Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 19, 2016 8:06 pm

Evo jedan prijedlog od mene. Ako se bude skidao ovaj grb sa semafora "SD Zeljeznicar" a sve izgleda da hoce, klub bi mogao napraviti neku akciju i ja bih prvi platio da istog stavim u svoju sobu. Sve prikupljene pare neka odu u neku humanitarnu svrhu.
ljubav radnička 1921...

Dolina
Kontakt:

pet feb 19, 2016 8:11 pm

Ovakva atmosfera pred jednu utakmicu nije odavno bila a da nije derbi, ali fakat. Ne znam samo da li je to samo medju nama ovdje na forumu ili uopšte među navijačima. Imat ćemo priliku to uskoro provjeriti.
Mislim da je već vrijeme da se krene sa animiranjem navijača preko radio TV stanica, šteta je propustiti ovu dobru fortunu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Whisperer

pet feb 19, 2016 8:20 pm

tm8782 je napisao/la:
MATORI je napisao/la:Sablja izjava na aerodromu
http://****.ba/bh_fudbal/mulalic-siroki-nas-pratio-mi-njih-ali-tu-se-sve-zna/184965" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijatelju ovdje fkt nije mjesto ovom. Ne zelim da ulazim na ovu stranicu. Ovdje mozes nalijepiti ovo:

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznica ... evo/18642/" onclick="window.open(this.href);return false;
da je uzet ovog zahirovicaa solo igrac trcii ko konj
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pet feb 19, 2016 8:59 pm

Izvještaj o povredama

slika
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u pet feb 19, 2016 9:13 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:03 pm

Ma taj Zahirovic prenapuhan igrac..Nikad ni u jednom klubu nije nista pokazao a vala ni u reprezentaciji nista posebno..Nikad mi nece biti jasno njegovo dizanje u nekog dorbrog igraca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:18 pm

Dolina je napisao/la:Ovakva atmosfera pred jednu utakmicu nije odavno bila a da nije derbi, ali fakat. Ne znam samo da li je to samo medju nama ovdje na forumu ili uopšte među navijačima. Imat ćemo priliku to uskoro provjeriti.
Mislim da je već vrijeme da se krene sa animiranjem navijača preko radio TV stanica, šteta je propustiti ovu dobru fortunu.
Interes me je baš, baš iznenadio. Danas me je bar pet ljudi(oni koji ne idu uopće na utakmice) pitalo da li idem na tekmu. Bit će ludnica.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

dell21
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:24 pm

Treba napraviti i video poziva na utakmicu, razmisljalo se o tome dole je doslo vrijeme je ?

BHDragons
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:25 pm

Ma kakav Zahirović, ne treba nam realno
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:34 pm

Zna li se tacan termin tekme ? :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:38 pm

BHDragons je napisao/la:Ma kakav Zahirović, ne treba nam realno
Možda sad ne treba, ali nakon što Zoli istekne posudba, ostajemo samo na Dini Hasanoviću kao klasičnim defanzivnim veznim destruktivcem. Zahirović je dokazan igrač u najboljim godinama (1990.), a može igrati beka i stopera po potrebi. Dobar je i kada treba nekoga striktno paziti. Igrač zadatka. Ne bih imao ništa protiv da se sa Zahirovićem potpiše bar 2,5 godišnji ugovor.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BHDragons
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:41 pm

avlami97 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Ma kakav Zahirović, ne treba nam realno
Možda sad ne treba, ali nakon što Zoli istekne posudba, ostajemo samo na Dini Hasanoviću kao klasičnim defanzivnim veznim destruktivcem. Zahirović je dokazan igrač u najboljim godinama (1990.), a može igrati beka i stopera po potrebi. Dobar je i kada treba nekoga striktno paziti. Igrač zadatka. Ne bih imao ništa protiv da se sa Zahirovićem potpiše bar 2,5 godišnji ugovor.
Slažem se sa svime ali ne bih imao ništa protiv da Dino igra u prvoj postavi od sljedeće sezone. Također, pričalo se da bi se moglo dogovoriti sa Gentom otkup Zolinog ugovora ili barem posudbu na još jednu godinu.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ChWilla
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:42 pm

pa i uglješa, pa onda dolazi refikov mali koji je najveći talenat u generaciji...
gradi željo boli te *****

teatrale36
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:43 pm

barbarez je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Ne znam da li je toliko tesko izdvojiti 20km godisnje za clansku. Pa evo koliko lijepih stvari nam se desava u posljednje vrijeme, a mi se ne zapitamo jesmo li to sve zasluzili ? Ima nas bolesnika, kojima je to obaveza, ali ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod. I sutra ce neko reci gledaj uradili stepenice na jugu pa mogli ste vala uradit i one ispod iz kojih izbija korov. Gledaj promijenili krov za zapadu, mogli ste vala i onaj drugi dio malo zamijenit. I tako dalje i dalje, a ne zapitaju se imaju li oni pravo komentarisati ovu garnituru ljudi u klubu ? ZATO JE BITNO BITI ČLAN ! Tako male stvari nam trebaju...
Biti clan kluba i kupovina clanskih je generalno problem u shvatanju i razmisljanju ljudi ovog podnevlja. To je malo i sfera tradicije i nacina zivljenja, a mi taj sistem Engleskih i Spanskih izraza odansosti klubu nemamo. Ono kad gledas **** 20 km. Ali nasi ljudi drugacije razmisljaju.
Ja bih volio da je tako i kod nas. Ali jebiga nas covjek konta da mu je to nekako bacena para. Pa ce radije kupit sal ili kartu ili tako nesto.
Evo ja krenem od sebe . Ja sam kupio 3 nova dresa i sal iskesirao odjednom 200 km , a nisam kupio clansku. Nije da ne mogu kupicu ih 5 ,jer Zeljo je moje djetinstvo ,moj zivot. U Zelji sam odrastao igrajuci i navijajuci.Ali ono kontam uzecu 3 dresa, imacu nesto svakodnevno a za clansku ma haj sutra cu..itd.
I sad imas raznih slucajeva tako i na kraju ispadne imas 2000 clanskih. Ja mislim dq se raja moze nauciti na te clanske , ako bi se napravio neki mali marketinski trik. Da recimo povezu je sa polugodisnjom kartom ili godisnjom, ili nesto slucno. Jer raja ce otic platit 70 km za polugodisnju jer u biti zna da od nje ima neke koristi, ma clanska hajde drugi put.
Treba samo raju navici na to. Ja opet kazem ja sam ove godine dao para klubu kroz fan shop 10 puta vise nego kroz clansku ali izvadicu je prvom prilikom.
Pa vezana ti je clanska sa godisnjim druze. Odmah na pocetku sezone kupis obje i zavrsis.

ChWilla
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:50 pm

pa tri dresa su sa članskom jeftinija 30 KM.
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:53 pm

BUUUUMM :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:55 pm

pile87 je napisao/la:BUUUUMM :)
ŠTA JE PILONEEE?

Elegant
Kontakt:

pet feb 19, 2016 9:58 pm

Generalni sponzor u najavi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljeznicar1
Kontakt:

pet feb 19, 2016 10:01 pm

pile87 je napisao/la:BUUUUMM :)
Sta je rec sunce ti :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

pet feb 19, 2016 10:04 pm

Nadam se korisnoj detonaciji :)
DRZAVA ZELJO

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 19, 2016 10:04 pm

Voli pile 'vako nafurat raju i onda ode, niđe ga :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava