Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:53 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ti očigledno živiš u zemlji čuda a ne vjerujem da si Alisa. :cigara:
Nastaviš li tako pisat ovi s Hayata će shvatit ozbiljno pa će objavit da Minjore i ostala klapa s foruma planira udar na Koldzu...daj ba Virto nismo djeca koji ti je qrac,mozda smo mlađi od vas nekih veterana al nismo pubertetlije,uozbilji se.
Još sam ja daleko od veterana, ali imam dovoljno mozga da shvatim da jedna glupost može dovesti do problema, nije se jednom desilo.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:54 pm

Vrag je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Jesi uspio saznati?

Treba nekad i silu upotrijebiti, ali to je zadnja opcija. Neka se SD i Koldzo dobro zapitaju, stadion je osjetljiva tema.
Rekli su da je bio protiv Tuzlaka 5 km.

A ovog gore padobranca ne treba komentarisati ;)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:55 pm

5 KM je i danas...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

chile
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:57 pm

Virto hajd ociju ti preskoci trenutnu temu, tj SD i Koldzu.
Baci se na prepucavanje tamo na onom forumu bolje ti ide vjeruj mi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:57 pm

Kapiten je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Jesi uspio saznati?

Treba nekad i silu upotrijebiti, ali to je zadnja opcija. Neka se SD i Koldzo dobro zapitaju, stadion je osjetljiva tema.
Nisam jos uvijek. Javim ako saznam...
Kad su igrali sa Vitezom ja slucajno nailazio kraj Otoke i pitam onog zastitara je li djaba ulaz, kaze nije ali mozda na poluvremenu puste djaba :ganja: Sad kakva je situacija danas ne znam, msm da je tad bila nekih 5 marka nesto tako!

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:58 pm

Malo bi se svi trebali smiriti, ova vaša prepucavanja ne vode nigdje, a ni ovi pozivi na batine ništa dobro donijeti neće.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 2:59 pm

Tryg je napisao/la:A ovog gore padobranca ne treba komentarisati ;)
Ne nego ćemo komentarisati kako objektivna raja iz Norveške poziva na silu i linč u šeheru.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Virtu4L

sub apr 30, 2016 3:00 pm

Grbavica je napisao/la:a ni ovi pozivi na batine ništa dobro donijeti neće.
Ma hoće brate, evo ovaj će prvim letom doći iz Osla i iskaratati sve članove SD-a.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:01 pm

nazovite me ludim, ali ja sam razocaran jucer... ne sto smo igrali dobro (jesmo), ne sto smo se trudili (jesmo), nego rezultatski... trebali smo pobjediti makar 1-0... tu ne mogu kriviti igrace, pogotovo ne ivana, ali ako sam do sada sve pozitivno govorio o edisu, moram ga sad kritikovati... ZASTO JEDNA IZMJENA?! ZASTO EDISE?!... imao si umorne igrace na terenu, koji su opet bili bolji od mostaraca, a ti ne uvodis svjeze nove igrace? da si dadu ubacio, i pokusao nesto... nisi... edise, ovo je tvoj poraz jucer... :kafa:
100/94/37/34 - i to je to!

sergejevic

sub apr 30, 2016 3:02 pm

Kakvo nasilje, pa nikome nista dobro nece donjeti. Mozda neko trenutno zadovoljstvo, prividan uspjeh, ali vecini ce donjeti samo lose stvari. Ne smijemo sebi dozvoliti da nesto rusimo, razbijamo, napadamo. Neko je zivot dao da otjera odavde one koji bi nam rusili grad i objekte, a opet nece oni koji zasluzuju batine biti ni blizu epicentra desavanja, tu ce biti policija, ljudi koji kao i mi rade da prehrane porodicu i zivotare. Postoje pravni akti i samo se time treba sluziti u borbi za nas stadion. Podrzati upravu i klub na dostojanstven nacin i istrajati na tome.

