Eh da se i ja osvrnem na ovo sve danas,nisam bio kući,jeb.iga zagrijava za sutra.Prvo i prvo naša liga je poslije engleske i primere(zbog zahuktalog iznenadnog kraja) najzanimljivija u Evropi života mi.Da te srce strefi zadnjih par kola.Pa vi zamislite kako će tek izgledati finiš sljedeće sezone sa svim derbijima.Kao drugo,rezultati danas nisu mogli biti bolji.Potvrđuje se moja konstatacija da bi nakon poraza od Širokog,kada smo svi kukali i navijali ua Slobodu,da bi Tuzlaci možda mogu biri u ligi čak iza svih nas.Ja i moja komšinica vidovita Džemila bare bare.Eh sad je tu belaj,ako je Sloboda u padu forme,a jesu,mogao bi ih Radnik oplodit.Zna debeli ćelo kako igrati he.bo sve svoje pitarsko.
Pod tri,ono najbitnije:Do sad smo za svaku utakmicu govorili da je utakmica sezone za nas,a i jesu bile,ali ja mislim da je ČELIK ipak ta.S tom pobjedom,Evropo stižemo.
EH SAD,AKO OVI DANAŠNJI REZULTATI,SJAJNA IGRA ŽELJE,I JOŠ VAŽNOST SLJEDEĆE UTAKMICE,NE BUDE DOVOLJNO DA U SRIJEDU SVI IDEMO U SMRDIGRAD,I MLADO I STARO,I ONI KOJI NE PRATE GOSTOVANJA, NEKA DOĐU DA ISPRATE OVE MOMKE! JE.BIGA RADNI JE DAN,ALI PRODUŽITEE OVAJ ODMOR ZA JOŠ JEDAAN DAN..MORAMO TO TAMO DOBITI!
p.s. je.bo majku možemo biti viceprvaci