Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 1:32 pm

Virtu4L je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:što si okrutan :P
Ma sve internet huligani, pazi oni pozivaju na linč gradonačelnika jedne opštine, jbt, evo ih petorica, neka razmijene brojeve u inbox i neka krenu u juriš.
Brate bezveze pametujes, niko nije pozvao na linc gradonacelnika opstine, sacekajmo odgovor opstine na demant nase uprave jednostavno, ne vjerujem da im je u cilju zaustavit ovaj pozitivni val, mogu samo izgubiti kako stranka tako i Koldzo kao pojedinac..Sto se ticke fizicke sile ljudi tu spominju SD i ja ne vidim nista lose u tome da se njima da do znanja s kakvom se masom igraju, ako je tebi bezveze sto nas zayebayu sa parcelama i stopiraju gradnju stadiona drugima nije.. A nije samo to probalem sa SDom kao sto znamo, pa nece nam njih nekolicina vjecno podmetat, opstruirat, kociti napredak kluba..

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:34 pm

Virtual, uvijek spreman za pametovanje i pisanje moralnih postova
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:36 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovao :mrgreen: .
Prvo, kopiraš moje postove sa onog foruma od riječi do riječi, drugo, lažeš za Sanela Jahića i Sejada Salihovića. Dovoljno?
Druze ti prvo imas nesuglasica sa samim sobom izgleda, pokusavas na forumu izigravati neku facu, pitas se za sve i svasta, na svaki post odg., pametujes, savjetujes, jeli forum tvoje vlasnistvo? ocito da patis za paznjom pa makar u virtualnom svijetu.
Ni jedan drugi forum osim ovog ne pratim, samim tim ne shvatam te na sta mislis konkretno, vjerovatno ili izmisljas ili si me pomijesao sa nekim, ako kazem za Sanela da je nas igrac, onda je to tako vrijeme ce pokazati ;)
Za Salihovica sam prenio pricu od jednog naseg menadzera, dakle nisu moje rijeci.
Ides onako zestoko klizeci, sve do jednom dok te neko ne podkaci, uz to si bezobrazan, ne postujes forumase ostale, kao da se nadmeces u necemu a to dovoljno govori.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:36 pm

Špekac1921 je napisao/la:Virtual, uvijek spreman za pametovanje i pisanje moralnih postova
:mrgreen:

:palacgore:

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:38 pm

Ja sa skoro nasjevernije tacke evrope bio na vise tekmi ove godine od doticnog iz komsiluka al moralna gromada je tu vazda. De nemoj molim te.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:38 pm

Polako momci, nema potrebe za ovakvim stvarima.
Željezničar ante portas !

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:43 pm

Virtu4L je napisao/la:
Ma sve internet huligani, pazi oni pozivaju na linč gradonačelnika jedne opštine, jbt, evo ih petorica, neka razmijene brojeve u inbox i neka krenu u juriš.
Virtu4L ja nisam procitao da neko poziva na linc nacelnika,mozda nisam vidjeo,licno smatram da su krivci u SD koji nicim nisu zasluzili da sjede u SD i koji preko SD i fud
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:43 pm

AsharaK je napisao/la:Polako momci, nema potrebe za ovakvim stvarima.
Naravno da nema potrebe druže, ali on pretjeruje.
Vjerujem da momci nisu bili u potpunosti ozbiljni, a on se upalio kao da je Bog zna šta.
Najlakše pametovat što on konstantno radi.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:44 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Ni jedan drugi forum osim ovog ne pratim, samim tim ne shvatam te na sta mislis konkretno, vjerovatno ili izmisljas ili si me pomijesao sa nekim, ako kazem za Sanela da je nas igrac, onda je to tako vrijeme ce pokazati ;)
Za Salihovica sam prenio pricu od jednog naseg menadzera, dakle nisu moje rijeci.
Ides onako zestoko klizeci, sve do jednom dok te neko ne podkaci, uz to si bezobrazan, ne postujes forumase ostale, kao da se nadmeces u necemu a to dovoljno govori.
Za Sanela si rekao da je u Sarajevu a onda su ti ljudi stavili njegove postove sa FB gdje je jasno da je u Grčkoj, dakle laž.
Hrasno1921' je napisao/la:Ovo je njegov licni obracun sa Zeljom jer je ova garnitura ljudi u klubu zatvorila vrata njemu i trecim licima, sada je samo novinar i nista vise, dobija informacije kao i svi ostali, nema vise privilegija nema vise eksluzive, garant mu je povrijedjen ego, ipak je on PR. Dzeki i Teletovicu ...
Ovaj moj post si kopirao sa ss foruma, bukvalno od riječi do riječi, tema pl prepucavanja, stranica 1412, dakle laž.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:45 pm