Sto se tice prethodne utakmice dosta toga je napisano. Igrali smo nesto bolje nego inace, ali samo iz razloga sto su Stanic i Memija imali dobre partije i doprinjeli ekipi. Ostalo je sve isto kao ranije. Stevanovic, Lendric i Blagojevic igraju i ako oni nesto naprave to je to od nas. Kada nas protivnik malo stisne nazad nemamo nikakvo rijesenje osim nabijanja lopte, sto na krila, sto na Lendrica. Igra bez jasnog plana, zapravo plan je da se dopaci lopta na desnu stranu i moli Boga da Stevanovic nesto napravi, ubaci pred gol i opet ispocetka. Opet lose izgledamo na terenu, posebno u sredini, gdje osim Blagojevica nikoga nema. Krila obavezno uz liniju, Bekric skriven, nekako se pokusa uposliti Lendric i ako on uspije smiriti loptu i iznuditi neki faul dobro i jeste. Ne znam, ali meni ovo ne djeluje obecavajuce, kako napisah poslije pitara imao si mnogo srece, a sinoc se to vratilo. Kao sto su oni pogodili stativu i precku mi smo sinoc, zabili smo iz jednog pravog pokusaja, Arezina sinoc nije i mrsava nula. Zrinjski nicim nije zasluzio ni ovaj bod, ali smo im poklonili bukvalno. Ja se ne sjecam bezopasnije ekipe na Grbavici, u drogom poluvremenu nisu mogli uvezati dva pasa na nasoj polovini. Ko zna sta im je bilo, da li su poklekli pred punim stadionom, da li previse respekta, ali da je neko mirniji i stalozeniji bio na suprotnoj strani bez problema nas je mogao ugroziti.

Edis se mora smiriti pod hitno, nema smisla da svaku utakmicu dobija opomene od sudija, da ga iskljucuju u najvaznijim utakmicama. Nije Zeljo klub iz kantonalne lige da se onako ponasaju. Psovati sudijama, skakti na svaku odliku, mahati i rukama i nogama na poteze nekih igraca, dok drugima ne reci ni rijec iako su losiji konstantno od ovih prvih, nije odlika trenera najveceg kluba u drzavi. Atmosefera fenomenalna, ispunjen stadion, demonstracija velicine ovog kluba i onako ponasanje nije adekvatno. Kao sto sam ranije napisao pusti se Edise Simeonea, dodavanja lopti umjesto djece, skakanja, mahanja rukama i nogama, pogibija i slicno, posveti se svome poslu, napravi plan igre, uigraj nesto na treningu, ne dozvoli da Lendric trci za pet igraca, dok neki hlade muda po terenu. To je tvoj posao.

Samo mi nije jasno zasto nije ubacio Djermanovica umjesto Bekrica, a Lendrica ostavio u spicu. Moglo se vrlo lahko preci na standardu formaciju s dva spica, dva krila(Memija i Stevanovic), a Zahirovic i Blagojevic u veznom redu. Tako bi Lendric dobio nesto vise prostora jer bi jedan stoper bio uz Djermanovica, ali opet smo Ivana morali gledati u cosku gdje ne moze biti opasan i koristan kao pred golom. Naravno to je tesko izvesti jer uopste ne radis na tome, furas svoju pricu i ides glavom kroz zid, ponasas se kao klosar na pitanja novinara i mislis da je svako pitanje neki atak na tebe i tvoj ego. Tesko moze 13 igraca iznjeti ovako tezak i zgusnut raspored, a neki nisu dobili priliku da pokazu sta mogu na terenu.

Svi smo mi bili sretni prosle godine gledajuci nasu djecu na terenu, ali to je ocito otislo u neku stvar. Nije isto ljudima gledati na teren i vidjeti malog Amira kako grijesi, ili Bekrica i Zahirovica. Memija postaje novi Stanic, momak koji ne zna vise sta radi niti sta igra. Gdje god zatreba salji njega, a ako ne zatreba na klupu. Dino i Dzenis na margini i kako rekose u sali i da se ne pojave u autobusu s ekipom niko ne bi ni skontao da nisu tu. Eto kakav je sada odnos prema nasoj djeci. Mujagic odigrao 50 minuta i zabio 2 gola, ali nema mjesta za njega. Sreca pa je Vedran dobio sansu, mada mozda i njega gurnu na marginu. Stvarno steta, mozda malog Denisa necemo ni gledati vise u plavom dresu. Vazna je svaka utakmica. Jeste, ali u teskim trenucima djecaci postaju muskarci, ili u ovom slucaju fudbaleri. Ne znam samo odakle ljudima da je Dzenis nesto debeo, koliko se to potencira ljudi ga zamisle kao Salema Prolica, a to uopste nije isitina. On je krupan, to je genitika i protiv toga se ne moze, ali i kao takav se odicno krece, ima smisla za igru, zna podvaliti loptu, dobro osutati, biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Ako se on zapustio, a Bekric nije, ja ne znam onda o cemu pricamo ovdje. Necemo se lagati da nesto dokazemo. Za Dzenisa mora biti mjesta barem na toj klupi, ali eto.

Pitanje je koliko ima kombinacija da se zatvori prvenstvo. Mislim da i dalje imamo sansu da dodjemo do Evrope, ali trebamo dobiti sve do kraja. Valjda, kako kazu Fortuna, bude na nasoj strani i dalje, jer nam je bas ona najbolji igrac u drugom djelu sezone, ali nas je isto tako osakatila u prvom. Kako god bude mi imamo svoj put i treba nastaviti dalje. Znali smo jos u Decembru da nas kroz ligu samo cudo vodi u Evropu, ali smo imali realne sanse da osvojimo kup i da dodjemo do cilja. Tu smo pali vec na prvom pravom ispitu, ali su nam se poklopile mnoge stvari u ligi da budemo gdje jesmo. Dobiti u Zenici, onda napuniti stadion protiv Rudara, jos vise da nas bude nego sinoc i upisati pobjedu. Opet kazem, nama je isto igrali sa Zrinjskim, Sirokom ili Rudarom i Travnikom. Moramo se napeti maksimalno da pobjedimo. Nemamo mi sta gledati druge i njihove kombinacije, neka kupuje ko moze, nas to ne treba mnogo zanimati. Ako pobjedimo preostale utakmice idemo u Evropu 90%, ako ne uspijemo onda vjerovatno i ne zasluzujemo ove godine. Ako nista barem smo pametniji i nece nam se ponavljati neke greske iz proslosti. Nije velika cijena ne izlazak u Evropu za jednu veoma vaznu lekciju.

Southboy
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:04 pm

5km vam je karta 100%,al imate direktan prenos na BHT u FULL HD 3D sa dvije kamere sa stadiona stare 20 god hahahaha

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:06 pm

Virtu4L je napisao/la:
Tryg je napisao/la:A ovog gore padobranca ne treba komentarisati ;)
Ne nego ćemo komentarisati kako objektivna raja iz Norveške poziva na silu i linč u šeheru.
I kao takav svako malo lincujem po seheru za razliku od ovih sto ga gledaju preko foruma i slika na drustvenim mrezama.

Kad odes na tekmu neku javi se da diskutujemo, lik koji ne ide na utakmice a zivi na forumu zadnjih 5 godina, ima veoma lose argumente i daje sebi za pravo da komentarise ljude koji su stalno dole i bar toliko doprinose klubu. Puno sebi dajes za pravo a u biti ga nemas jer nemas osnove, isto ce ti to reci i objektivni decko iz Londona jer sebi uzimas za pravo da komentarises Chelsea a nikad na tekmi nisi bio.

Do tada probaj kakvu vijest na kapaljku dobit preko virtualno forumskih prijatelja. A tekme i seher ma ko jebe :)

A ovakvi kao sto smo Vaca ja i jos par ovih iz Beca cemo i dalje nastavljati da se svadjamo sa zenama uzimamo slobodno sa posla propustamo predstave i priredbe nase djece u skolama, zapostavljamo radove na nasim kucama, itd itd, a sve to radi nase jedne i jedine prve ljubavi vaznije od svega.
I gle bas ti se nasao za pravoshodno da komentarises mene, gle cuda bas ti, a ni sam se ne sjecas kad si bio na tekmi.

Losi su ti argumenti prijatelju ali bas, to moze tamo u tom tvom virtualnom forumskom svijetu, a u ostalom i ime ti to samo kaze, tako si se nazvao. Pozdrav
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sub apr 30, 2016 3:08 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Whisperer

LARSSON je napisao/la:joj izjave trenera čelika haha

vitezu je uslo ne znam ni ja kako, moramo nesto promjenit, aj zdrao hvala i vama
hocel bit streamm konaa jel danas olimpic igra sa sirokim ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

Ja nekako više polažem nade u onu dječurliju iz Veleža da će zapet protiv manjeg sarajevskog prvoligaša :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 3:09 pm

Boli me neka stvar šta ćete vi raditi i šta ste radili, ako nisi dovoljno pametan da shvatiš da mangupisanje preko foruma može biti kontraproduktivno, onda je to tvoj problem.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:10 pm

treba se uzdati u olimpik danas nazalost... :psujem:
100/94/37/34 - i to je to!

Virtu4L

sub apr 30, 2016 3:11 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:treba se uzdati u olimpik danas nazalost... :psujem:
Što da ne, i protiv Slobode su bili blizu, danas im je druga liga ako izgube.

Vrag

sub apr 30, 2016 3:11 pm

Kapiten je napisao/la:5 KM je i danas...
Puno
Moze olimpik i bez mene
Hvala

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:12 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:treba se uzdati u olimpik danas nazalost... :psujem:
Reci ti meni jel ti bar malo splasnuo optimizam za titulom nakon sinoc :mrgreen:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:12 pm

Gospodin pod nikom @sergejevic je sve objasnio i ja bih zakljucao ovu temu nakon njegovog posta sve do utakmice sa Celikom..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava