al nije UgiLARSSON je napisao/la:Borac 2:1
Gore od turskih i spanskih sapunica hahahaHurmasica je napisao/la:Odgovara li nam to? Meni se sad sve pomiješalo **** ga liga
Odgovara, samo da Slavija do zadnjeg kola ispadne i nama je dobro!Hurmasica je napisao/la:Odgovara li nam to? Meni se sad sve pomiješalo **** ga liga
Odgovara, Slavija će vjerovatno ispasti do zadnjeg kola.Hurmasica je napisao/la:Odgovara li nam to? Meni se sad sve pomiješalo **** ga liga
Ma svejedno, bitno je da su Olimpic i Borac u igri za opstanak, jer ce izginuti ove zadnje 3, a tu su mecevi sa Sirokim i Sarajevom, pa bi se mogao koji bod otkinuti..Hurmasica je napisao/la:Odgovara li nam to? Meni se sad sve pomiješalo **** ga liga
Bas... Ne znam sto se ljudi boje slavije. Primili su 4 komada od Sirokog, evo sad popusise od Borca.Charlie Sheen je napisao/la:Ma rastavicemo mi Slaviju kako god sta vam je,koji ces ***** u Evropi ako ih ne mozes dobiti iz dva puta...razbij Zeljo celik moliiiim tee.CUVA BOG ZELJU SVOG
TAKO JE!mirsad94 je napisao/la:Ma ovo je savrseno danas kako je jucer izgledalo. Opet zavisimo samo o sebi i nama svaki rezultat odgovara u Tuzli.mi dobijemo zasnje tri i u Evropi smo.zato svi u zenicu al svii.Sve do kraja Zeljo nema predaje!!!