??Virtu4L je napisao/la:Maksimalna uplata na bet365 je bila oko 50 eura.nikad_izvini je napisao/la:Kakva ba kvota, o čemu pričate, jel to neko konta da možeš odigrati sa miljom na kvotu 20 ?![]()
![]()
A bezveze vam je vise ta teza, samo da je Kokot pogodio protiv Slavije.. Sta bi da Kokot nije pogodio protiv Olimpica, ili Ferenca, sta bi da nije bio mozda nas najbolji igrac na derbiju itd, bezveze je da svaljujemo na pojedince stvari, lose smo djelovali kao cijela ekipa, ako neko treba da snosi odgovornost onda je to Oda, al i njega je glupo kritikovati nakon perfektne poluszone i odradjene evrope...Elegant je napisao/la:Samo da Kokot nije promasio ono protiv Slavije ...jovanmaksimovic je napisao/la:ja nakon jucer bio zadovoljan i trecim mjestom... ali zamislite da smo uzeli, kao sto smo trebali, zrinjski i sada bi se borili s njima za titulu...
Svim tim društvenim ljudima mame redom *ebemCharlie Sheen je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
delinjo je napisao/la:aako cemo strahovati od Slavije onda ne kontam koji cemo qrac u evropi...nek idu onda klubovi koji zasluzuju...sta me boli ona stvar treba li slaviji ili ne...mi smo kvalitetniji i u situaciji da i nama treba ...e samo zbog ovih stvari volim sto se krati liga nece vise biti toliko ove price ovima treba ovima ne treba...jednu mec loptu smo propustili sinoc ...evo Bog nas je pogledao i dao nam novu mec loptu u srijedu...ako i nju popusimo onda nam nije sudjeno nismo za evrope i kraj price...rezultati se poklopili...jedino me Velez razocarao![]()
![]()
...a i Celik je ekipa koja niti smrdi niti mirise ...valjda imamo snage ovo privesti kraju na najbolji moguci nacin...znam da nas eventualni ne izlazak u evropu nece finansijski ostetiti ali najvise mi je zao koeficijenta...zato nam je evropa bitnija vise od samih para....joj kako bi volio da Sloboda ostane skroz bez evrope auu
Popuše od slobode, mi i siroki dobijemo sve do kraja, cini mi se da oni dobiju karinuIvicahuljev je napisao/la:delinjo je napisao/la:aako cemo strahovati od Slavije onda ne kontam koji cemo qrac u evropi...nek idu onda klubovi koji zasluzuju...sta me boli ona stvar treba li slaviji ili ne...mi smo kvalitetniji i u situaciji da i nama treba ...e samo zbog ovih stvari volim sto se krati liga nece vise biti toliko ove price ovima treba ovima ne treba...jednu mec loptu smo propustili sinoc ...evo Bog nas je pogledao i dao nam novu mec loptu u srijedu...ako i nju popusimo onda nam nije sudjeno nismo za evrope i kraj price...rezultati se poklopili...jedino me Velez razocarao![]()
![]()
...a i Celik je ekipa koja niti smrdi niti mirise ...valjda imamo snage ovo privesti kraju na najbolji moguci nacin...znam da nas eventualni ne izlazak u evropu nece finansijski ostetiti ali najvise mi je zao koeficijenta...zato nam je evropa bitnija vise od samih para....joj kako bi volio da Sloboda ostane skroz bez evrope auu
samo ja bi neku kombinaciju da jufke da ostanu bez evrope
a ima ih
Izaci cemo mi na kraj sa ovim dusmanima.SWRA_1921 je napisao/la:Svim tim društvenim ljudima mame redom *ebemCharlie Sheen je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
Upravo to, znaci u tom grmu lezi zec. Hvala upravi sto je izasla u javnost s ovim, ponovno pokazuju da s njima nema zajeb.ancije!Kapiten je napisao/la:Kad se sve navedene činjenice sagledaju u cjelini i zajedno sa postupanjem Općine u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti, postoji strah koji izaziva sumnju da su Općina i SD našli zajednički interes za izgradnju većeg objekta na mjestu Plavog zamka.
jasno k'o dan. o ovome je i danas neko pisao ovdje. Veza Amko-Koldzo-SD.
Ali, mislim da nam se mogu samo sageti
I u prethodnim utakmicama kad je pravio izmjene uvijek kasno ih radi bar po meni..jovanmaksimovic je napisao/la:kad tad je morao doci kiks u rezultatu, ali sam mislio da je to bila sloboda i ispadanje iz kupa... ne mogu i dalje da shvatim sta je edis htio da uradi sa samo jednom izmjenom na utakmici? sto nije svjezu snagu uveo pred kraj utakmice... :S
Ma zrinjski premirao drinu i sto nece ljudi odigratiChWilla je napisao/la:ljudi cijelu egzistenciju čekaju trofej, prevrnuli su grad da osiguraju licencu za evropu i osigurali je, i misliš da je neko prodao tekmu i namjerno došao u situaciju da sve to ozbiljno ugrozi? pa sve mu sad visi o koncu, zadnje dvije igra sa sarajevom i zrinjskim i može ostati četvrti opušteno.
a i radnik dobio licencu, pusti ti priču da će on u kupu leći da ovi pobijede...