Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 30, 2016 12:44 am

cala je napisao/la:Neka, pojeli bi se oni od muke da moraju igrat na Grbavici. Bojkotovali bi utakmicu sigurno. Al zato poslije utakmice preglesat sve i jednu stolicu, cesmu i sta se vec jos moze slomiti i fino fakturisati feningasu, sa ugradnjom, pa da vidim hoce li se onda smijati.
Traba fakturisati I sad za derbi, ne treba ih pustiti bez garancije o naknadi stete I to pismeno.

dell21
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:49 am

Za svaku stolicu treba racun ispostovati i tuziti ako se ne plati u razumnom roku i mi smo placali za stetu nasih navijaca, ne mozemo zbog debila skidati stolice ponovo jer i to kosta.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:49 am

Uvjeti koji se stavljaju pred naše klubove, iz godine u godinu sve su teži. Naši kolektivi nemaju novac ni za preživljavanje, a kamoli za ispunjavanje sve zahtjevnijih kriterija koje nameće Evropska nogometna asocijacija (UEFA). A bit će još gore!

Naime, od sezone 2016/2017. naši klubovi morat će ispuniti nove infrastrukturne kriterije, ne samo za Evropu nego i za Premijer ligu, a slobodno se može reći da mnogi od njih neće moći pratiti taj ritam. Trebat će im semafori, natkrivene tribine, zasebni ulazi za invalide, tačno određeni broj toaleta... a prema riječima Adnana Džemidžića iz Odjela za licenciranje Nogometnog saveza BiH, aktuelna situacija ne obećava mnogo.

- U novembru smo obišli sve stadione na kojima igraju premijerligaši. Vidi se velika razlika između klubova koji su ozbiljno pristupili problematici i koji žele evropske mečeve igrati na svojim stadionima i onih koji ne mogu ispuniti ni elementarne kriterije. Općenito, situacija je loša - riječi su Džemidžića.

A kada na snagu stupi novi pravilnik o licenciranju, s izmjenama i dopunama postojećeg, koji će UEFA u proljeće poslati Nogometnom savezu BiH, bh. klubovima bit će još teže, najviše kada je riječ o natkrivenim dijelovima tribina. Koliko sjedišta će morati biti natkriveno, UEFA tek treba odlučiti (navodno 3.000), ali šta god da bude odlučeno, NSBiH će morati slijediti pravila, što znači da bi veliki dio naših klubova mogao ostati bez licenci za svoje stadione.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ipe
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:55 am

Ovaj Džemidžić je pitar, ali je jako korektan za naš klub bio u nekoliko navrata i mislim da indirektno nas spominje u ovoj izjavi.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:59 am

Čini li se vama da su dvije ili eto tri pripremne tekme u Sloveniji malo. Zar se nije moglo svaki drugi dan nešto odigrati, ma može i slovenski drugoligaš, samo da se igra. Mi smo u takvom remontu da nam treba što više utakmica.

kontranogama
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:00 am

Ma samo da ovaj entuzijazam uprave ne splasne. Bas me briga hoce li se tribina zavrsiti za 3 mjeseca ili godinu, samo nek se ne prekida sa radovima. Cekam ovo cijeli zivot pa koji mjesec ili godina mi nista ne znaci. Najvise me raduje sto ce se jug primaknuti terenu i jos krov. Sa krovom svaki proizvedeni decibel se udvostruci.
Jos da se planira na dugorocno da se na neki krov stave solarni paneli (nekad u buducnosti) eto ti energije za zagrijavanje terena i jos stosta.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

shzna
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:16 am

I neka naša pjesma odjekujeeeeeeeee
I nosi Plave sve do pobjedeeeeeeeeeeee

:shisha:
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 1:25 am

Ma ovo je samo dokaz da ce se morati u konacnici ici na Ligu 10. Ovo za sada je odlican korak, ali i dalje imamo previse klubova. Nadam se da ce u ligu vratiti Borac, Velez, jer zasluzuju biti tu. Jedinstvo iz Bihaca zbog nemara grada propada godinama, a bas je steta sto jedan takav grad i sira regija uopste nema jedan klub, a znamo da imaju kapacitet. Bas sam gledao juce snimak jedan, njihove europske utakmice, intertoto kup. Pun stadion, odlicna atmosfera, a sada im stadion obrastao u korovu. Slavija nije ni ispala, a stadion im je jos gori nego sto je bio, totalno zapusten. Imate slike bas na ovom portalu.
Zasto spominjem ostale klubove na nasoj temi? Pa zato sto bi puno bolja bila liga sa dobrim terenima i solidnom infrastrukturom. Ima tu naravno i pozitivnih primjera, medju kojima smo i mi u zadnje vrijeme. Bit cu prezadovoljan sa zavrsenim istokom do maja sljedece godine, a sto se juga tice, to ce zavisiti od dosta faktora. Samo nek se ide polako, bez preskakanja stepenica. Krenulo se i sa revizijom omladinskog pogona, sto je veoma bitna stavka, i najvaznija mozda za nas, i ako sve bude islo po planu, vidjet cemo prve promjene i korake naprijed u nadolazecim godinama. Nego, izgleda da bi mogli igrati dogodine europu na nasoj Grbavici, sa novoizgradjenim istokom...ja jos uvijek ne mogu da vjerujem u to, previse dobro zvuci :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 30, 2016 2:21 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Čini li se vama da su dvije ili eto tri pripremne tekme u Sloveniji malo. Zar se nije moglo svaki drugi dan nešto odigrati, ma može i slovenski drugoligaš, samo da se igra. Mi smo u takvom remontu da nam treba što više utakmica.
I ja mislim da je malo 2 pripremne i generalka na Grbavici, ali eto oni misle drugacije, znaju sta rade.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 2:30 am

