Nesto nisu hitri kao kad je trebalo Jakupovica suspendovat. Ali vrlo vjerovatno da ce tako i biti, a ekipu da ce voditi Hare.Elegant je napisao/la:Hoce li nam savez suspendovati oba trenera pred Zenicu ?
Do sad smo bili poprilicno pasivni kada je ovaj problem u pitanju sto dokazuje svakodnevno sepurenje dusmana naseg kluba u i oko samog stadiona.. Nije ovaj problem od juce..ChWilla je napisao/la:ako smo mi neutralni, ne trebaju i on dobija glasova kao svi ostali. ali ako mi nastavimo, bogami će trebati.Hadzijalagic je napisao/la:Nikakvi poeni ne trebaju Koldzi.. On ima svoje stado ovaca koje zaokruzuje njegovo ime na izborima i to se nece promijeniti..
Klub ce, siguran sam, uraditi sve sto moze ali bez konkretnog pritiska navijaca cisto sumnjam da ce Koldzo i debili iz SD-a biti spremni na saradnju..
Po njihovim medijima danas bi trebala pasti i ostavka, brzo i ucinkovito rjesenje, ne mozes drugacije s balkancima, samoo strah u kosti...Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....
Ovo mi se gadilo kada sam prvi put pregledao, ali ako se bore protiv slicnih uhljupa i parazita, apsolutno ih podrzavam nakon jucerasnjih desavanja.Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....
Ne budite budale ljudi moji, ovaj je batine dobio jer su ovim pickicama što prebiše onog lika utanjila primanja od kluba...Ajzea je napisao/la:Ovo mi se gadilo kada sam prvi put pregledao, ali ako se bore protiv slicnih uhljupa i parazita, apsolutno ih podrzavam nakon jucerasnjih desavanja.Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....
Nadam se da ce se slicne metode primijeniti u Sarajevu, za nekoga, za nesto.
Pravnim putem, ako je to ikako moguce, u sta cisto sumnjam s obzirom da zivimo u ovoj nakaradnoj drzavi. Ako to nije moguce, posavjetovati se sa Grobarima preko drustvenih mreza.
Ako cemo realno sto se tice Partizana iako nije tema, kod njih je katastrofa u rukovodstvu kluba, gube najvece talente zbog gluposti, utaja poreza, guraju se igraci sumnjivog kvaliteta zbog ovih ili onih razloga, oni koji vrijede cesto izostaju i na klupi, mnogo sumnjivih stvari tj klasicna mafija im je u klubu, na jna nema 2000 ljudi na utakmicama od ljeta i afere Zivkovic i rezultatskog pada, Zvezda vec titulu osigurala itd itd... Drugacije ih nece otjerat nego batinama, mi imamo drugaciji problem jer nam je klub cist, a batine i nisu rjesenje sto se tice nacelnika i opstine, al za ove iz sd-a su jedini lijek..Grbavica je napisao/la:Ne budite budale ljudi moji, ovaj je batine dobio jer su ovim pickicama što prebiše onog lika utanjila primanja od kluba...Ajzea je napisao/la:Ovo mi se gadilo kada sam prvi put pregledao, ali ako se bore protiv slicnih uhljupa i parazita, apsolutno ih podrzavam nakon jucerasnjih desavanja.Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....
Nadam se da ce se slicne metode primijeniti u Sarajevu, za nekoga, za nesto.
Pravnim putem, ako je to ikako moguce, u sta cisto sumnjam s obzirom da zivimo u ovoj nakaradnoj drzavi. Ako to nije moguce, posavjetovati se sa Grobarima preko drustvenih mreza.
Dvadeset godina se pregovara.Kad god se spomenula izgradnja stadiona klošari iz SD imaju zahtjeve i sve zakoce.Elegant je napisao/la:Ne rjesava se nasiljem ako neko napadne bilo koga od ovi sto nas koce tek tada nam nece dati dozvole iz inata.
Zato pamet u glavu pustit upravu da pravnim putem ovo rjesi ako ima mogucnosti i vremena.
Zavisi sve o kojoj grupi je rijec, imao sam priliku dole boraviti, to je jako kompleksno sto se tice njihovih grupa, imas te nedodirljive podgrupe koji cak imaju i procente od transfera ybtGrbavica je napisao/la:Pa "navijači" u epicentru svakog tog problema moj @cikazubo, jjebe se njima za Živkovića, nego je problem što ostadoše bez tala...
diego1921 je napisao/la:Iz kluba trebaju javno izaci i prozivati ih svaki dan ako treba,mora se pritisak napraviti,spomenuli su jednom Violinu i na tome je ostalo !! Treba fino organizovati press konferenciju i svakog pojedinca prozvati imenom i prezimenom pa nije Violina SD ,mater mu ***** !!
Gredic je prozvao savez,prozvao Koldzu i na tome se zavrsilo,treba ici do kraja po svakoj cjeni,jednom se ovo mora zavrsiti,a nece se zavrsiti pisanjem na forumu !!