Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 12:45 pm

Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i on otjeran.
Njega smo bas bizarno sutnuli iz kluba. :kafa:
Horor ! :kafa:
Kvesu uvijek mozemo vratiti, potrebno je samo malo dobre volje. Znala se i kafa popiti dok je bio u klubu tako da ovo ne pricam bezveze, znam da ovdje ima forumasa koji su na izvoru, tako da je na vama. Vjerujte da bi momak sutra spakovao kofere cak i na njegovu stetu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:47 pm

ovde je jedina utjeha nakon ovako lose sezone, da naredne ne mozemo losije... i da imamo cijelu sezonu da ovi igraci pokazu da zasluzuju nositi zeljin dres... ja licno ocekujem bolju fizicku spremnost, igru kratkih pasova, vedranovu explozivnu sezonu, i prije svega vecu efikasnost u davanju golova... ako se ovo desi, ne brinem se za narednu sezonu...
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:48 pm

I onom psihologu i nutricionisti dati otkaz :mrgreen: Ja mislim da su oni najodgovorniji za ovu losu sezonu :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

black64
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:49 pm

volio bih kondicionog slobode u želji, ko zna malo vise o njemu zna zasto ovo govorim

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:50 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ovde je jedina utjeha nakon ovako lose sezone, da naredne ne mozemo losije... i da imamo cijelu sezonu da ovi igraci pokazu da zasluzuju nositi zeljin dres... ja licno ocekujem bolju fizicku spremnost, igru kratkih pasova, vedranovu explozivnu sezonu, i prije svega vecu efikasnost u davanju golova... ako se ovo desi, ne brinem se za narednu sezonu...
Stvarno se treba poraditi na fizičkoj pripremljenosti igrača jer ovo trenutno je upitno, posebno kod nekih igrača. Pored Bekrića, na toj poziciji naredne sezone ćemo imati i oporavljenog Dadu, Žerića i Havija tako da ne očekujem forsiranje jednog igrača iako se vidi da nije u zadovoljavajućoj formi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:54 pm

:zeljeznicar1:

exdomorocki
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:56 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:Simo Krunic i Demir Hotic su slobodni
Nemoj bogati ovu dvojcu, nadam se da uprava nece napraviti gresku pa da budemo kao maleni
Osim Amara ili Husrefa u ovoj ligi su svi kao ta dvojica. Niko nema nekog kvaliteta da bude bolji od Edisa i stoga mi je totalno nelogican potez uprave oko smjene.

Momak ima rezultat iza sebe, voli Zelju, iz kluba i opet noga...

Zasluzujemo samo Hotica, bolje ne
Ja koliko sam vidio jucer,trener Rudara je pojeo Edisa i igrom i postavkom.
Ljudi u polju bolje izgledali od nas,heeej Rudar.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Dolina
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:57 pm

black64 je napisao/la:volio bih kondicionog slobode u želji, ko zna malo vise o njemu zna zasto ovo govorim
Njima ne trebaju krugovi po stadionu i teretane vec pravac Bjelasnica i Igman, utezi oko nogu i trci. Nismo premiership, bacanje para bezveze, da ga vidim poslije trcanja po Igmanu do Hrasnickog stana da povuce dim shise, ma nema ga na mapi. Trosak 100 litara nafte za prevoz a za sve ostalo je Master Card.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

kontranogama
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:57 pm

Ma ta fizika, meni je to bolna tacka. I to je do sefa. Ako kaze da osim treninga svaki drugi dan ima da se radi jos 2 sata teretane ili trcanja i to 365 dana godisnje bit ce dobra. Pa mater mu profesionalci su za to su placeni nije njima radni staz 35 godina.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

cikazubo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 12:59 pm

Treba dobro obratiti paznju na trenera za golmane, imamo 3 mlada golamana, Vedran je jako talentovan, strasan refleks, dobre parade, dobar i 1 na 1, al grijesi prilikom napustanja linjie, za te stvari mu treba neko s dobrim znanjem i iskustvom, nije ga mogao Karic uciti kad je covjek jedan od najlosijih golmana koje sam gledao u nasem dresu ( odma se Sheriffa sjetim i njegovih pokusaja boksiranja lopte :cigara: )..

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:00 pm

Kad smo kod golmana, Fejza jučer odradi dobar posao :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Format
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:01 pm

Treba znati i da su pomocnici od ogromne vaznosti za trenera,recimo citao sam kad Ferguson kaze koliko su njegovi pomocnici radili za njega ,da njih nije bilo nebi bio ovako uspjesan.

Govorim to jer je Edis imao neznalicu pored sebe a kako znam on ga je uzeo,nije htio drugog il grijesim.

Strucni stan treba da sacinjava 5,6 strucnih ljudi da bi napravili iskorak.

ž'21
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:01 pm

Koliko nam kadeti igraju sa pitarima?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Eki
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:03 pm

Pozdrav plavo braćo.
Prvi put pisem,a moje je mišljenje da je Edis i ranije zaslužio da dobije otkaz. Od kada je on preuzeo prvi tim mi smo dobili utakmica,ali u tim utakmicama mi nismo nikoga nadigrali. Koliko god on volio Želju i mi ga volimo i nema potrebe da se sad stvaraju neke tenzije. Nadam se da će uprava naći pravo rješenje za trenersku poziciju, a nase je da ovu upravu podržavamo,jer ljudi rade kao nijedna uprava do sada.
Pozdrav svima
VOLIM TE ZELJO

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:08 pm

koliko je losa sezona ova, govori cinjenica da je ovo tek drugi put da imamo cak 4 trenera u jednoj sezoni... prvi put se desilo u sezoni 1955/56 kada smo menjali prvoslava dragicevica, koji nas je vratio u prvu ligu jugoslavije 1954. pa milosa pajevica i mensura bajramija (sve do polusezone) a onda branko salipur vodio ekipu do kraja sezone i ispao u cvajtu...
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:12 pm

E čuj ljudi igraju protiv nas kao da im je zadnja. Pa što naši ne igraju kao da im je zadnja, a Edis ih je spremao po priči kao da na Žuć udaraju.
Drugo, kao strani treneri ne poznaju našu ligu. Šta ima tu da se poznaje. Ovdje se igra jedan od najjadnijih fudbala u Evropi. Od pravog majstora svog posla svaki posao bježi pa čak i onaj koji neznalicama izgleda nemoguća misija. Evo mi sad imamo igrače od kojih su pola igrala po Evropi i njima nije strano kako samo tamo radi i kakva se disciplina traži. Samo kod nas treneri pričaju kako svi moraju dati maksimum, kako će igrači ginuti za svaku loptu i ostale gluposti.
Pravom majstoru koji zna fudbal je dovoljno da pogleda par naših tekmi i da vidi da veze s vezom ništa nije poredano kako treba. Ništa bolje nije ni kod drugih ekipa. Kone još i gore od nas, Zrinjski ste vidjeli ništa posebno, Sloboda po meni najbolja kao ekipa jer Husref nešto i zna itd.
Treće vezano za Edisa. Većini nam je ok recimo da mladi Midžić (uzimam ga samo za primjer) ode u drugoligaša da se kali jer je tek izašao iz juniora. Što bi bio problem da jedan Edis ili Ado odu da se kale u nekom drugoligašu jer su tek postali zvanično treneri. Meni nije normalno da iz omladinskog pogona sa friškom tubom (a počeli su i bez tube) uskačeš na klupu najvećeg kluba u državi. To je ili kokuzluk ili improvizacija, ali nikako pravilo u ozbiljnim klubovima.
Uglavnom, na vrijeme se je ovo desilo. Ne treba sad žuriti, sezona završava svima, bit će trenera. Pametno ovo odraditi, krenuti malo ranije sa pripremama nego što je uobičajeno pa čak ne bi bilo loše ako dođe novi trener praviti se kao da i mi Igramo Evropu pa sparingovati ekipama koje se spremaju za istu, čisto da bi novi trener što prije vidio sa čim raspolaže odnosno kome se od igrača zahvaliti, a koje pozicije dodatno ojačati. A sve ovo u cilju napada na ligu 12, a u njoj sa Grbavice više ne smije biti rasprodaje bodova. Ko dadne go treba da bude sretan. Puno bodova smo prodali, gol razlika očajna itd. Bit će ovo dobro ako Bog da.

pile87
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:14 pm

Hurmasica je napisao/la:Stvarno mi ne ide u glavu što Kramarić nije igrao zadnjih nekoliko utakmica na lijevom beku kada se iz aviona vidi da je on trenutno najbolji lijevi bek u našem timu (i jedini igrač kojem je to prirodna pozicija).
Kada to vidi neko kao ja ko ne zna bas nesto o fudbalu onda nije moguce da Edis to ne vidi ali je forsirao igrace na kojima je insistirao Stanic, Bekric i Bogicevic.Nekad je to izgledalo solidno nekad lose ali je cinjenica da je morao recimo Mirko igrati jer je bio recimo juce jedan od najboljih u nasim redovima.Kad skontam da taj covjek ima i dvije asistencije upisane a nije se bas naigrao.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Kapiten
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:16 pm

Moze li neko od ovih upucenijih samo reci da li nasi imaju vec nekoga u planu, neki uzi spisak kandidata i tako nesto, ili ce se sada poceti raditi na pronalasku rijesenja za klupu ?
Da li ce se sada promijeniti status Mailsona i ovih koji su trebali ici... To ce biti interesantno vidjeti.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Brkoo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:16 pm

Sjecate li se kad je Amar bio trener da su igraci po povratku sa gostovanja na kojima bi dozivjeli poraze odmah iz autobusa isli na stadion da trce i treniraju i zato su bili puni kondicije i zato smo lomili protivnike od 70 minute. Imali smo i dobrog kondicionog koji je sad u Zrinjskom. Od kako je Hidic u klubu mi skoro nikoga ne mozemo trkom ubiti. Jedino sam bio zadovoljan utakmicom protiv Ferencvarosa sto se tice trke. Juce nasi igraci nakon 70 minuta ne mogu da disu :roll:
Sto se tice Edisa ne znam zbog cega laze. Ljudi mu rekli odradi jos Slaviju i sam odstupi, organizovat cemo pressicu i mirno se razici kao ljudi, on to odbio i cao. Niko mu nije rekao da je on dugorocni projekat ili tako nesto..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:17 pm

Je l istina da će se, zbog dešavanja u Zenici, od našeg dresa oprostiti Lendrić, Blagojević i Veca?
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava