Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 4:08 pm

Da me neko ne razumije pogrešno, nisam pozivao na nasilje, jedva čekao to i sl. Nego uvijek bude "sitnih" belaja poslije derbija, naročito poslije noćnih termina, na to sam mislio :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:14 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Neki stari treneri će proći neki ne. Nema labavo, ovo je prava stvar sa konkursom, a ne ko do sad, jedino je Azrail mogo koga ostaviti bez posla.

Prati li iko pitare, da li se nazire njihovih prvih 11 barem otprilike da vidimo kakvi su oni i da se malo omjerimo.
Oni su, bar na papiru, daleko jaci nego prethodne godine sto vodi ka zakljucku da ce ove godine i osutati koju na gol. :mrgreen:
Salu na stranu, ukoliko ih Hemuli bude znao posloziti, vidim ih kao najozbiljnije konkurente za naslov. Po meni su, bar sada, ciljano dovodili iako i sam znas njihov mentalitet preventivnog hrakanja, obzirom da su im ocekivanja premasila domene realnog. Pojedinci se i dalje cvrsto drze Selimovica i njegovih glupetanja o FKS kao klubu koji je prerastao livade, pasnjake i krs jedne nam jedine, po kojem se ganja lopta.
Po bokovima i u napadu su vise nego odlicni, u vezi nam definitivno ne mogu parirati.

Neko je vec pisao o tome da je Kostic zahtjevao da utakmice budu u vecernjem terminu.

Sa Jahicem, misljenja sam da smo uspjesno apsolvirali prelazni rok. Iskreno govoreci, prezadovoljan sam igrackim kadrom iako me blago brine pozicija lijevog krila. Napadaci su malo je reci vrhunski, jedno krilo fenomenalno, vezni red mozda i najbolji u ligi, odbrana sa Jahicem dobila neke nove konture. Malo je reci da sam strahovao od Grka i Talijana, bez obzira na to da li sam ih gledao ili ne.
Po meni, mozda i najbitnija stavka je klupa. Sada, u svakom mogucem trenutku mozes izmijeniti igraca iz prvih jedanaest za nekog jednakih ili bar pribliznih kvaliteta. Igracki kadar za titulu definitivno imamo, sada sve pada na pleca Kosticu i pomocnicima.

Jedino sam nezadovoljan formacijom, ali ista moze i treba biti adaptirana protivniku. Protiv komsijskog kluba, mislim da bi ponajbolje bilo da izadjemo u formaciji sa tri vezna igraca. Tu ce se najveca bitka voditi, a da jaci vezni red imamo, to bez daljnjeg.

Promjene na zimu, nadam se da ih haman pa i nece biti te da smo konacno kristalizirali ekipu za najvece domete. Eventualno jedan igrac, mozda i ciljano pojacanje na poziciji lijevog krila ukoliko Lazic ne ispuni ocekivanja koja su pred njim.

Juris, Zeljo ! :titula:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 29, 2016 4:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.

psihopata
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:16 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Biće onda pakleno na ulicama poslije derbija :DD:
e jesi pametan,dovoljno je da neko od murije pročita ovo i da ti zbog sigurnosti pomjere termin.
a murija je sva obrazovana i nacitana banda... :ganja:
pa upravo zato što nisu,oni idu linijom manjeg otpora,bez rizika,pomjeri termin odigravanja za 16,pa poslije 2 sata na tom vremenu raji će samo tuš biti u mislima,kakvi belaji kakvi bakrači.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:16 pm

Pitanje je samo razlike, oni su Sarajevo izvolimo se braniti

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 4:19 pm

LARS1921 je napisao/la:Pitanje je samo razlike, oni su Sarajevo izvolimo se braniti
slika

Sent from my C5303 using Tapatalk

chile
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:36 pm

E radi ovoga bi volio da u sloveniji se uigramo bez datog gola da se nafuraju u svom stilu i onda provjeru ove Jajcane natrpamo do vrha radi samopouzdanja.
Mislim da bi onda menstrualne apsolvirali mnogo lakse nego se ocekuje.
Oni trenutno misle da nema ekipe kojoj njihov napad i krila potpomognuta guzom nemogu utrpati par komada.
U biti nikad cudniji derbi niti oni niti mi necemo imati pojma s kakvim ekipama ulazimo u isti :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Kapiten
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:46 pm

Ne znam sta je s Duljevicem i Benkom. Ako im oni idu dosta su slabiji. Bas dosta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Rammus
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:53 pm

Za prvi dio sezone, ja bih bio zadovoljan da ne gubimo kući od konkurenata te da uzimamo ove slabije ekipe, a onda će ekipa biti sve uigranija i kada dođe liga za prvaka trebali bi pokazati pravu snagu. Sada, s obzirom na sve okolnosti, remi na derbiju je sasvim ok, samo da ne bude nervoze ako sporije uđemo u sezonu, ne možeš ovoliko stvari promijeniti i očekivati da od prvog kola dereš sve.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 29, 2016 4:56 pm

Kapiten je napisao/la:Ne znam sta je s Duljevicem i Benkom. Ako im oni idu dosta su slabiji. Bas dosta.
Jedino Benko je dobar, ne bojim se Duljevica. Najbitnije je da nasi izbjegnu povrede u Sloveniji i mislim da nece biti upitna igra.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Kapiten
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:06 pm

ChWilla je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Ja nesto kontam da su to svi treneri u omladinskom, njih 11, a da ce se ovi stari Adzem, Zeric, Joldic, itd. trebati prijaviti regularno
ne znam detalje ko ide, ko ostaje ali više je njih od 11.
15 ih je. Tako je Miske reko na skupstini.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

shzna
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:22 pm

Od pitara možemo očekivati 4-5-1 sa izuzetno jakim stranama. Zbog toga je potrebno da mi bitku uzmemo na sredini, a da naši bekovi budu dobro selektirani i dobro pripremljeni. Husić, Bevab, Siniša i Memija će vjerovatno biti od krucijalne važnosti za nas u ovom derbiju. Ako oni uspiju zatvoriti Duljevića i Husejinovića, ako bude igrao po krilu, pitari će biti osakaćeni.

