Nešto o tekmi sa Zrinjskim...
Ništa mi bolje/lošije nismo odigrali nego derbi. Na žalost, opet nas je pobjeda na derbiju učinila većim nego što ustvari jesmo, a realno je da samo bili za remi, a pobjeda je došla kao plod više sreće nego našeg znanja.
Na žalost, sudbina je kur.va i odma nam se vratilo protiv Zrinjskog. Oni su faktički odigrali isto ko mi protiv curica (dobro, možda malo lošije) a prošli su lošije, iako njima 1 bod juče dođe isto ko nama 3 u derbiju.
Mene interesuje samo zašto Edis nije pokušao sa još 2 izmjene. Hodžurda, Zolotić, Mujagić ... sve su to igrači koji su mogli ući zadnjih 5-10 minuta i pokušati na ho-ruk, bunarenje pa da nešto iz skok igre zabijemo. Ovako je ostalo na silu pokušaji "po zemlji" a opet je to bilo daleko od toga.
Kramarić, Halvadžić, Dženis, Dado ... koji će nam oni qrac ako ne mogu 10-ak minuta igrati umjesto prvotimca koji igra 80 i koji je tad kad ga treba izmjeniti na nekih 60% od onog kakav jeste. Nemoguće da nam je klupa toliko slabija od prvog tima. NIJE. Samo je problem što Edis nema viziju šta kad ne ide, ne zna kad treba pokušati sa bunarenjem, kad po zemlji ... Poritv Slobode smo igrali ovo prvo što je bila greška, juče se moralo tako.
Da ne bude da sad ja pametujem, to je neko moje viđenje, daleko od toga da je 100% ispravno...ja bih tako pokušao da sam na njegovom mjestu... Na žalost/SREĆU pa nisam
EDIT: da nam je Zeba umjesto Tuceta, garantujem životom da bi duplu uzeli ove sezone
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