Joco pokazao emocije sviju miAsharaK je napisao/la:Zabit ce ga Joco
Sala ba.Model1964 je napisao/la:Reci da se šališellaxaz je napisao/la:Violina uplatio stolicu na istoku.![]()
Želim da mi neko ovo potvrdi. Ako je tacno ja kupujem stolicu do njega ili iza njega da ga mogu udarati 90min+ sudiski dodatak ili eventualno produžetci i penali![]()
Ovo mislim najozbiljnije. Nakon par kola prodaje on stolicu za cenera![]()
ne vjerujem ako nemaš slikuKapiten je napisao/la:Joco pokazao emocije sviju miAsharaK je napisao/la:Zabit ce ga Joco
Grbavica je napisao/la:ne vjerujem ako nemaš slikuKapiten je napisao/la:Joco pokazao emocije sviju miAsharaK je napisao/la:Zabit ce ga Joco
Ako budu imali interes oni ce se ravnopravno, sa ovakvim nacinom igre , boriti za trofeje. Petrovic radi nešto slicno kao nekad Amar.ChWilla je napisao/la:i kaže neko, nisu puštali tekme u drugom dijelu prvenstva...
nemačka medecina je najbolja na svetuModel1964 je napisao/la:Ako budu imali interes oni ce se ravnopravno, sa ovakvim nacinom igre , boriti za trofeje. Petrovic radi nešto slicno kao nekad Amar.ChWilla je napisao/la:i kaže neko, nisu puštali tekme u drugom dijelu prvenstva...
Pa kad mi neko kaže bolje domaci trener![]()
Igraci su kao ovce, samo je važno kakav im je ovan zvonar
hahahaha gdje ovoLARS1921 je napisao/la:Uz sva ova pojačanja, prema nekim informacijama i komentarima do kojih je došao naš portal, prijelazni rok za Plave još nije gotov, naime očekuje se još jedan transfer, koji bi mogao biti baš Top za našu ligu, ali o tome više u narednih nekoliko dana..
![]()
Gdje ovo nadje xDLARS1921 je napisao/la:Uz sva ova pojačanja, prema nekim informacijama i komentarima do kojih je došao naš portal, prijelazni rok za Plave još nije gotov, naime očekuje se još jedan transfer, koji bi mogao biti baš Top za našu ligu, ali o tome više u narednih nekoliko dana..
![]()
Prepisuju sa forumaLARS1921 je napisao/la:oni nesto onlinebht24, nije bitna istinitots, nego vidi KOJI BI MOGAO BITI BAŠ TOP ZA NAŠU LIGU