Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 3:14 pm

Oni svjesno idu u drugu ligu i ovu ce utakmicu danas izgubiti...Gracic je prestao upumpavati pare, a oni nemaju dovoljno prihoda da bi se odrzali...Daj boze da grijesim al glatko ce izgubiti danas...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:14 pm

Tryg je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:treba se uzdati u olimpik danas nazalost... :psujem:
Reci ti meni jel ti bar malo splasnuo optimizam za titulom nakon sinoc :mrgreen:
ja ne znam sta je tu smjesno, ali da smo uzeli jucer, mi bi uzeli i titulu... sigurno, sada nemamo sanse vise... a prvi put cu reci, edis je kriv... :psujem:

opet uzdajem se da cemo sve pobjediti do kraja, i onda nadati se da sloboda uzme kup i tako ne morati strepiti za evropu...
100/94/37/34 - i to je to!

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:18 pm

Vrag je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:5 KM je i danas...
Puno
Moze olimpik i bez mene
Hvala
ma jasta je, jebat ih, samo nek bod otkinu danas :mrgreen: a ima prijenos na BHT..
al s onim debilom u napadu nema sanse da ga zabiju. kako mi je samo antipatican ... :oops1:

ps. hajte braco napravite te avatare fino molim vas. ruzno ovako izgleda, a sekunda posla vam je to :D
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u sub apr 30, 2016 3:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:19 pm

Minjore je napisao/la:Gospodin pod nikom @sergejevic je sve objasnio i ja bih zakljucao ovu temu nakon njegovog posta sve do utakmice sa Celikom..
svaka mu je zlatna, i sada, a i one od ranije.

:palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

hardwell
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:20 pm

Najgore mi je poređenje sa navijačima Partizana. U njih je 50 navijača teže neg u nas komplet južna tribina. Ljudi žive kriminal, nisu tu zbog kluba već zbog svojih interesa. Ulazili u teren i skidali kapitensku Ščepoviću.. Bodu se svaki dan.

Ja ne želim da ijedan navijač Želje bude takav, riješit ćemo ovu lijepu priču onako kako smo je započeli, na lijep način. :)

Jedino što možda vrijeme nije na našoj strani.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:21 pm

samo nemojte danas pozivati na batine i rušenje, a sutra opet zaokružiti koldžu.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:23 pm

Rijesit cemo mi ovo i bez tucnjave , batina i slicno.. uzdam se ja u administraciju..

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:25 pm

Ma uprava ce rijesiti sve sto treba..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 3:25 pm

ChWilla je napisao/la:samo nemojte danas pozivati na batine i rušenje, a sutra opet zaokružiti koldžu.
Mislim i da hoce nece ga moci zaokruziti.
Ako se ne varam majmun je otprdio svoje jer bi trebalo 2 mandata da je ogranicenje.
Cak bi njegov nasljednik na listi trebao da bude Buki slika

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:26 pm

nema buki ništa sa tim.

a koldžo hoće opet biti kandidat.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:27 pm

http://booyakasha.ba/senzacionalan-tra ... meti-rome/" target="_blank

Da zamjeni dzeku haha

boccaccio
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:28 pm

ChWilla je napisao/la:samo nemojte danas pozivati na batine i rušenje, a sutra opet zaokružiti koldžu.
I ne samo danas,nego nikada. Volio bih da se ova razmišljanja malo ublaže. Shvatam emociju i pražnjenje ,sve nas boli to što se desilo, ali prestanimo pisati nakaradno. Protestirati zbog nekih odluka možemo,pričati o rješenjima možemo,unositi nasilje u te priče ne smijemo. Svi imamo odgovornosti ,zapamtite.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:28 pm

Mladi napadač Željezničara Ajdin Mujagić, prema informacijama do kojih je došao Faktor, u narednim danima trebao bi otputovati u Rim. Talentovani fudbaler u Vječni grad će krenuti na poziv iz Rome, kluba čiji dres nose trojica bh. reprezentativaca Edin Džeko, Miralem Pjanić i Ervin Zukanović.
Prema informacijama Faktora jedina prepreka za prelazak Mujagića u Romu je potrebna papirologija koju bi klub sa Olimpica trebao poslati na adresu najtrofejnijeg bh. tima.

Mujagić važi za jednog od najperspektivnijih fudbalera u našoj zemlji, a u ovoj sezoni upisao je sedam premijerligaških i dva nastupa u Kupu BiH. Uz to je uspio postići i dva pogotka, te jedan u Omladinskog Ligi prvaka.

Fudbalera rođenog 1998. godine Plavi su prije nekoliko sezona doveli iz Tešnja, a primijetili su ga na jednom od gostovanja omladinaca Željezničara u Mujagićevom rodnom gradu.

Navodno, glavni čovjek koji stoji iza Mujagićevog odlaska na probu u Romu je rođeni Sarajlija Silvano Martina. Bivši golman Intera, Brescije, Genoe, Torina, Lazija i Verone sa jakim vezama u Italiji nedavno je kumovao i dolasku Ervina Zukanovića u Romu, a zanimljivo je da zastupa i velikog Gigija Buffona.

Romi valja, a kod nas na klupi sjedi :ganja: :ganja:

MrRiccoli
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:33 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Upravo to. Pozadina ove priče je manje više jasna kao i pozadina priče da će nam dati 100 hiljada km. Klub će to javno saopštiti i boriti se na legalan način.
Pa ja ne bi ni uzeo jel ih sramota hvaliti se da bi dali 100.000 pa to je mizerno koliko je spicko u dvoranu. Pa da je 300.000 pa da je i vrijedno pomena za pocetak pa kasnije opet. Nabijem ga 100.000 puta

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

sub apr 30, 2016 3:33 pm

LARSSON je napisao/la:http://booyakasha.ba/senzacionalan-tra ... meti-rome/

Da zamjeni dzeku haha
Italijani dosta prate balkansko tržište i dosta igrača s ovih prostora igra u njihovoj ligi. To je samo jedna od činjenica, ne kažem da će sad Mujagic potpisat za Romu :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:35 pm

Southboy je napisao/la:5km vam je karta 100%,al imate direktan prenos na BHT u FULL HD 3D sa dvije kamere sa stadiona stare 20 god hahahaha
Opa to legle neke nove kamere :rofl1: koliko znam opremu su nabavili pred olimpijadu vjerovatno I tad polovne :rofl1:

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:35 pm

Ono uzmu ga na posudbu ko i gotovo sve igrace koje su doveli ove sezone haha.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Alipasino
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:36 pm

Jesmo zapeli za evropu meni je draze sto smo pitice mlatnuli 2 nego evropa.Tek iduce sezone smo spremni za evrope i moze se nesto ocekivat.OK love CE manje bit Ali to CE Dzeko nadoknadit prelaskom u drugi klub.

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:39 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:http://booyakasha.ba/senzacionalan-tra ... meti-rome/

Da zamjeni dzeku haha
Italijani dosta prate balkansko tržište i dosta igrača s ovih prostora igra u njihovoj ligi. To je samo jedna od činjenica, ne kažem da će sad Mujagic potpisat za Romu :DD:
Jaozinho zadnji derbi juniora na Kosevu gledao ga je Cengic i bio je jako zadovoljan s njim,a on je jedan od zastupnika Pjanica,kontam da ga nije on preporucio !!

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 3:41 pm

starigrad je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la: Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojiti
Za problem oko dozvole znalo se 10.tak dana poslije predaje zahtjeva od strane kluba, znaci tamo negdje 10.-11. Aprila a cini mi se da je klub negdje pred kraj marta pocetkom aprila predao zahtjev, sto je suludo da neko u samo 10.tak dana odluci, pregleda dokumentaciju i donese konacno rjesenja, a gle cuda klub o tome obavjesten tek prije par dana :r
Ovo je svjesna igra Koldze i njegovih u SD., na sceni je trenutno cisti klasicni spin za javnost, kao on pojma nema, prebacuje krivicu na klub i SD. u fazonu neka se dogovore, pa kada se dogovore neka se jave, a opet se tacno zna ko sta radi i ko konce drzi u svojim rukama.
Svi se kunu u klub, glume navijace i da im je stalo do Zelje a prvi Koldzo kao nacelnik, Buki kao clan opstinskog vijeca i dr. upravo svojim postupcima i radom dokazuju suprotno.

Najpodlije od svega jeste tih navodnih 100.000 KM koji su odobreni u cetvrtak, pazi opstina izdvaja pare a u startu opstinski organ donio odluku da se ne izda urbanisticka dozvole, gdje pri tome svi radovi moraju stati :r
Sa druge strane odobrenje tih sredstava nije nigdje ozvaniceno niti objavljeno ni na stranici opstine, niti u sluzbnom glasniku opstine, niti u bilo kojem drugom mediju ...

Jednostavno donosim zakljucak da nem trenutno trebaju momci kao oni u BG-u koji su se obracunali sa sportskim direktorom Partizana, kod nas je takva bagra i olos da drugaciji jezik ne razumiju, godinama rade to sto rade, imaju podrsku pojedinaca i rade ili rade ...
da te zamolim, kad si vec etiketirao i uvukao bukija u ovu pricu, pojasni cime i na koji nacin nas on koci oko izgradnje? da se razumijemo, ne postavljam se kao njegov advokat i, ako ima njega u toj prici, licno cu mu je.bat od do, jer se licno poznajemo.

u suprotnom, ako nije dio ove price, ruzno je s tvoje strane poimenicno, nasumicno prozivanje, jer se zna kako raja reaguje i nasjeda na mahalske price.
Nisi me shvatio, kazem koliko Manijaka i Zeljovaca ima na funkcijama a niko nista, ista prica vazi i za Dzelu (SDP), Gusu (SDA) u Novom Gradu i sl., sto se Bukija tice konkretno mislim na njega jer je u opstinskom vijecu Novog Sarajeva, zar nije mogao urgirati? objasniti problem sluzbi opstine sta se krije iza svega, mogao je stati na stranu kluba, ako nista izaci u javnost i reci sta misli, ipak je on bivsi igrac kluba koji je sada opstinski vijecnik, mislim svi oni sve dobro znaju sve, ali sto se tice Bukija konkretno suti ko p**** jer je u istoj stranci kao i nacelnik ili kao onaj trol sto rece gradonacelnik opstine :mrgreen:
Jednostavno ne moze protiv jacih od sebe, i tu mu to zamjeram.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.

Prijava