Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 1:09 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...
Ti ćeš pokrenuti hajku i silom ćeš ih otjerati?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:09 pm

Ako ce neko onu trojicu iz S.D ovako prebiti, apsulutna podrska, bez ustrucavanja. Uletit u S.D i sve razmontirat od inventara pa do njih, sve do jednog. Pa da vidis kako se opstruise rad uprave kluba al iz invalidskih kolica, ali samo ih u koljena udarat.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

delinjo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:10 pm

davno vec dokazano da u ovoj drzavi do pravde mozes samo batinom i silom nazalost...govna od ljudi treba upravo tako tretirati kao govna ...jbg da smo normalna drzava bilo bi lako ovako ...bez batinjanja sumnjam da se moze bilo sta uraditi...***** ti ovu drzavu kad 3 covjeka mogu kociti instituciju kakva je ZELJEZNICAR
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:11 pm

Pa skupite se, ne znam šta čekate?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

krajisnik87
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:13 pm

Ma rjesice to uprava ako nista onda
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:14 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...
Ti ćeš pokrenuti hajku i silom ćeš ih otjerati?
Nadobudan si previse, smiri se :kafa:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:14 pm

krajisnik87 je napisao/la:Ma rjesice to uprava ako nista onda slika slika slika
Onda će se forumaši skupiti i prebiti gradonačelnika opštine :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:15 pm

Ma cekat cemo tebe da nam ti to odradis :D

U ostalom klub je ulozio zalbu, ako zalba ne upali, onda ima sila.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:17 pm

Tryg je napisao/la:Ma cekat cemo tebe da nam ti to odradis :D
Ja to neću odraditi, a sigurno neće niti jedan od vas.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:18 pm

što si okrutan :P
Željezničar ante portas !

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:19 pm

Ma standardno glumi padobranca, a u ostalom udji na org pa vidi sta se pise na ovu temu, sta cu ja sa tobom raspravljati o ovome.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:22 pm

Tryg je napisao/la:Ma standardno glumi padobranca, a u ostalom udji na org pa vidi sta se pise na ovu temu, sta cu ja sa tobom raspravljati o ovome.
Pa pogledaj šta se na orgu piše na ovu temu i kako je prošao padobranac koji je pozivao ne linč, uostalom, zašto tamo ne napišeš ovo što si ovdje?

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:24 pm

AsharaK je napisao/la:što si okrutan :P
Ma sve internet huligani, pazi oni pozivaju na linč gradonačelnika jedne opštine, jbt, evo ih petorica, neka razmijene brojeve u inbox i neka krenu u juriš.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:25 pm

Gluposti pišete.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

Uslijed niza nelogičnosti, nekonzistentnih i nejasnih pravnih tumačenja nerijetko baziranih na netačnim činjenicama, rukovodstvo FK Željezničar obavještava javnost da će iscrpiti sve pravne mogućnosti u zaštiti svojih interesa.

Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hrasno1921'

Tryg je napisao/la:Ma standardno glumi padobranca, a u ostalom udji na org pa vidi sta se pise na ovu temu, sta cu ja sa tobom raspravljati o ovome.
Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovao :mrgreen:
A niko vjerujem ne zna ko sjedi sa druge strane i tipka, niti kakvu ulogu ima u i oko kluba, a vjerujem da na onvom forumu ima bivsih fudbalera, ljudi iz kluba, momaka sa Juga i sl.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:26 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Upravo to. Pozadina ove priče je manje više jasna kao i pozadina priče da će nam dati 100 hiljada km. Klub će to javno saopštiti i boriti se na legalan način.

Virtu4L

sub apr 30, 2016 1:29 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovao :mrgreen: .
Prvo, kopiraš moje postove sa onog foruma od riječi do riječi, drugo, lažeš za Sanela Jahića i Sejada Salihovića. Dovoljno?

Tryg
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:30 pm

Sto se mene tice on nije upucen uopste, al uopste, klub ce dobiti dozvolu za gradnju svakako, jer ovo sto je koldzo pricao za N1 nije tacno. Samim tim stigao je i demant.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:30 pm

S druge strane kad je violina u pitanju slazem se sa nacinom ovih gore huligana :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava