ako se to desi onda mozemo odma da potpisemo kapitulaciju za sljedecu sezonu...shzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
ne treba nam to, ni u snushzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
A što bi se opraštali. Nikog ne treba tjerati dok ne dođe novi trener, a pogotovo ne trojicu prvotimaca koji su itekako opravdali to što su u prvoj postavi.shzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
E sve u vrazju mater..shzna je napisao/la:Riječi jednog našeg igrača..
Ma otkud ti to? Eto samo reci otkud ti to?shzna je napisao/la:Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
Pa što onda pitaš ako su riječi našeg igrača, ako si tako siguran... ne bacaj onda crva među raju sa ionako istančanim živcimashzna je napisao/la:Riječi jednog našeg igrača..
Fakat, huja me ufatila sad opasno. ***** ti ovu sedmicu citavu.IlProfessore je napisao/la:Pa što onda pitaš ako su riječi našeg igrača, ako si tako siguran... ne bacaj onda crva među raju sa ionako istančanim živcimashzna je napisao/la:Riječi jednog našeg igrača..
**** ti sebe, jesil me cuoshzna je napisao/la:Pa eto ja sam kriv.