Bravo uprava

Sad treba sve moguce uraditi da se i Miroslavu produzi ugovor, pa da na ljeto poslije evrope uzmemo 5 mil. maraka.

Pa mi mu ponudimo isto milion al dinara. Jbg valuta gore dole, isto je toChWilla je napisao/la:frajer ba ima milion dolara platu u kini, šta vam je.
Primjetio sam, stetasuper1 je napisao/la:avazov sport-novina je prestala sa radom...jedino u avazu moze izaci al cisto sumnjam da ce pojedini novinari to objaviti jer je stvarno nemoguce al eto kod nas nikad neznas
Treba uradit te majice Enele mi1921.ba je napisao/la:Manijaka, pive i Lendrića Ive !
džanele mi trebaMinjore je napisao/la:Treba uradit te majice Enele mi1921.ba je napisao/la:Manijaka, pive i Lendrića Ive !
Čuj to. E svašta. Zbog portala ili zbog tog što ih niko nij ekupovao hahahahahhaha. Al stvarno su dno dna bili. DObro su i do sada radili. Žalosno je da BiH nema svoju sportsku novinu.super1 je napisao/la:avazov sport-novina je prestala sa radom...jedino u avazu moze izaci al cisto sumnjam da ce pojedini novinari to objaviti jer je stvarno nemoguce al eto kod nas nikad neznas
Lijepo je to cuti.tm8782 je napisao/la:Polahko ljudi. Koliko znam mislim da neće biti više pojačanja. Sve sad bi bilo gomilanje. Uprava na sve misli, pa očekujemo još puno dobrih poteza u narednom periodu. Tek je počelo
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Jedino kuvajtskihMinjore je napisao/la:Pa mi mu ponudimo isto milion al dinara. Jbg valuta gore dole, isto je toChWilla je napisao/la:frajer ba ima milion dolara platu u kini, šta vam je.
Je li se sta radilo na produzenju ugovora sa M. Stevanovicem?? Ako znas naravno...tm8782 je napisao/la:Polahko ljudi. Koliko znam mislim da neće biti više pojačanja. Sve sad bi bilo gomilanje. Uprava na sve misli, pa očekujemo još puno dobrih poteza u narednom periodu. Tek je počelo
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Kazu osjetio ljubav prema klubu nekad na aerodromu i vuce ga da dodje pa makar i dzaba igroChWilla je napisao/la:frajer ba ima milion dolara platu u kini, šta vam je.