Hvala Olimpice!!! Sami do kraja krojimo svoju sudbinu, 3 pobjede i u Evropi smo!
De nek neko pitarima javi da se na kraju gleda medjusobni omjer.
znaciiiiiii konee u tzz ce popusitt i trecii smoooooo samo celikk dobitttttTryg je napisao/la:Gotovo je ovo, treci smo na kraju
Ma losi su u odbrani, zolj je servirao malo prije gola cistu sansu Krstanovicu a on ne zna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaš kako, nama u suštini ovaj gol Olimpica ništa ne znači, nama je svejedno, neriješeno ili pobjeda Olimpica. Mi u svakoj varijanti zavisimo od utakmice Sloboda - Sarajevo.Leon_Professional je napisao/la:Eh sad ako ostane 2-1 i ako Sloboda uzme kup, mi do kraja moramo uzeti 7 bodova! Kako god, moramo za Slobodu navijati i u ligi i u kupu
Bice interesantno vidjeti kako ce nasa igra izgledati na travnjaku Bilinog Poljaexbabilon je napisao/la:Rekao sam sinoc i sad cu. Utakmicu u Zenici kupit.
kolo manjejovanmaksimovic je napisao/la:dobro je na kraju ispalo... samo samo u boljoj poziciji za evropu nego prije ovog kola, ali ostaje zal za pobjedom jucer i eventualnom borbom za titulu... steta za onu sansu... ja vec loptu vidio u golu...
Ti nisi normalan.Grbavica je napisao/la:Ajzea je napisao/la:MORAMO UBITI HAKALU !