Zbog jednog broja njihovih navijaca koji su se vec više puta na Sjeveru pokazali kao varvari i koji su uništli sve što su mogli ja im nikad nebih dozvolio odigravanje utakmice na Grbavici.Ili bih dozvolio ali bez gledalaca.Siguran sam da bi jedan dio njihovih navijaca cak bio u stanju i da zapali tribinu.1921.ba je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Vi zaboravljate zluradi osmjeh onog đukca zvanog dinokio pored snjegom porušene zapadne tribine![]()
Ja da sam uprava nikad ni za kakve pare nebih dozvolio da oni igraju na Grbavuci![]()
Nekog ko te je više puta probao ubiti pustiti u kucu![]()
![]()
ma dao bi im ja da odigraju kolo neko ako moraju, samo neka se isprse... 20 tisuća eura i izvolite tri sata
sta bi od one vijesti da se mijenjaju tunel i klupe za rezerve???storm_raider je napisao/la:I ova prva slika je nastala zahvaljujuci @sudanikos-u.
Slazem se, mi u ovakvoj drzavi i u ovom stanju, apsolutno nemamo potrebe za više od cca. 16.500 mjesta, jeftiniji za odrzavati, a zapad povremeno nadogradjivati vlastitim sredstvima u smislu infrastrukture potrebne za evropske utakmice, zavisno od para u klubu, a ovo probati nekako izgurati na sve moguce nacine.damirfile je napisao/la:Napraviti istok I jug I stadion savrsen. Bolje natkriti jug I istog nego zapad praviti,osim ako bude para na pretek he
ni za milion!Plavi orkestar je napisao/la:Zbog jednog broja njihovih navijaca koji su se vec više puta na Sjeveru pokazali kao varvari i koji su uništli sve što su mogli ja im nikad nebih dozvolio odigravanje utakmice na Grbavici.Ili bih dozvolio ali bez gledalaca.Siguran sam da bi jedan dio njihovih navijaca cak bio u stanju i da zapali tribinu.1921.ba je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Vi zaboravljate zluradi osmjeh onog đukca zvanog dinokio pored snjegom porušene zapadne tribine![]()
Ja da sam uprava nikad ni za kakve pare nebih dozvolio da oni igraju na Grbavuci![]()
Nekog ko te je više puta probao ubiti pustiti u kucu![]()
![]()
ma dao bi im ja da odigraju kolo neko ako moraju, samo neka se isprse... 20 tisuća eura i izvolite tri sata
Cuo sam i vidio sto puta kako tako govoredell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
strasnoModel1964 je napisao/la:Cuo sam i vidio sto puta kako tako govoredell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
Svaka druga je *Dabogda gorila ko šibica*
Nije lažni profil.Model1964 je napisao/la:Cuo sam i vidio sto puta kako tako govoredell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
Svaka druga je *Dabogda gorila ko šibica*
Nije sarajlija nego je indijanac. Hordas je sa sjevera. Umalo nije ubijen prije 4,5 godina, jedva prezivio ubod nozem u vrat. Jebi ga , kolika M U D A tolika i pametdell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
To je taj , sad sam otvorio profil vidjeo sam nece on dugo sa ovakvim razmisljanjem i pisanjem.Minjore je napisao/la:Nije sarajlija nego je indijanac. Hordas je sa sjevera. Umalo nije ubijen prije 4,5 godina, jedva prezivio ubod nozem u vrat. Jebi ga , kolika M U D A tolika i pametdell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
cala je napisao/la:Neka, pojeli bi se oni od muke da moraju igrat na Grbavici. Bojkotovali bi utakmicu sigurno. Al zato poslije utakmice preglesat sve i jednu stolicu, cesmu i sta se vec jos moze slomiti i fino fakturisati feningasu, sa ugradnjom, pa da vidim hoce li se onda smijati.