Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 30, 2016 1:17 pm

mkulaglic je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Poštovani,

Obavještavmo Vas da vaša članarina ističe vrlo brzo, zaključno sa 10.07.2016. godine.

Vašu članarinu možete produžiti:
lično u prostorijama Kluba svakim danom u periodu od 09h do 17h;
žiralnom uplatom sa instrukcijama na sljedećem linku http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/" target="_blank
Paypal uplatom sa instrukcijama na sljedećem linku http://fkzeljeznicar.ba/online-clanstvo/" target="_blank
Produžite Vašu članarinu i Vašim doprinosom aktivno sudjelujte u poboljšanju infrastrukture Kluba,.

Sezonske karte će se najvjerovatnije prodavati isključivo samo članovima Kluba i prodaja istih će početi u prvoj polovini narednog mjeseca.

Pozdrav s Grbavice

Mi smo Željini, Željo je naš!

Jeste vi dobili mail
Juce ujutro dobio , moze li se odmah danas obnoviti članstvo?
Možeš, ja juče dobio mail i oko 4 otišao da produžim. Samo daš ime i prezime i oni te zavedu u računar, i cvaju naravno :)

Sent from my C5303 using Tapatalk
Hvala taman posle posla pravac Grbavica

CARSONIO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 30, 2016 1:31 pm

1921.ba je napisao/la:oni bez benke i duljevica nemaju sta traziti na grbavici. 2-0
ma odigrati ce oni derbi to je sigurno mozda ih poslije prodaju njima je velika nervoza ne znam ako neko ima podtaka kad se zadnji put desilo da neko pobjedi tri puta zaredom

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:35 pm

Ne vjerujem da će njih dvojica igdje prije derbija. Pustite šuplje pitarske. Tako su nam prošle godine naručili tekst (sad to mogu slobodno potvrditi s obzirom na sve što se desilo na onom forumu) da smo mi favoriti. Tako se to radi medijski.

I pustite šuplju lako ćemo. Jel to iko gledao njihove nove igrače? a i derbi je to. Nemojmo bit ko oni euforija ovo ono.
Nego recite mi kakav je to RTRS plus? Zar to postoji? VOlio bi malo zraknut i Radnika i Slobodu.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:36 pm

ponosannavas je napisao/la:Ne vjerujem da će njih dvojica igdje prije derbija. Pustite šuplje pitarske. Tako su nam prošle godine naručili tekst (sad to mogu slobodno potvrditi s obzirom na sve što se desilo na onom forumu) da smo mi favoriti. Tako se to radi medijski.

Nego recite mi kakav je to RTRS plus? Zar to postoji? VOlio bi malo zraknut i Radnika i Slobodu.
RTRS sa plusom :D Kod mene na Telemachu nema, imaš njihov online stream na stranici, ali nece biti dostupan kad bude meč.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:37 pm

to ti je od iskona srpska televizija na srpskom signalu :ganja:
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:40 pm

Radio bih ja yt, ali bojim se ukinut ce mi kanal, a i ovaj link od rtrs plus sto imam nije nešto, ako uspijem šta biće preko facebooka :D

idemo džumi po prvi set :D

fk1921

čet jun 30, 2016 1:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Neko bilo ko..
sutra je trening u 10?i ima li poslijepodnevni??
Ja odo u 10h, valjda bude
Vidimo se za sahatak!
;)
Brate ja u 7h zaspao, nisam mogao ujutro na trening otici. Doci cu na drugi u 17h koliko vec pocinje 17h30min pa ako hoces naleti
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:41 pm

Na kojem distributeru ima? MOja TV? Logosoft?

nikson
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:42 pm

Ajde Dzumiiiiii, deri cijepaj razvaljuj.... :rofl:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:43 pm

Počni Larssone razvlačiti kablove za predstojeću sezonu, pošto ćeš biti abd na derbiju skontaj automatski mod strimanja ili zamjenu traži u međunarodnom djelu navijača.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:43 pm

koji nam je od džumhura procenat? :ganja:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:44 pm

Izlija je napisao/la:Počni Larssone razvlačiti kablove za predstojeću sezonu, pošto ćeš biti abd na derbiju skontaj automatski mod strimanja ili zamjenu traži u međunarodnom djelu navijača.
Ima vremena, polako :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:45 pm

24 dana, nije to previše vremena.
イビチャ・オシム

zubanovic89
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:45 pm

LARS1921 je napisao/la:Radio bih ja yt, ali bojim se ukinut ce mi kanal, a i ovaj link od rtrs plus sto imam nije nešto, ako uspijem šta biće preko facebooka :D

Napravi neki fun page na fb i streemaj, mozes to embed onda bilo gdje a ja mislim da tu nema nikakvih autorskih prava Facebook boli briga za to :rofl:

ublehas
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:50 pm

1921.ba je napisao/la:oni bez benke i duljevica nemaju sta traziti na grbavici. 2-0
Ralno, trenutno su jači nego prošle sezone. Ako ode jedan od ove dvojica, tu su negdje, a ako odu obojica, onda su slabiji.

Mi bi trebali biti jači 20ak % sa ovim što su do sada dovedeni. Sloboda će biti malo slabija, a Široki i Zrinjski tu negdje. Možda malo igrački slabiji, ali su dugo na okupu.

Nadam se da će to biti dovoljno bar za jedan trofej.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:51 pm

zubanovic89 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Radio bih ja yt, ali bojim se ukinut ce mi kanal, a i ovaj link od rtrs plus sto imam nije nešto, ako uspijem šta biće preko facebooka :D

Napravi neki fun page na fb i streemaj, mozes to embed onda bilo gdje a ja mislim da tu nema nikakvih autorskih prava Facebook boli briga za to :rofl:
Znam, al sad isprobao i teško, ovo što imam radi 30 sekundi i onda stane na 5-10 pa se sve refresuje i svako 30 sekundi tako, ako ne nabavim do početka meča jbga, bice na drakuli mozda .D

Ajzea
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:52 pm

Ako FKS ode Benko, ne da ce biti slabiji nego ce biti daleko slabiji. Isto kao sto je nama sa Ivanom, zato mu treba dati da sam sebi sastavi ugovor.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:53 pm

Zna li neko ko je menadzer Dialibi, je li neki nas covjek ili?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:55 pm

Omar500 je napisao/la:Zna li neko ko je menadzer Dialibi, je li neki nas covjek ili?
Na transfermarkt pise Enes, isti kao i Ari, na wyscoutu EVRO ADVAYZARS SPORTNA AGENTSIYA, ljudi ne postoje haha

ChWilla
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:56 pm

ublehas je napisao/la:
Ralno, trenutno su jači nego prošle sezone. Ako ode jedan od ove dvojica, tu su negdje, a ako odu obojica, onda su slabiji.
i ja to otprilike tako vidim, ali izvjesno je da će otići. ako bude tako bukvalno im je u odnosu na prošlu godinu otišlo sve što je valjalo i nosilo tim. ovi što su došli su solidni ali promjene bi onda bile i veće nego kod nas.

mi smo na papiru jači bar 20% u odnosu na prošlu polusezonu jer nije otišao niko ko je valjao i igrao. u odnosu na pretprošlu još i više. kažem na papiru jer je tim očito još uvijek (i ponovo) u izradi...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava