Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 12:21 pm

Hoce li nam savez suspendovati oba trenera pred Zenicu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:25 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li nam savez suspendovati oba trenera pred Zenicu ?
Nesto nisu hitri kao kad je trebalo Jakupovica suspendovat. Ali vrlo vjerovatno da ce tako i biti, a ekipu da ce voditi Hare.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:25 pm

ChWilla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Nikakvi poeni ne trebaju Koldzi.. On ima svoje stado ovaca koje zaokruzuje njegovo ime na izborima i to se nece promijeniti..

Klub ce, siguran sam, uraditi sve sto moze ali bez konkretnog pritiska navijaca cisto sumnjam da ce Koldzo i debili iz SD-a biti spremni na saradnju..
ako smo mi neutralni, ne trebaju i on dobija glasova kao svi ostali. ali ako mi nastavimo, bogami će trebati.
Do sad smo bili poprilicno pasivni kada je ovaj problem u pitanju sto dokazuje svakodnevno sepurenje dusmana naseg kluba u i oko samog stadiona.. Nije ovaj problem od juce..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 12:27 pm

Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....

phpBB [video]
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

cikazubo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:28 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....

phpBB [video]
Po njihovim medijima danas bi trebala pasti i ostavka, brzo i ucinkovito rjesenje, ne mozes drugacije s balkancima, samoo strah u kosti...

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:29 pm

Ne rjesava se nasiljem ako neko napadne bilo koga od ovi sto nas koce tek tada nam nece dati dozvole iz inata.

Zato pamet u glavu pustit upravu da pravnim putem ovo rjesi ako ima mogucnosti i vremena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:30 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Dusmani i neprijatelju u i oko kluba? problemi? to se ovako rjesava ....

phpBB [video]
Ovo mi se gadilo kada sam prvi put pregledao, ali ako se bore protiv slicnih uhljupa i parazita, apsolutno ih podrzavam nakon jucerasnjih desavanja.
Nadam se da ce se slicne metode primijeniti u Sarajevu, za nekoga, za nesto.

Pravnim putem, ako je to ikako moguce, u sta cisto sumnjam s obzirom da zivimo u ovoj nakaradnoj drzavi. Ako to nije moguce, posavjetovati se sa Grobarima preko drustvenih mreza.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:35 pm

Ajzea je napisao/la:

phpBB [video]
Ovo mi se gadilo kada sam prvi put pregledao, ali ako se bore protiv slicnih uhljupa i parazita, apsolutno ih podrzavam nakon jucerasnjih desavanja.

Pravnim putem, ako je to ikako moguce, u sta cisto sumnjam s obzirom da zivimo u ovoj nakaradnoj drzavi. Ako to nije moguce, posavjetovati se sa Grobarima preko drustvenih mreza.
Ne budite budale ljudi moji, ovaj je batine dobio jer su ovim pickicama što prebiše onog lika utanjila primanja od kluba...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:37 pm

Znaci ovi ko Horde zla, sa malo agresivnijim metodama.

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:38 pm

Ma ovo su kod njih kriminalni obracuni,droga na tribinama i ostala sranja,jebe se ovima za Partizan i sve uz njega..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:41 pm

Grbavica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

phpBB [video]

Ne budite budale ljudi moji, ovaj je batine dobio jer su ovim pickicama što prebiše onog lika utanjila primanja od kluba...
Ako cemo realno sto se tice Partizana iako nije tema, kod njih je katastrofa u rukovodstvu kluba, gube najvece talente zbog gluposti, utaja poreza, guraju se igraci sumnjivog kvaliteta zbog ovih ili onih razloga, oni koji vrijede cesto izostaju i na klupi, mnogo sumnjivih stvari tj klasicna mafija im je u klubu, na jna nema 2000 ljudi na utakmicama od ljeta i afere Zivkovic i rezultatskog pada, Zvezda vec titulu osigurala itd itd... Drugacije ih nece otjerat nego batinama, mi imamo drugaciji problem jer nam je klub cist, a batine i nisu rjesenje sto se tice nacelnika i opstine, al za ove iz sd-a su jedini lijek..

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:43 pm

Pa "navijači" u epicentru svakog tog problema moj @cikazubo, jjebe se njima za Živkovića, nego je problem što ostadoše bez tala...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:45 pm

Kako god, metode su fantastične i ja o njima govorim. Ovo je u rangu katoličke inkvizicije.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:47 pm

Elegant je napisao/la:Ne rjesava se nasiljem ako neko napadne bilo koga od ovi sto nas koce tek tada nam nece dati dozvole iz inata.

Zato pamet u glavu pustit upravu da pravnim putem ovo rjesi ako ima mogucnosti i vremena.
Dvadeset godina se pregovara.Kad god se spomenula izgradnja stadiona klošari iz SD imaju zahtjeve i sve zakoce.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 12:50 pm

Ljudi dragi nemojte razvodnjavati pricu, libo me racku zbog cega su Grobari uradili to sto su uradili, ne zanimaju me niti me interesuju razlozi toga, govorim samo primjer kako se sa nekima obracunati, sa onima koji ne razumiju normalan jezik i koji gledaju samo svoj interes.
Ja se sjetim samo perioda 2006. - 2009. kada smo u klubu umali Landzu, Telibecirevica i onog Ahmedbegovica, to je slicna sorta ljudi koja trenutno radi protiv kluba, a sa njima kao i sa ovima u BG-u se trebalo i moralo obracunati na isti nacin, gledali smo kako nam unistavaju klub, na kraju smo se izdigli iz svega, krenuli naprijed, i sada da dopustimo da neko iz licnih interesa radi na stetu Zelje !?
Niti ce moci, niti ce se dozvoliti, milom ili silom, zivi bili pa vidjeli ...

cikazubo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:52 pm

Grbavica je napisao/la:Pa "navijači" u epicentru svakog tog problema moj @cikazubo, jjebe se njima za Živkovića, nego je problem što ostadoše bez tala...
Zavisi sve o kojoj grupi je rijec, imao sam priliku dole boraviti, to je jako kompleksno sto se tice njihovih grupa, imas te nedodirljive podgrupe koji cak imaju i procente od transfera ybt :r , da ne pricamo o raznim reketima i redovnim primanjima itd.. Al ako gledas samo upravu pfc tu je bas rasulo i nisu nista bolji od mafije na tribini , klasicno pranje novca, tako da svima ovaj napad odgovara.. Otici cemo u off, ja vjerujem u nasu upravu da ce ovo gospodski rijesiti na relaciji sa Koldzom, al sta s ovima iz sd-a, oni nikad nece prestat s pokusajima opstrukcije..

1921.ba
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:53 pm

podrška ovakvom rješavanju problema. :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:54 pm

Ma mi cemo uvijek imati probleme sa SD, ne znam kako da se rijesimo tih uhljupa, ali mora se naci nacin za to. Danas je to Istok i Zapad gdje oni nemaju nista svoje, gdje je nase 1/1, a sutra kad budemo htjeli graditi jos nesto gdje ima i njih mogu misliti sta ce raditi ako sad za ovo napravise sra.nje! Jednostavno, mi nikad necemo biti rahat s njima!

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 1:01 pm

Iz kluba trebaju javno izaci i prozivati ih svaki dan ako treba,mora se pritisak napraviti,spomenuli su jednom Violinu i na tome je ostalo !! Treba fino organizovati press konferenciju i svakog pojedinca prozvati imenom i prezimenom pa nije Violina SD ,mater mu ***** !!
Gredic je prozvao savez,prozvao Koldzu i na tome se zavrsilo,treba ici do kraja po svakoj cjeni,jednom se ovo mora zavrsiti,a nece se zavrsiti pisanjem na forumu !!

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 1:03 pm

diego1921 je napisao/la:Iz kluba trebaju javno izaci i prozivati ih svaki dan ako treba,mora se pritisak napraviti,spomenuli su jednom Violinu i na tome je ostalo !! Treba fino organizovati press konferenciju i svakog pojedinca prozvati imenom i prezimenom pa nije Violina SD ,mater mu ***** !!
Gredic je prozvao savez,prozvao Koldzu i na tome se zavrsilo,treba ici do kraja po svakoj cjeni,jednom se ovo mora zavrsiti,a nece se zavrsiti pisanjem na forumu !!
:palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava