ja ne znam sta je tu smjesno, ali da smo uzeli jucer, mi bi uzeli i titulu... sigurno, sada nemamo sanse vise... a prvi put cu reci, edis je kriv...Tryg je napisao/la:Reci ti meni jel ti bar malo splasnuo optimizam za titulom nakon sinocjovanmaksimovic je napisao/la:treba se uzdati u olimpik danas nazalost...
ma jasta je, jebat ih, samo nek bod otkinu danasVrag je napisao/la:PunoKapiten je napisao/la:5 KM je i danas...
Moze olimpik i bez mene
Hvala
svaka mu je zlatna, i sada, a i one od ranije.Minjore je napisao/la:Gospodin pod nikom @sergejevic je sve objasnio i ja bih zakljucao ovu temu nakon njegovog posta sve do utakmice sa Celikom..
Mislim i da hoce nece ga moci zaokruziti.ChWilla je napisao/la:samo nemojte danas pozivati na batine i rušenje, a sutra opet zaokružiti koldžu.
I ne samo danas,nego nikada. Volio bih da se ova razmišljanja malo ublaže. Shvatam emociju i pražnjenje ,sve nas boli to što se desilo, ali prestanimo pisati nakaradno. Protestirati zbog nekih odluka možemo,pričati o rješenjima možemo,unositi nasilje u te priče ne smijemo. Svi imamo odgovornosti ,zapamtite.ChWilla je napisao/la:samo nemojte danas pozivati na batine i rušenje, a sutra opet zaokružiti koldžu.
Pa ja ne bi ni uzeo jel ih sramota hvaliti se da bi dali 100.000 pa to je mizerno koliko je spicko u dvoranu. Pa da je 300.000 pa da je i vrijedno pomena za pocetak pa kasnije opet. Nabijem ga 100.000 putaVirtu4L je napisao/la:Upravo to. Pozadina ove priče je manje više jasna kao i pozadina priče da će nam dati 100 hiljada km. Klub će to javno saopštiti i boriti se na legalan način.Hadzijalagic je napisao/la:Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Italijani dosta prate balkansko tržište i dosta igrača s ovih prostora igra u njihovoj ligi. To je samo jedna od činjenica, ne kažem da će sad Mujagic potpisat za Romu
Opa to legle neke nove kamereSouthboy je napisao/la:5km vam je karta 100%,al imate direktan prenos na BHT u FULL HD 3D sa dvije kamere sa stadiona stare 20 god hahahaha
Jaozinho zadnji derbi juniora na Kosevu gledao ga je Cengic i bio je jako zadovoljan s njim,a on je jedan od zastupnika Pjanica,kontam da ga nije on preporucio !!Jaozinho22 je napisao/la:Italijani dosta prate balkansko tržište i dosta igrača s ovih prostora igra u njihovoj ligi. To je samo jedna od činjenica, ne kažem da će sad Mujagic potpisat za Romu
Nisi me shvatio, kazem koliko Manijaka i Zeljovaca ima na funkcijama a niko nista, ista prica vazi i za Dzelu (SDP), Gusu (SDA) u Novom Gradu i sl., sto se Bukija tice konkretno mislim na njega jer je u opstinskom vijecu Novog Sarajeva, zar nije mogao urgirati? objasniti problem sluzbi opstine sta se krije iza svega, mogao je stati na stranu kluba, ako nista izaci u javnost i reci sta misli, ipak je on bivsi igrac kluba koji je sada opstinski vijecnik, mislim svi oni sve dobro znaju sve, ali sto se tice Bukija konkretno suti ko p**** jer je u istoj stranci kao i nacelnik ili kao onaj trol sto rece gradonacelnik opstinestarigrad je napisao/la:da te zamolim, kad si vec etiketirao i uvukao bukija u ovu pricu, pojasni cime i na koji nacin nas on koci oko izgradnje? da se razumijemo, ne postavljam se kao njegov advokat i, ako ima njega u toj prici, licno cu mu je.bat od do, jer se licno poznajemo.Hrasno1921' je napisao/la:Za problem oko dozvole znalo se 10.tak dana poslije predaje zahtjeva od strane kluba, znaci tamo negdje 10.-11. Aprila a cini mi se da je klub negdje pred kraj marta pocetkom aprila predao zahtjev, sto je suludo da neko u samo 10.tak dana odluci, pregleda dokumentaciju i donese konacno rjesenja, a gle cuda klub o tome obavjesten tek prije par danakrajisnik87 je napisao/la: Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojiti![]()
Ovo je svjesna igra Koldze i njegovih u SD., na sceni je trenutno cisti klasicni spin za javnost, kao on pojma nema, prebacuje krivicu na klub i SD. u fazonu neka se dogovore, pa kada se dogovore neka se jave, a opet se tacno zna ko sta radi i ko konce drzi u svojim rukama.
Svi se kunu u klub, glume navijace i da im je stalo do Zelje a prvi Koldzo kao nacelnik, Buki kao clan opstinskog vijeca i dr. upravo svojim postupcima i radom dokazuju suprotno.
Najpodlije od svega jeste tih navodnih 100.000 KM koji su odobreni u cetvrtak, pazi opstina izdvaja pare a u startu opstinski organ donio odluku da se ne izda urbanisticka dozvole, gdje pri tome svi radovi moraju stati![]()
Sa druge strane odobrenje tih sredstava nije nigdje ozvaniceno niti objavljeno ni na stranici opstine, niti u sluzbnom glasniku opstine, niti u bilo kojem drugom mediju ...
Jednostavno donosim zakljucak da nem trenutno trebaju momci kao oni u BG-u koji su se obracunali sa sportskim direktorom Partizana, kod nas je takva bagra i olos da drugaciji jezik ne razumiju, godinama rade to sto rade, imaju podrsku pojedinaca i rade ili rade ...
u suprotnom, ako nije dio ove price, ruzno je s tvoje strane poimenicno, nasumicno prozivanje, jer se zna kako raja reaguje i nasjeda na mahalske price.