Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 8:43 pm

Zna li neko, može li jedan sudija biti delegiran na dvije utakmice u kolu? Pošto je Bjelica bio sinoć na Grbavici, a danas u Vrapčićima.

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 8:44 pm

ChWilla je napisao/la:pa i za čelik je revijalnog karaktera, ali oni su sve pošteno odigrali.
ljudi cistili kartone za utakmicu protiv nas :lol: koliko im to samo znaci...
Kad se sjetim izjave onog Dzidica pred pocetak ove polusezone, kao zasto se o Čeliku ne prica kao o Želji :r Pogledaj tabelu Dzidicu
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Brkoo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 8:44 pm

Ko u Celiku propusta tekmu sa nama, imaju li kartoniranih i povrijedjenih igraca
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

sub apr 30, 2016 8:45 pm

Brkoo je napisao/la:Ko u Celiku propusta tekmu sa nama, imaju li kartoniranih i povrijedjenih igraca
Kazazić i Hećo su suspendovani.

IvanOsim
Kontakt:

sub apr 30, 2016 8:55 pm

Slavija ce sljedecu dobiti radnika, tako da nam ovaj rezultat sto se tice tog ne odgovara, al eto borac ce sad malo lakse igrati u sb pa mozda i uzmu sta, a slaviji ce protiv nas vrlo vjerovatno samo pobijeda igrati, jer idu u vitez prije nas, to je sto se tice zadnje utakmice, po meni je najvaznije da slaviji x ne odgovara, oni napadaju, vjerovatno i mi, tako da vidjet cemo..

Ove teorije zavjere su preglupe, kao i sto svako kolo cim nam sudije odrede pocnu razne teorije koje nemaju bas nikakve veze, a pogotovo sto neko napisa da ce Husref pustiti Sarajevo, pa ljudi dragi malo razmislite sta pisete, cita se ovo ovdje..

Ovo ce biti zanimljivo do kraja, volio bi da mi i komsije idemo u evropu a da siroki izvisi, al kad im vidim raspored, ako uzmu borca, idu u zvornik i kuci radnik izmedju dva finala, tako da imaju najlaksi raspored, bice ludilo do kraja..

Mi imamo dva teska gostovanja i jednu ajmo reci malo laksu utakmicu, mada ce mnogi sportski radnici reci da su te unaprijed dobijene utakmice najteze..

Nisam zaboljisportubih, vec sam s ovim nikom bio i tamo..

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:01 pm

Je.bo majku al pitari najbolje prođoše ovo kolo,al nismo ni mi loše,borit se do kraja,IZGINUT ako treba :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:03 pm

ja to ovako gledam,ako ne mozemo dobiti Rudar i Slaviju mrtvu onda koji ces ***** u Evropi,po meni jedino ce Celik biti gurav njima je finale lige prvaka kad sa nama igraju,Mahir Karic jeben igrac njega se treba paziti.

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:07 pm

Najvaznije je to da nas tri pobjede vode u europu, znaci ne moramo ni gledati druge ?!

Neka me neko ispravi ako grijesim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:09 pm

Elegant je napisao/la:Najvaznije je to da nas tri pobjede vode u europu, znaci ne moramo ni gledati druge ?!

tako je samo je pitanje hocemol biti treci ili drugi

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:09 pm

Elegant je napisao/la:Najvaznije je to da nas tri pobjede vode u europu, znaci ne moramo ni gledati druge ?!

Ne grijesis
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:10 pm

Tako je.. Sa tri pobjede smo minimum treci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:13 pm

aako cemo strahovati od Slavije onda ne kontam koji cemo qrac u evropi...nek idu onda klubovi koji zasluzuju...sta me boli ona stvar treba li slaviji ili ne...mi smo kvalitetniji i u situaciji da i nama treba ...e samo zbog ovih stvari volim sto se krati liga nece vise biti toliko ove price ovima treba ovima ne treba...jednu mec loptu smo propustili sinoc ...evo Bog nas je pogledao i dao nam novu mec loptu u srijedu...ako i nju popusimo onda nam nije sudjeno nismo za evrope i kraj price...rezultati se poklopili...jedino me Velez razocarao :D :D :D ...a i Celik je ekipa koja niti smrdi niti mirise ...valjda imamo snage ovo privesti kraju na najbolji moguci nacin...znam da nas eventualni ne izlazak u evropu nece finansijski ostetiti ali najvise mi je zao koeficijenta...zato nam je evropa bitnija vise od samih para....joj kako bi volio da Sloboda ostane skroz bez evrope auu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:26 pm

Koje bi ludilo bilo da Sloboda popusi kup i popusi od kona. :rofl1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:26 pm

Eh da se i ja osvrnem na ovo sve danas,nisam bio kući,jeb.iga zagrijava za sutra.Prvo i prvo naša liga je poslije engleske i primere(zbog zahuktalog iznenadnog kraja) najzanimljivija u Evropi života mi.Da te srce strefi zadnjih par kola.Pa vi zamislite kako će tek izgledati finiš sljedeće sezone sa svim derbijima.Kao drugo,rezultati danas nisu mogli biti bolji.Potvrđuje se moja konstatacija da bi nakon poraza od Širokog,kada smo svi kukali i navijali ua Slobodu,da bi Tuzlaci možda mogu biri u ligi čak iza svih nas.Ja i moja komšinica vidovita Džemila bare bare.Eh sad je tu belaj,ako je Sloboda u padu forme,a jesu,mogao bi ih Radnik oplodit.Zna debeli ćelo kako igrati he.bo sve svoje pitarsko.
Pod tri,ono najbitnije:Do sad smo za svaku utakmicu govorili da je utakmica sezone za nas,a i jesu bile,ali ja mislim da je ČELIK ipak ta.S tom pobjedom,Evropo stižemo.
EH SAD,AKO OVI DANAŠNJI REZULTATI,SJAJNA IGRA ŽELJE,I JOŠ VAŽNOST SLJEDEĆE UTAKMICE,NE BUDE DOVOLJNO DA U SRIJEDU SVI IDEMO U SMRDIGRAD,I MLADO I STARO,I ONI KOJI NE PRATE GOSTOVANJA, NEKA DOĐU DA ISPRATE OVE MOMKE! JE.BIGA RADNI JE DAN,ALI PRODUŽITEE OVAJ ODMOR ZA JOŠ JEDAAN DAN..MORAMO TO TAMO DOBITI!

p.s. je.bo majku možemo biti viceprvaci :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:28 pm

Evo nas ko repka sa ovim "historijskim" utakmicama :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sub apr 30, 2016 9:28 pm

Elegant je napisao/la:Koje bi ludilo bilo da Sloboda popusi kup i popusi od kona. :rofl1:
akoo ih je drinaa mlatnulaa bezz par vaznih igraca za slobodu ondaa ce husreff dat konama netreba matematika nam dobit sve trii ja cu rec dobi u zenici u evropi smoo jer dobicemo rudat dvije milje nas ode u lukavicu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:31 pm

ja nakon jucer bio zadovoljan i trecim mjestom... ali zamislite da smo uzeli, kao sto smo trebali, zrinjski i sada bi se borili s njima za titulu... :psujem:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:32 pm

jašta bi :P
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:40 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ja nakon jucer bio zadovoljan i trecim mjestom... ali zamislite da smo uzeli, kao sto smo trebali, zrinjski i sada bi se borili s njima za titulu... :psujem:
Samo da Kokot nije promasio ono protiv Slavije ... :?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava