Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 30, 2016 12:18 am

Legle bi nam nove klupe za igrace samo tako...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

damirfile
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:22 am

Napraviti istok I jug I stadion savrsen. Bolje natkriti jug I istog nego zapad praviti,osim ako bude para na pretek he

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:23 am

1921.ba je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Vi zaboravljate zluradi osmjeh onog đukca zvanog dinokio pored snjegom porušene zapadne tribine :psujem:
Ja da sam uprava nikad ni za kakve pare nebih dozvolio da oni igraju na Grbavuci :ne:
Nekog ko te je više puta probao ubiti pustiti u kucu :ne:
:rofl1: :rofl1:

ma dao bi im ja da odigraju kolo neko ako moraju, samo neka se isprse... 20 tisuća eura i izvolite tri sata
Zbog jednog broja njihovih navijaca koji su se vec više puta na Sjeveru pokazali kao varvari i koji su uništli sve što su mogli ja im nikad nebih dozvolio odigravanje utakmice na Grbavici.Ili bih dozvolio ali bez gledalaca.Siguran sam da bi jedan dio njihovih navijaca cak bio u stanju i da zapali tribinu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

zeka_tm87
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:25 am

storm_raider je napisao/la:I ova prva slika je nastala zahvaljujuci @sudanikos-u.
sta bi od one vijesti da se mijenjaju tunel i klupe za rezerve???

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:25 am

damirfile je napisao/la:Napraviti istok I jug I stadion savrsen. Bolje natkriti jug I istog nego zapad praviti,osim ako bude para na pretek he
Slazem se, mi u ovakvoj drzavi i u ovom stanju, apsolutno nemamo potrebe za više od cca. 16.500 mjesta, jeftiniji za odrzavati, a zapad povremeno nadogradjivati vlastitim sredstvima u smislu infrastrukture potrebne za evropske utakmice, zavisno od para u klubu, a ovo probati nekako izgurati na sve moguce nacine.

Model1964

čet jun 30, 2016 12:27 am

Šta jedan, stotine
Poznajem nekoliko koji su slavili kada je gorila drvena tribina.
Boba je falila da ispraznim šanžer u jednog takvog
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:27 am

Plavi orkestar je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Vi zaboravljate zluradi osmjeh onog đukca zvanog dinokio pored snjegom porušene zapadne tribine :psujem:
Ja da sam uprava nikad ni za kakve pare nebih dozvolio da oni igraju na Grbavuci :ne:
Nekog ko te je više puta probao ubiti pustiti u kucu :ne:
:rofl1: :rofl1:

ma dao bi im ja da odigraju kolo neko ako moraju, samo neka se isprse... 20 tisuća eura i izvolite tri sata
Zbog jednog broja njihovih navijaca koji su se vec više puta na Sjeveru pokazali kao varvari i koji su uništli sve što su mogli ja im nikad nebih dozvolio odigravanje utakmice na Grbavici.Ili bih dozvolio ali bez gledalaca.Siguran sam da bi jedan dio njihovih navijaca cak bio u stanju i da zapali tribinu.
ni za milion!
slika
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:28 am

Čaršijaneri sa Stupa.
1987

dell21
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:29 am

Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.

Model1964

čet jun 30, 2016 12:31 am

dell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
Cuo sam i vidio sto puta kako tako govore
Svaka druga je *Dabogda gorila ko šibica*

dell21
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:32 am

Model1964 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Mislim da je ovaj lazni profil ili neki cetnik ne vjerujem da ce onako pisati sarajlija za koga god navijao.
strasno :oops1: :oops1: debili.

Grbavica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:36 am

Model1964 je napisao/la:
Nije lažni profil.

bianco blu
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:37 am

on je jedan od glavnih kod njih na sjeveru. Ne čudi ovo, zna se da ovako svi razmišljaju. Dušmani su to

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:38 am

Neka pricaju sta god hoce i neka se jedu dok nasa Grbavica sija iz dana u dan sve sjajnije :)

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:40 am

Nije sarajlija nego je indijanac. Hordas je sa sjevera. Umalo nije ubijen prije 4,5 godina, jedva prezivio ubod nozem u vrat. Jebi ga , kolika M U D A tolika i pamet :pljesak:

cala
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:41 am

Neka, pojeli bi se oni od muke da moraju igrat na Grbavici. Bojkotovali bi utakmicu sigurno. Al zato poslije utakmice preglesat sve i jednu stolicu, cesmu i sta se vec jos moze slomiti i fino fakturisati feningasu, sa ugradnjom, pa da vidim hoce li se onda smijati.

dell21
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:42 am

Minjore je napisao/la:
Nije sarajlija nego je indijanac. Hordas je sa sjevera. Umalo nije ubijen prije 4,5 godina, jedva prezivio ubod nozem u vrat. Jebi ga , kolika M U D A tolika i pamet :pljesak:
To je taj , sad sam otvorio profil vidjeo sam nece on dugo sa ovakvim razmisljanjem i pisanjem.

Model1964

čet jun 30, 2016 12:42 am

cala je napisao/la:Neka, pojeli bi se oni od muke da moraju igrat na Grbavici. Bojkotovali bi utakmicu sigurno. Al zato poslije utakmice preglesat sve i jednu stolicu, cesmu i sta se vec jos moze slomiti i fino fakturisati feningasu, sa ugradnjom, pa da vidim hoce li se onda smijati.
:ne: :ne: :ne: :ne:
Za svo zlato ovog svjeta :ne:
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u čet jun 30, 2016 12:43 am, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:43 am

Ne znam sto vas to cudi, ima fakat pogane raje u cijeloj drzavi inace, da covjek ne povjeruje. Hvala @sudanikos na slikama, odlicne su. Zapad je sada pravo fina tribina, a do prije pola godine je bila iskreno da kazem ruglo. Mozemo biti ponosni. Nadam se i ja da ce nekada leci klupe za rezervne igrace i tunel malo da srede, jer je neko to spomenuo. Ovo je nas stadion, nas hram, nasa jedna i jedina Grbavica i srce me zaboli kada skontam kako je godinama sve ovo propadalo. U pola godine se mnogo toga uradilo na stadionu. Vjerujte, ako sve bude islo po planu, uskoro mozemo ocekivati i reprezentaciju na stadionu. Sto se tice Koseva, ako ne bude ispunjavalo uslove...ne znam sta bi vam rekao, uopste me ne bi radovala cinjenica da ovdje igra Sarajevo evropske utakmice, imam osjecaj da bi pola stadiona razjebali namjerno :cigara:
Uglavnom, karma je cudo, Dino izgleda uskoro nece imati razlog za osmijeh kada bude morao trazit drugi stadion za igre u UEFA-inim natjecanjima :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

čet jun 30, 2016 12:44 am

Već u septembru mlada reprezentacija igra dvije utakmice na Grbavici. A nakon što se istok uradi, zašto da ne i A selekcija.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava