Ljubitelji bh. fudbala imat će priliku da uživaju u zanimljivim mečevima, a već u prvom kolu putem Moja TV moći će se gledati duel Željezničara i Sarajeva.
Nadam se da ce biti u najgorem slucaju da na svakom zaradimo od prodaje da ne odu đaba sa istekom ugovora.MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta od produzenja sa Miroslavom i Lendricem to bi bila najjaca pojacanja da ih ne izgubimo slijedece ljeto dzaba.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Lendrić koliko znam u ugovoru ima opciju o produženju na još jednu godinu (nakon isteka jednoipogodišnjeg ugovora iduće ljeto) tako da ukoliko budemo željeli sigurno ga možemo zadržati do ljeta 2018-te.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce biti u najgorem slucaju da na svakom zaradimo od prodaje da ne odu đaba sa istekom ugovora.MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta od produzenja sa Miroslavom i Lendricem to bi bila najjaca pojacanja da ih ne izgubimo slijedece ljeto dzaba.
Ako pristane Lendric na to, ne zavisi samo od nas. Budemo vidjeli, volio bih kada bi se sada to moglo rijesiti sa Lendricem i Stevom.FaraonTM je napisao/la:Lendrić koliko znam u ugovoru ima opciju o produženju na još jednu godinu (nakon isteka jednoipogodišnjeg ugovora iduće ljeto) tako da ukoliko budemo željeli sigurno ga možemo zadržati do ljeta 2018-te.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce biti u najgorem slucaju da na svakom zaradimo od prodaje da ne odu đaba sa istekom ugovora.MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta od produzenja sa Miroslavom i Lendricem to bi bila najjaca pojacanja da ih ne izgubimo slijedece ljeto dzaba.
E nek neko postavi realne formacije. Meni je samo pitanje da li je Bekrić bolji od ŠečerovićaHadzijalagic je napisao/la:Sa rosterom kojim raspolazemo sve mi se vise svidja stara formacija 4-2-3-1.. Djeluje beton na prvu.. Ili 4-4-3, sto je opet slicno.. 4-4-2 mi cudno djeluje jer previse finih igraca ostaje na klupi.. I 3-5-2 mi djeluje logicnije s ti sto i tad dosta finih bekova osteje na klupi.. Bez obzira na sve konkurencija je beton.. Kostić je na slatkim mukama.. Ima sirinu kakvu niko nije imao..
Hurmasica je napisao/la:FK Željezničar raspisuje javni oglas za prijem uposlenika
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ika/21003/" target="_blank