Zar nije bila priča da će tri u sloveniji biti, samo što mi znamo dvije koje su, treću još nisu ni oni skontali

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 2:36 am

Neko bilo ko..
sutra je trening u 10?i ima li poslijepodnevni??
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 2:37 am

LARS1921 je napisao/la:Zar nije bila priča da će tri u sloveniji biti, samo što mi znamo dvije koje su, treću još nisu ni oni skontali
Da, predvidjene su tri utakmice u Sloveniji. Ja bih volio da odigramo pet, ali mozda pretjerujem sada, ne treba ih ubit s utakmicama :mrgreen:
@Plava Porodica
ne bih ti znao reci za trening :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fcz
Kontakt:

čet jun 30, 2016 2:40 am

Zna li neko kad ce poceti prodaja dresova?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

fk1921

čet jun 30, 2016 3:12 am

Plava Porodica je napisao/la:Neko bilo ko..
Ja odo u 10h, valjda bude
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

CARSONIO
Kontakt:

čet jun 30, 2016 7:57 am

kontranogama je napisao/la:Ma samo da ovaj entuzijazam uprave ne splasne. Bas me briga hoce li se tribina zavrsiti za 3 mjeseca ili godinu, samo nek se ne prekida sa radovima. Cekam ovo cijeli zivot pa koji mjesec ili godina mi nista ne znaci. Najvise me raduje sto ce se jug primaknuti terenu i jos krov. Sa krovom svaki proizvedeni decibel se udvostruci.
Jos da se planira na dugorocno da se na neki krov stave solarni paneli (nekad u buducnosti) eto ti energije za zagrijavanje terena i jos stosta.
Buraz ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo i ovo docekali srce mi je kao trebevic ,samo da se istok napravi ja sam prezadovoljan :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

čet jun 30, 2016 8:36 am

Fino je zivjet Zelju danas :). Nego taj jug, kontaju ga dovest skroz do gola ?? Kako ce Grbavica bit mocna aBd :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 8:51 am

fk1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Neko bilo ko..
Ja odo u 10h, valjda bude
Vidimo se za sahatak!
;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 30, 2016 8:59 am

Ljudi dragi samo lakapo. Kad naravimo aBd istok i jug imat ćemo kapacitet oko 16000. Sasvim dovoljno sad zasad. Eventualno bi falilo ako bi ušli u grupnu fazu neke evropske lige ali otom potom. Zbog toga se i pravio zapad jer nije realno očekivati u naredne tri četiri godine da se on počne praviti, a ja mislim i više. Bez nekog investitora ili nekog fazona sa kulama i sl nema od zapada ništa, a to neće biti lako. Oni nama će sad dati da napravimo ovo sve. Dali bi nam i zapad da neko donira sad pet šest miliona, ali nema ot tog ništa pa samim tim zavisimo od ovih gore stvari koej navedoh. Da bi se krenulo sa kulama morali bi dobiti koliko znam još nekih dozvola a to će dosta teže ići. Da nismo sad zapad preuredili nebi mogli igarti Evropu nikako, a ovako možemo bar do grupnih faza. Zbog tog samo opušteno. Nek se pravi malo po malo pa kako mi budemo rasli rast će i stadion.
Samo da ovi ljudi ne napuste sve. Previše mi blatimo taj sportski segment. Taj segment je već nekoliko godina loš i u jednom Mun Unitedu, pa u Milanu, Interu itd itd da ne govorim o nekim klubovima koji su grohnuli skroz. Zato uživajte. Koliko god love imaš mora biti neka loša sezona. TO je fudbal. Sport gdje nije baš taj sportski segment proporcionalan lovi koju uložiš. Kad bi bilo tako da onaj ko dovede naj igrače sigurno bude i prvi nebi to bilo to.

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 9:21 am

Eh da sam Miske samo jedan dan,samo jedan dan,samo jedan dan..
Pa da znam sve što Miske zna,sve što Miske zna,sve što Miske zna. :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet jun 30, 2016 9:23 am

Ostavi se heroina bogati, barem kad je ramazan

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava