Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 9:43 pm

nikad_izvini je napisao/la:Kakva ba kvota, o čemu pričate, jel to neko konta da možeš odigrati sa miljom na kvotu 20 ? :rofl: :rofl:
Maksimalna uplata na bet365 je bila oko 50 eura.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:44 pm

Virtu4L je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Kakva ba kvota, o čemu pričate, jel to neko konta da možeš odigrati sa miljom na kvotu 20 ? :rofl: :rofl:
Maksimalna uplata na bet365 je bila oko 50 eura.
nevezano za ovo naravno ,jel ti mislis da se to tako inace uplacuje...jedan covjek uplati 10 milja i to je to ?? :D :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:45 pm

Elegant je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ja nakon jucer bio zadovoljan i trecim mjestom... ali zamislite da smo uzeli, kao sto smo trebali, zrinjski i sada bi se borili s njima za titulu... :psujem:
Samo da Kokot nije promasio ono protiv Slavije ... :?
A bezveze vam je vise ta teza, samo da je Kokot pogodio protiv Slavije.. Sta bi da Kokot nije pogodio protiv Olimpica, ili Ferenca, sta bi da nije bio mozda nas najbolji igrac na derbiju itd, bezveze je da svaljujemo na pojedince stvari, lose smo djelovali kao cijela ekipa, ako neko treba da snosi odgovornost onda je to Oda, al i njega je glupo kritikovati nakon perfektne poluszone i odradjene evrope...

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:47 pm

Kad se sve navedene činjenice sagledaju u cjelini i zajedno sa postupanjem Općine u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti, postoji strah koji izaziva sumnju da su Općina i SD našli zajednički interes za izgradnju većeg objekta na mjestu Plavog zamka.

jasno k'o dan. o ovome je i danas neko pisao ovdje. Veza Amko-Koldzo-SD.
Ali, mislim da nam se mogu samo sageti
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

SWRA_1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:47 pm

Svim tim društvenim ljudima mame redom *ebem

Ivicahuljev
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:49 pm

delinjo je napisao/la:aako cemo strahovati od Slavije onda ne kontam koji cemo qrac u evropi...nek idu onda klubovi koji zasluzuju...sta me boli ona stvar treba li slaviji ili ne...mi smo kvalitetniji i u situaciji da i nama treba ...e samo zbog ovih stvari volim sto se krati liga nece vise biti toliko ove price ovima treba ovima ne treba...jednu mec loptu smo propustili sinoc ...evo Bog nas je pogledao i dao nam novu mec loptu u srijedu...ako i nju popusimo onda nam nije sudjeno nismo za evrope i kraj price...rezultati se poklopili...jedino me Velez razocarao :D :D :D ...a i Celik je ekipa koja niti smrdi niti mirise ...valjda imamo snage ovo privesti kraju na najbolji moguci nacin...znam da nas eventualni ne izlazak u evropu nece finansijski ostetiti ali najvise mi je zao koeficijenta...zato nam je evropa bitnija vise od samih para....joj kako bi volio da Sloboda ostane skroz bez evrope auu :ganja:
:palacgore: samo ja bi neku kombinaciju da jufke da ostanu bez evrope :ganja: a ima ih :rofl1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:50 pm

kad tad je morao doci kiks u rezultatu, ali sam mislio da je to bila sloboda i ispadanje iz kupa... ne mogu i dalje da shvatim sta je edis htio da uradi sa samo jednom izmjenom na utakmici? sto nije svjezu snagu uveo pred kraj utakmice... :S
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u sub apr 30, 2016 9:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:51 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
delinjo je napisao/la:aako cemo strahovati od Slavije onda ne kontam koji cemo qrac u evropi...nek idu onda klubovi koji zasluzuju...sta me boli ona stvar treba li slaviji ili ne...mi smo kvalitetniji i u situaciji da i nama treba ...e samo zbog ovih stvari volim sto se krati liga nece vise biti toliko ove price ovima treba ovima ne treba...jednu mec loptu smo propustili sinoc ...evo Bog nas je pogledao i dao nam novu mec loptu u srijedu...ako i nju popusimo onda nam nije sudjeno nismo za evrope i kraj price...rezultati se poklopili...jedino me Velez razocarao :D :D :D ...a i Celik je ekipa koja niti smrdi niti mirise ...valjda imamo snage ovo privesti kraju na najbolji moguci nacin...znam da nas eventualni ne izlazak u evropu nece finansijski ostetiti ali najvise mi je zao koeficijenta...zato nam je evropa bitnija vise od samih para....joj kako bi volio da Sloboda ostane skroz bez evrope auu :ganja:
:palacgore: samo ja bi neku kombinaciju da jufke da ostanu bez evrope :ganja: a ima ih :rofl1:
Popuše od slobode, mi i siroki dobijemo sve do kraja, cini mi se da oni dobiju karinu :D

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:52 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Svim tim društvenim ljudima mame redom *ebem
Izaci cemo mi na kraj sa ovim dusmanima. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SWRA_1921
Kontakt:

Kad, za 2,3 godine... Mislim da se u ovom slucaju mora odmah zahtijevati viša instanca koja će mozda i mimo svoje nadleznosti odluciti o predmetnom slucaju jer se ne moze donijeti pravno valjano rjesenje zbog sukoba interesa. Siguran sam da se to moze progurati preko kantona ili federacije.
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u sub apr 30, 2016 9:54 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

delinjo
Kontakt:

@ ivica huljev i to je moguce ...idealno bi bilo :D :D

@ jovane ma ove igrace sa klupe treba otjerati na ljeto skroz,mislim ne vidim poentu da imas igrace na klupi ako na njih ne mozes racunati...bezveze ih placamo pa taman da im je plata 200 KM...nikakve koristi ...mada Sablja nije ni probao neke igrace ruku na srce ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:53 pm

Kapiten je napisao/la:Kad se sve navedene činjenice sagledaju u cjelini i zajedno sa postupanjem Općine u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti, postoji strah koji izaziva sumnju da su Općina i SD našli zajednički interes za izgradnju većeg objekta na mjestu Plavog zamka.

jasno k'o dan. o ovome je i danas neko pisao ovdje. Veza Amko-Koldzo-SD.
Ali, mislim da nam se mogu samo sageti
Upravo to, znaci u tom grmu lezi zec. Hvala upravi sto je izasla u javnost s ovim, ponovno pokazuju da s njima nema zajeb.ancije! :klanjase2: :klanjase2: Pokusaj prepada gosp. Misimovica nije uspio, po zakonu nama se bez ikakvih problema treba izdati dozvola!

Koldzo, SD, Amko :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:55 pm

Mene ja najvise strah da mi na kraju ne dobijemo ka.inu !! Imam osjecaj da bi nam lakse bilo u Beogradu,govna su to,ucinit ce sve da nas ostave bez evrope,pa da se mogu opet lizati s kitarima !!

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:56 pm

Na stranu sve meni nije jasno kako je moguce da neko nakon dvadeset godina ne zeli da imamo europsku Grbavicu ? Koliko cekamo na igranje europe na istoj, ali to sada nekome smeta radi licnih interesa ?

KAKO LJUDI MOGU BITI ZLI ? :psujem:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:58 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:kad tad je morao doci kiks u rezultatu, ali sam mislio da je to bila sloboda i ispadanje iz kupa... ne mogu i dalje da shvatim sta je edis htio da uradi sa samo jednom izmjenom na utakmici? sto nije svjezu snagu uveo pred kraj utakmice... :S
I u prethodnim utakmicama kad je pravio izmjene uvijek kasno ih radi bar po meni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SWRA_1921
Kontakt:

Ljudi ce se za stoju prodati a ne za desetine hiljada ;)

Hurmasica
Kontakt:

Mogu itekako, naročito kada njih nema u talu, kada izvise, kada su nebitni... e tada su najgori. Preći će Željo preko njih kao što je prelazio i preko mnogo većih dušmana ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 9:59 pm

ChWilla je napisao/la:ljudi cijelu egzistenciju čekaju trofej, prevrnuli su grad da osiguraju licencu za evropu i osigurali je, i misliš da je neko prodao tekmu i namjerno došao u situaciju da sve to ozbiljno ugrozi? pa sve mu sad visi o koncu, zadnje dvije igra sa sarajevom i zrinjskim i može ostati četvrti opušteno.

a i radnik dobio licencu, pusti ti priču da će on u kupu leći da ovi pobijede...
Ma zrinjski premirao drinu i sto nece ljudi odigrati

Sent from my C5303 using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:00 pm

BRAVO ZA ZVANICNU OD A DO Z!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:00 pm

nek se ne igraju sa nasim zivcima ***** li im djecu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava