Virtu4L je napisao/la:Hrasno1921' je napisao/la:Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovao

.
Prvo, kopiraš moje postove sa onog foruma od riječi do riječi, drugo, lažeš za Sanela Jahića i Sejada Salihovića. Dovoljno?
Druze ti prvo imas nesuglasica sa samim sobom izgleda, pokusavas na forumu izigravati neku facu, pitas se za sve i svasta, na svaki post odg., pametujes, savjetujes, jeli forum tvoje vlasnistvo? ocito da patis za paznjom pa makar u virtualnom svijetu.
Ni jedan drugi forum osim ovog ne pratim, samim tim ne shvatam te na sta mislis konkretno, vjerovatno ili izmisljas ili si me pomijesao sa nekim, ako kazem za Sanela da je nas igrac, onda je to tako vrijeme ce pokazati

Za Salihovica sam prenio pricu od jednog naseg menadzera, dakle nisu moje rijeci.
Ides onako zestoko klizeci, sve do jednom dok te neko ne podkaci, uz to si bezobrazan, ne postujes forumase ostale, kao da se nadmeces u necemu a to dovoljno govori.