Ma ovo je samo dokaz da ce se morati u konacnici ici na Ligu 10. Ovo za sada je odlican korak, ali i dalje imamo previse klubova. Nadam se da ce u ligu vratiti Borac, Velez, jer zasluzuju biti tu. Jedinstvo iz Bihaca zbog nemara grada propada godinama, a bas je steta sto jedan takav grad i sira regija uopste nema jedan klub, a znamo da imaju kapacitet. Bas sam gledao juce snimak jedan, njihove europske utakmice, intertoto kup. Pun stadion, odlicna atmosfera, a sada im stadion obrastao u korovu. Slavija nije ni ispala, a stadion im je jos gori nego sto je bio, totalno zapusten. Imate slike bas na ovom portalu.
Zasto spominjem ostale klubove na nasoj temi? Pa zato sto bi puno bolja bila liga sa dobrim terenima i solidnom infrastrukturom. Ima tu naravno i pozitivnih primjera, medju kojima smo i mi u zadnje vrijeme. Bit cu prezadovoljan sa zavrsenim istokom do maja sljedece godine, a sto se juga tice, to ce zavisiti od dosta faktora. Samo nek se ide polako, bez preskakanja stepenica. Krenulo se i sa revizijom omladinskog pogona, sto je veoma bitna stavka, i najvaznija mozda za nas, i ako sve bude islo po planu, vidjet cemo prve promjene i korake naprijed u nadolazecim godinama. Nego, izgleda da bi mogli igrati dogodine europu na nasoj Grbavici, sa novoizgradjenim istokom...ja jos uvijek ne mogu da vjerujem u to, previse dobro zvuci