Ti ćeš pokrenuti hajku i silom ćeš ih otjerati?Hrasno1921' je napisao/la:Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...
Ti ćeš pokrenuti hajku i silom ćeš ih otjerati?Hrasno1921' je napisao/la:Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...
Nadobudan si previse, smiri seVirtu4L je napisao/la:Ti ćeš pokrenuti hajku i silom ćeš ih otjerati?Hrasno1921' je napisao/la:Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...
Onda će se forumaši skupiti i prebiti gradonačelnika opštinekrajisnik87 je napisao/la:Ma rjesice to uprava ako nista onda![]()
![]()
Ja to neću odraditi, a sigurno neće niti jedan od vas.Tryg je napisao/la:Ma cekat cemo tebe da nam ti to odradis![]()
Pa pogledaj šta se na orgu piše na ovu temu i kako je prošao padobranac koji je pozivao ne linč, uostalom, zašto tamo ne napišeš ovo što si ovdje?Tryg je napisao/la:Ma standardno glumi padobranca, a u ostalom udji na org pa vidi sta se pise na ovu temu, sta cu ja sa tobom raspravljati o ovome.
Ma sve internet huligani, pazi oni pozivaju na linč gradonačelnika jedne opštine, jbt, evo ih petorica, neka razmijene brojeve u inbox i neka krenu u juriš.AsharaK je napisao/la:što si okrutan
Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovaoTryg je napisao/la:Ma standardno glumi padobranca, a u ostalom udji na org pa vidi sta se pise na ovu temu, sta cu ja sa tobom raspravljati o ovome.
Upravo to. Pozadina ove priče je manje više jasna kao i pozadina priče da će nam dati 100 hiljada km. Klub će to javno saopštiti i boriti se na legalan način.Hadzijalagic je napisao/la:Ovo je prvi korak koji je logican.. Ako su nama papiri cisti onda Koldzo i njegovi puleni rade na nezakonit nacin.. Bilo bi lijepo istovremeno podrzati svu ovu pricu i borbu kluba protestom pred zgradom opcine.. Kad bi nas se moglo okupiti koliko nas je sinoc bilo na tekmi mislim da bi ti bio dovoljan pritisak na te majmune da posao rade kako treba i u skladu sa zakonom..
Prvo, kopiraš moje postove sa onog foruma od riječi do riječi, drugo, lažeš za Sanela Jahića i Sejada Salihovića. Dovoljno?Hrasno1921' je napisao/la:Nista novo, fura isti fazon kao i na onom forumu, razumijem da svako ima pravo da kaze ono sto misli, ali nekoga podanistavati, omalovazavati ili pokusavati ismijati i vise nego degutantno, klasicno glumljenje tipa "sta vi mozete, ko ste?, ne mozete nista" i sl., mene neki dan napisa da sam mu sumnjiv od kada sam se registrovao.