U pobjedu na sredini terena ne sumnjam, gdje očekujem Radinovića i Hervasa protiv Rustemovića i Sarića vjerovatno.
1987

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:36 pm

Ma oni su bolan tarabe,ja se ni najmanje ne sikiram.
Više se bojim Olimpika u drugom kolu majke mi.
Natrpat ćemo im bar 2 komada,jači smo od njih bar 40%, a kakvu će podršku imati..Grbavica će dvadeset trećeg biti pakao.Vidjet ćete :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:42 pm

1.3.1.2. :karanje:

exbabilon
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:44 pm

Nas vezni red je na papiru solidan, ali polako...Hervas, Secerovic i Ugljesa jos nijedan mec za Zelju nisu odigrali, zvanicni, takmicarski.. dok ih ne vidimo na terenu ne mozemo znati hocemo li pojesti njihov vezni red sa Rustemovicem, Saricem...i bilo kim trecim... istina je da su oni puno novih igraca doveli, neke iz drugog plana su pustili, bez Barbarica, Delaca..mozda bude jos odlazaka, ali nece to sigurno biti neka lagana utakmica, veliki ulog, paklena atmosfera, pregrst motiva s obje strane... prije da ce bit derbi ko derbi, jedna frljoka ce iznjedrit nekog novog heroja na jednoj strani..ja se nadam da cemo mi vise imati srece...

storm_raider
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:46 pm

Ajzea je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Neki stari treneri će proći neki ne. Nema labavo, ovo je prava stvar sa konkursom, a ne ko do sad, jedino je Azrail mogo koga ostaviti bez posla.

Prati li iko pitare, da li se nazire njihovih prvih 11 barem otprilike da vidimo kakvi su oni i da se malo omjerimo.
Oni su, bar na papiru, daleko jaci nego prethodne godine sto vodi ka zakljucku da ce ove godine i osutati koju na gol. :mrgreen:
Salu na stranu, ukoliko ih Hemuli bude znao posloziti, vidim ih kao najozbiljnije konkurente za naslov. Po meni su, bar sada, ciljano dovodili iako i sam znas njihov mentalitet preventivnog hrakanja, obzirom da su im ocekivanja premasila domene realnog. Pojedinci se i dalje cvrsto drze Selimovica i njegovih glupetanja o FKS kao klubu koji je prerastao livade, pasnjake i krs jedne nam jedine, po kojem se ganja lopta.
Po bokovima i u napadu su vise nego odlicni, u vezi nam definitivno ne mogu parirati.

Neko je vec pisao o tome da je Kostic zahtjevao da utakmice budu u vecernjem terminu.

Sa Jahicem, misljenja sam da smo uspjesno apsolvirali prelazni rok. Iskreno govoreci, prezadovoljan sam igrackim kadrom iako me blago brine pozicija lijevog krila. Napadaci su malo je reci vrhunski, jedno krilo fenomenalno, vezni red mozda i najbolji u ligi, odbrana sa Jahicem dobila neke nove konture. Malo je reci da sam strahovao od Grka i Talijana, bez obzira na to da li sam ih gledao ili ne.
Po meni, mozda i najbitnija stavka je klupa. Sada, u svakom mogucem trenutku mozes izmijeniti igraca iz prvih jedanaest za nekog jednakih ili bar pribliznih kvaliteta. Igracki kadar za titulu definitivno imamo, sada sve pada na pleca Kosticu i pomocnicima.

Jedino sam nezadovoljan formacijom, ali ista moze i treba biti adaptirana protivniku. Protiv komsijskog kluba, mislim da bi ponajbolje bilo da izadjemo u formaciji sa tri vezna igraca. Tu ce se najveca bitka voditi, a da jaci vezni red imamo, to bez daljnjeg.

Promjene na zimu, nadam se da ih haman pa i nece biti te da smo konacno kristalizirali ekipu za najvece domete. Eventualno jedan igrac, mozda i ciljano pojacanje na poziciji lijevog krila ukoliko Lazic ne ispuni ocekivanja koja su pred njim.

Juris, Zeljo ! :titula:
Tebe druze moram pohvaliti za kvalitet postova koje ostavljas ovdje u zadnje vrijeme. Uzivanje je citati ovo sto pises, nastavi tako. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:47 pm

Maaa haaajdeeeee booolaaaaaan
https://youtu.be/bASyzpAFxg8" target="_blank
:karanje: :karanje: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

sri jun 29, 2016 5:51 pm

1921.ba je napisao/la:slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

nookey
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:01 pm

Plava Porodica je napisao/la:Maaa haaajdeeeee booolaaaaaan
Mislim da ce ovaj put i donji dio juga biti pun sto se odavno nije desilo.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:02 pm

Da ova mladja raja vide kako je to nekad odmah nakon rata bilo. Sacuvajte dobru sarajevsku zaebanciju, dobro komsijsko prcanje i nas dobri derbi:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=lqNZwYuLxNs[/video]
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:09 pm

pinki je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Maaa haaajdeeeee booolaaaaaan
Mislim da ce ovaj put i donji dio juga biti pun sto se odavno nije desilo.
Ja sam to neki dan pisao.Biće Sjever krcat,a Jug nikad ispunjeniji,onaj dio ispod tribine.
Mogao bi se i rekord Grbavice oboriti..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava