da je uzet ovog zahirovicaa solo igrac trcii ko konjtm8782 je napisao/la:Prijatelju ovdje fkt nije mjesto ovom. Ne zelim da ulazim na ovu stranicu. Ovdje mozes nalijepiti ovo:MATORI je napisao/la:Sablja izjava na aerodromu
http://****.ba/bh_fudbal/mulalic-siroki-nas-pratio-mi-njih-ali-tu-se-sve-zna/184965" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznica ... evo/18642/" onclick="window.open(this.href);return false;
Interes me je baš, baš iznenadio. Danas me je bar pet ljudi(oni koji ne idu uopće na utakmice) pitalo da li idem na tekmu. Bit će ludnica.Dolina je napisao/la:Ovakva atmosfera pred jednu utakmicu nije odavno bila a da nije derbi, ali fakat. Ne znam samo da li je to samo medju nama ovdje na forumu ili uopšte među navijačima. Imat ćemo priliku to uskoro provjeriti.
Mislim da je već vrijeme da se krene sa animiranjem navijača preko radio TV stanica, šteta je propustiti ovu dobru fortunu.
Možda sad ne treba, ali nakon što Zoli istekne posudba, ostajemo samo na Dini Hasanoviću kao klasičnim defanzivnim veznim destruktivcem. Zahirović je dokazan igrač u najboljim godinama (1990.), a može igrati beka i stopera po potrebi. Dobar je i kada treba nekoga striktno paziti. Igrač zadatka. Ne bih imao ništa protiv da se sa Zahirovićem potpiše bar 2,5 godišnji ugovor.BHDragons je napisao/la:Ma kakav Zahirović, ne treba nam realno
Slažem se sa svime ali ne bih imao ništa protiv da Dino igra u prvoj postavi od sljedeće sezone. Također, pričalo se da bi se moglo dogovoriti sa Gentom otkup Zolinog ugovora ili barem posudbu na još jednu godinu.avlami97 je napisao/la:Možda sad ne treba, ali nakon što Zoli istekne posudba, ostajemo samo na Dini Hasanoviću kao klasičnim defanzivnim veznim destruktivcem. Zahirović je dokazan igrač u najboljim godinama (1990.), a može igrati beka i stopera po potrebi. Dobar je i kada treba nekoga striktno paziti. Igrač zadatka. Ne bih imao ništa protiv da se sa Zahirovićem potpiše bar 2,5 godišnji ugovor.BHDragons je napisao/la:Ma kakav Zahirović, ne treba nam realno
Pa vezana ti je clanska sa godisnjim druze. Odmah na pocetku sezone kupis obje i zavrsis.barbarez je napisao/la:Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Ja bih volio da je tako i kod nas. Ali jebiga nas covjek konta da mu je to nekako bacena para. Pa ce radije kupit sal ili kartu ili tako nesto.
Evo ja krenem od sebe . Ja sam kupio 3 nova dresa i sal iskesirao odjednom 200 km , a nisam kupio clansku. Nije da ne mogu kupicu ih 5 ,jer Zeljo je moje djetinstvo ,moj zivot. U Zelji sam odrastao igrajuci i navijajuci.Ali ono kontam uzecu 3 dresa, imacu nesto svakodnevno a za clansku ma haj sutra cu..itd.
I sad imas raznih slucajeva tako i na kraju ispadne imas 2000 clanskih. Ja mislim dq se raja moze nauciti na te clanske , ako bi se napravio neki mali marketinski trik. Da recimo povezu je sa polugodisnjom kartom ili godisnjom, ili nesto slucno. Jer raja ce otic platit 70 km za polugodisnju jer u biti zna da od nje ima neke koristi, ma clanska hajde drugi put.
Treba samo raju navici na to. Ja opet kazem ja sam ove godine dao para klubu kroz fan shop 10 puta vise nego kroz clansku ali izvadicu je prvom prilikom.
ŠTA JE PILONEEE?pile87 je napisao/la:BUUUUMM
Sta je rec sunce tipile87 je napisao/la:BUUUUMM