Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:04 pm

Minjore je napisao/la:Cekamo tvoju dozvolu ;) ;)
Moj dozvola ti ne treba, huliganstvo nije moja furka. Pajser u ruku i opleti.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:04 pm

Vlasnici amko komerca su Muamer Aleta i Nedzad Koldzo.. Koldzo nije vlasnik u papirima ali je 100% dio njegovog kapitala osnovao tu firmu i zaradjuje na njoj.. Ako ima istine u tome onda je to klasicni sukob interesa..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:05 pm

Bice dobro mi imamo dovoljno i pametnih ljudi i argumenata da rijesimo ovo u nasu korist. Zaustaviti nece nista mi cemo stadion napraviti samo sto ce se na neke stvari morati cekati malo duze. Ali bitno je da smo svi upoznati sa situacijom ko je dusman i ko pokusava omesti sve ovo. I molim vas ne pozivajte nikoga na bilo kakvo nasilje neko ce od mladjih nasjesti i napraviti sebi problem klub ima dovoljno pravbih stvari da rijesi sve u svoju korist.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:06 pm

Da ali pod uvjetom da u skladu sa zakonom radi SD i opština.
Sto naravno ne rade.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Virtu4L

sub apr 30, 2016 2:07 pm

pile87 je napisao/la:I molim vas ne pozivajte nikoga na bilo kakvo nasilje neko ce od mladjih nasjesti i napraviti sebi problem klub ima dovoljno pravbih stvari da rijesi sve u svoju korist.
Ne shvataju to ovi, ali baš nikako, napraviće problem sebi i klubu, ali ne može, jednostavno im to ne možeš dokazati.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 2:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Vlasnici amko komerca su Muamer Aleta i Nedzad Koldzo.. Koldzo nije vlasnik u papirima ali je 100% dio njegovog kapitala osnovao tu firmu i zaradjuje na njoj.. Ako ima istine u tome onda je to klasicni sukob interesa..
Bas tako, pola uze familije Mehicevica radi u Amko Komercu a gle cuda on direktor SD., na isti nacin Amko je uzeo zemljiste u Kolodvorskoj iza Hitne, Amko je kupio neku firmu koja je polagala pravo na dio zemljista, posto im je to bilo malo polagali su pravo na dio zemljista Union investa i zbog toga je godinama bio problem, na kraju promjenom strukture u Union Investu nova uprava je sve prepisala na Amko Komerc, i sada se Amko tamo prosirio i tu im je sjediste, slicna stvar koju pokusavaju sada i ovdje uraditi.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:19 pm

pile87 je napisao/la:Bice dobro mi imamo dovoljno i pametnih ljudi i argumenata da rijesimo ovo u nasu korist. Zaustaviti nece nista mi cemo stadion napraviti samo sto ce se na neke stvari morati cekati malo duze. Ali bitno je da smo svi upoznati sa situacijom ko je dusman i ko pokusava omesti sve ovo. I molim vas ne pozivajte nikoga na bilo kakvo nasilje neko ce od mladjih nasjesti i napraviti sebi problem klub ima dovoljno pravbih stvari da rijesi sve u svoju korist.
Hoce li se prekidati radovi sada na zapadu ?

inace, taj amko prije rata imao drvenu trafiku/granap na pofalicima, i on sada neki "gigant". gradi na sve strane, to ako moze biti legalno ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:26 pm

zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:27 pm

Zakljucak treba devastirati amko komerc.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:28 pm

Okolele je napisao/la:Zakljucak treba devastirati amko komerc.. :ganja:
Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se. :lol:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

fk1921

sub apr 30, 2016 2:31 pm

e cuj amko komerc hahahahaha pa kunem ti se svaki bi na kraju bojkotovali u gradu sarajevu, propali bi jednostavno receno :D ionako samo u bingu treba kupovat, kakav amko
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:34 pm

Bojkot amko komerca :rofl:

Virtu4L

sub apr 30, 2016 2:38 pm

Špekac1921 je napisao/la:Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se. :lol:
Žalosno je da u 2016. godini nekome treba prosvjetljenje po pitanju nasilja, još u ovako delikatnoj situaciji. Posebno sad kad se klub svim silama trudi da se na legalan način bori protiv zla.

Zamisli da ti klub plaća advokatske timove, ulaže desetine žalbi i onda neki nafurani klinac koji je prije deset dana povukao svoju prvu ćizu sve to uništi? Vjerujem da bi tada ti, Tryg, Minjore i ostali bili zadovoljni?

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:38 pm

fk1921 je napisao/la:
e cuj amko komerc hahahahaha pa kunem ti se svaki bi na kraju bojkotovali u gradu sarajevu, propali bi jednostavno receno :D ionako samo u bingu treba kupovat, kakav amko
Bingo je tuzlanski, a kupuje voce i povrce iz Srbije i prodaje kao svoje, Bingovo. Ako cemo mak na konac, kupovinom pomazes Slobodu i istocne susjede. :ganja:

GoodisonPark
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:40 pm

Na gostovanje Željo kreće...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

zadnja 3 kola se igraju u isto vrijeme što znači da je tekma u 17 ili 17:30h idemo u nicaZe napraviti domaćinsku atmosferu i uzeti zlata vrijedne bodove, čak i sa bodom smo u igri. Ne treba srljati a šanse će doći...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:41 pm

Virtu4L je napisao/la:
Špekac1921 je napisao/la:Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se. :lol:
Žalosno je da u 2016. godini nekome treba prosvjetljenje po pitanju nasilja, još u ovako delikatnoj situaciji. Posebno sad kad se klub svim silama trudi da se na legalan način bori protiv zla.

Zamisli da ti klub plaća advokatske timove, ulaže desetine žalbi i onda neki nafurani klinac koji je prije deset dana povukao svoju prvu ćizu sve to uništi? Vjerujem da bi tada ti, Tryg, Minjore i ostali bili zadovoljni?
E pa ne vjerujem . :rofl1:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

fk1921

sub apr 30, 2016 2:42 pm

exbabilon je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Bingo je tuzlanski, a kupuje voce i povrce iz Srbije i prodaje kao svoje, Bingovo. Ako cemo mak na konac, kupovinom pomazes Slobodu i istocne susjede. :ganja:
nista protiv slobode nemam, nit protiv sarajeva, celika i ostalih bh klubova, drazi su mi nego zrinjski (sto neki glupi pitari prizeljkuju da budu prvaci umjesto slobode) siroki brijek, borac....al opet svima ***** mater kad igraju protiv zelje :ganja: :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Vrag

sub apr 30, 2016 2:48 pm

Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Jesi uspio saznati?

Treba nekad i silu upotrijebiti, ali to je zadnja opcija. Neka se SD i Koldzo dobro zapitaju, stadion je osjetljiva tema.

Jaozinho22

sub apr 30, 2016 2:49 pm

Virtu4L je napisao/la:

Ti očigledno živiš u zemlji čuda a ne vjerujem da si Alisa. :cigara:
Nastaviš li tako pisat ovi s Hayata će shvatit ozbiljno pa će objavit da Minjore i ostala klapa s foruma planira udar na Koldzu...daj ba Virto nismo djeca koji ti je qrac,mozda smo mlađi od vas nekih veterana al nismo pubertetlije,uozbilji se.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:51 pm

Vrag je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Jesi uspio saznati?

Treba nekad i silu upotrijebiti, ali to je zadnja opcija. Neka se SD i Koldzo dobro zapitaju, stadion je osjetljiva tema.
Nisam jos uvijek. Javim ako saznam...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava