P.S. Ipak cu ja pratiti Olimpic,nema hajra od Veleza

larsson1921.gafk1921 je napisao/la:Imal streama velez sarajevo?
flash: Video file not foundLARSSON je napisao/la:larsson1921.gafk1921 je napisao/la:Imal streama velez sarajevo?
meni ne radiLARSSON je napisao/la:larsson1921.gafk1921 je napisao/la:Imal streama velez sarajevo?
http://www.sports-x.net/" target="_blankKapiten je napisao/la:meni ne radiLARSSON je napisao/la:larsson1921.gafk1921 je napisao/la:Imal streama velez sarajevo?
Tacno je o ako.Hadzijalagic je napisao/la:Vlasnici amko komerca su Muamer Aleta i Nedzad Koldzo.. Koldzo nije vlasnik u papirima ali je 100% dio njegovog kapitala osnovao tu firmu i zaradjuje na njoj.. Ako ima istine u tome onda je to klasicni sukob interesa..
ko se uzdao u Velež nije u glavu dobarLeon_Professional je napisao/la:Ma trpanje je ovdje, rano primis gol iz kornera! Cekati Slobodu da ih dobije, a navijati sad za Olimpic!
Sami sebi bi odlučivali Europu.Virtu4L je napisao/la:Ne bi bilo loše da ga Olimpic nekako utrpa.
Opet moramo cekati kiks Sarajeva!Ajzea je napisao/la:Sami sebi bi odlučivali Europu.Virtu4L je napisao/la:Ne bi bilo loše da ga Olimpic nekako utrpa.