Ako treba da lemamo,ja sam žuti pojas u karateu,pa eto vidite :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:46 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
Virtu4L ja nisam procitao da neko poziva na linc nacelnika,mozda nisam vidjeo,licno smatram da su krivci u SD koji nicim nisu zasluzili da sjede u SD i koji preko SD i fudbalskog kluba pokušavaju da što više izvuku za sebe licno.Zbog toga godinama opstruiraju izgradnju stadiona.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:47 pm

:lol:

Tuzi me za intelektualno vlasnistvo :mrgreen: , druze komedija si, samo nastavi, postajes maskota foruma ... :ganja:

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:49 pm

Kako sad to, ti ne čitaš ostale forume :kafa:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

FKZ1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:52 pm

Znam da je ovo bo zajebancija,ali i kao takva,ne mislim da je potrebna. Suprotno,mislim da je potpuno nepotrebna.
Klub radi,imaju procedure,argumenti...
Navijači mogu iskazati svoj stav,ali isključivo na način koji je u skladu sa zakonom ove države. A to su mirni protesti,aktivnosti na društvenim mrežama...I sve to u suradnji sa klubom.
Rješavanje problema na beogradski način je apsurdno,necivilizacijski,kriminalno,itd...
Inače ne vidim potrebu da plaho gledamo prema Beogradu i da nam budu urnek za bilo šta.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:53 pm

FKZ1921 je napisao/la:Znam da je ovo bo zajebancija,ali i kao takva,ne mislim da je potrebna. Suprotno,mislim da je potpuno nepotrebna.
Navijači mogu iskazati svoj stav,ali isključivo na način koji je u skladu sa zakonom ove države. A to su mirni protesti,aktivnosti na društvenim mrežama...I sve to u suradnji sa klubom.
Rješavanje problema na beogradski način je apsurdno,necivilizacijski,kriminalno,itd...
Inače ne vidim potrebu da plaho gledamo prema Beogradu i da nam budu urnek za bilo šta.
:zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 1:56 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Upravo to. Pozadina ove priče je manje više jasna kao i pozadina priče da će nam dati 100 hiljada km. Klub će to javno saopštiti i boriti se na legalan način.
Znas kako daju tih 100 000 oni bi te pare uplatili nekim firmama njihovim koji bi radili nesto na stadionu dok bi mi to isto mogli zavrsiti po mnogo nizim cijenama.
Sve je to jasno, drugo u sd nema niko sa dovoljno mozga niti para da nesto radi oni ocito imaju nekoga u pozadini za ciji interes rade isto tako i Koldzo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:57 pm

FKZ1921 je napisao/la:Znam da je ovo bo zajebancija,ali i kao takva,ne mislim da je potrebna. Suprotno,mislim da je potpuno nepotrebna.
Da ali pod uvjetom da u skladu sa zakonom radi SD i opština.

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:58 pm

Hajde malo da promijenimo temu, i ovog trola stavimo u stranu ...

Cinjenica je da su ljudi koje trenutno imamo u klubu sposobni da se izbore sa ovima iz SD. u sto nesumnjam, jednostavno Misimovic i ostali su prejak zalogaj za ove kokosare, problem je po meni trenutni odnos Koldze koji ocito nece da sagleda cijelo stanje (svjesno), klub tvrdi da su papiri cisti, da je parcela 1/1 na FK., pokazali su papire, sve jasno sa dokazima, sve je na strani FK., ali mi opet sve mi lici na klasicno zabusavanje i osvete pojedinaca kojih nema u prici izgradnje stadiona, u eventualno novim poslovnim prostorima i sl.
A ako je sve istina, a to da je vlasnik Amko Komerca bacio oko na zemljiste iza istocne tribine, onda se bojim da imamo mnogo veci problem nego sto jeste, jer jednostavno velik je interes koji vuce velike pare za sobom ..

Virtu4L

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:01 pm

pile87 je napisao/la:Znas kako daju tih 100 000 oni bi te pare uplatili nekim firmama njihovim koji bi radili nesto na stadionu dok bi mi to isto mogli zavrsiti po mnogo nizim cijenama.
Sve je to jasno, drugo u sd nema niko sa dovoljno mozga niti para da nesto radi oni ocito imaju nekoga u pozadini za ciji interes rade isto tako i Koldzo.
Na to sam i mislio, oni imaju svoje izvođače radova, a nama to ne odgovara. Klub će se oglasiti i povodom tih nejasnoća i pokušaja reketiranja. Svaki papir je na našoj strani i ne mogu nam ništa, samo mogu malo odgoditi neizbježno.
Hrasno1921' je napisao/la:Hajde malo da promijenimo temu, i ovog trola stavimo u stranu ...
Ne reče mi zašto kopiraš moje postove i onda govoriš da ne ideš na ostale forume?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:02 pm

Virtu4L je napisao/la:Pa skupite se, ne znam šta čekate?
Cekamo tvoju dozvolu ;) ;)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava