Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 10:27 am

Fino se pojacati pogotovo jer nam je bilo nuzno na nekim pozicijama i tanka klupa ali ipak treba imati mjeru. Sa pojacanjima u posljednjih nekoliko dana opet smo dosli do broja 30 igraca, sto je previse i vjerovatno ce se morati otpisati ( raskid, posudba ...) jos 3 do 5 igraca. A neki bi da dovodimo jos :ne:
Za Jahica su mi emocije pomjesane ( drago mi zbog njegovog iskustva a opet sa druge strane njegove godine, motiv ...), samo da se ne razocaramo kao sa Bekricem. Jos jucer neko postavi i pogledam utakmicu sa Newcastlom prije 14 godina, Jahic 21 godina u prvom sastavu naseg Želje. Meni upitnici iznad glave.
Po meni, najveci problem je sto mnogi nece dobiti priliku da pokazu realno sta mogu, posebno mislim na mlade igrace.
Steta je sto nema tog B tima ili takmicenje U21 kako bi mladi igraci po izlasku iz juniora mogli igrati utakmice redovno, realno rijetki ce u bilo kojem klubu uspjeti uzeti mjesto u prvih 11 iz vise razloga, da ne nabrajam sada.
Malo me strah kako ce se sve to uigrati u nekom kracem roku, novi igraci trebaju se adaptirati, novi trener treba sve igrace upoznati i izvuci max iz svakog te odabrati najbolje i uigrati novi sistem. Jos uz navijace balkanskog tipa u sta spadamo i mi Željini, nestrpljivi i kriticni maximalo, derbi u prvom kolu, ne igranje 3 vazna igraca ..... Bas ce nam trebati srece i strpljena, nadam se aBd najboljem i da necemo ponavljati greske iz prethodnog perioda!
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u sri jun 29, 2016 10:38 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 29, 2016 10:28 am

Sa rosterom kojim raspolazemo sve mi se vise svidja stara formacija 4-2-3-1.. Djeluje beton na prvu.. Ili 4-4-3, sto je opet slicno.. 4-4-2 mi cudno djeluje jer previse finih igraca ostaje na klupi.. I 3-5-2 mi djeluje logicnije s ti sto i tad dosta finih bekova osteje na klupi.. Bez obzira na sve konkurencija je beton.. Kostić je na slatkim mukama.. Ima sirinu kakvu niko nije imao..
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jun 29, 2016 10:35 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

irfo

sri jun 29, 2016 10:31 am

Opet su suplje u vezi Salihovica pocele :rofl:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 10:33 am

Prvo kolo Lazić bi mogao igrati desno krilo umjesto Stevanovića.
イビチャ・オシム

Elegant
Kontakt:

sri jun 29, 2016 10:34 am

Mislim da je gotova prica oko novih igraca, sad se putuje za Sloveniju na zavrsne pripreme.

Fakat se opet gomila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leo Messi
Kontakt:

sri jun 29, 2016 10:44 am

irfo je napisao/la:Opet su suplje u vezi Salihovica pocele :rofl:
Jesil siguran da je spulja :ganja:

irfo

sri jun 29, 2016 10:51 am

Leo Messi je napisao/la:
irfo je napisao/la:Opet su suplje u vezi Salihovica pocele :rofl:
Jesil siguran da je spulja :ganja:
Moze nas komotno kupit s platom koju prima u kini, a jos je frajer njemac, ne zivi mu se uopste ovdje i rijetko dolazi u bosnu

dell21
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:07 am

Izlija je napisao/la:Prvo kolo Lazić bi mogao igrati desno krilo umjesto Stevanovića.
Tesko da ce doci do toga, iskreno ne bi volio steva ce biti nas najbolji igrac ako vec inije.

teatrale36
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:14 am

dell21 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Prvo kolo Lazić bi mogao igrati desno krilo umjesto Stevanovića.
Tesko da ce doci do toga, iskreno ne bi volio steva ce biti nas najbolji igrac ako vec inije.
Suspendovan je za 1.kolo Stevanović

dell21
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:15 am

teatrale36 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
Suspendovan je za 1.kolo Stevanović
Da upravu si, to sam zaboravio.

Kapiten
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:37 am

Hadzijalagic je napisao/la:
JureGuvo je napisao/la:Ima li trening danas i ako ima u koliko?
Nema treninga, bar tako onaj iz osiguranja rece..
Sutra je u 10h
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:43 am

ta natrpanost ne vjerujem da će uopšte biti problem što se tiče toga ko će igrati. finansijski - ne znam.

zahtjevi lige 12 će sigurno biti značajno veći nego ranije lige. "lakih" utakmica bukvalno neće ni biti. neće biti utakmica gdje ćeš ti ciljano ulaziti slabije, čistiti kartone ili odmarati igrače. možda vitez kod kuće, a možda ni on. i ko god bude zaslužio da igra, igraće.

ni prošle godine niko nije uspješno gurao na dva fronta, a sad će biti teže. zrinjski odmah ispao iz kupa, radnik drugi dio protokolarno igrao prvenstvo da bi uzeo kup, sloboda probala gurati oboje i izvisila oboje, a četiri kola prije kraja bila prva i u finalu kupa. mi ako hoćemo da guramo oboje - a hoćemo - nije ovo previše dobrih igrača, nipošto. "samo" valja napraviti tim.
gradi željo boli te *****

pintol_TM87
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:45 am

dell21 je napisao/la:
bolji je lazic igrac od stevanovica

vrbanjusa
Kontakt:

sri jun 29, 2016 11:46 am

Dobrih igrača nikad nije puno
21 10 4

Petrović Slavko

storm_raider
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:02 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
bolji je lazic igrac od stevanovica
Jeste na lijevom krilu jedino.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:11 pm

ma miroslav je provjerena i dokazana klasa, njemu i da se da zadatak da sa lijevog krila ulazi u sredinu siguran sam da bi ga odlično odradio, nego jednostavno nije tako korišten dosad.

tu nema priče, on naprosto sve zna o fudbalu, i to modernom, "pravom" fudbalu. ali po pričama s kupresa, mogao bi lazić biti vrlo prijatno iznenađenje. iako nije miroslav...jeste zato milivoje :mrgreen:
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:13 pm

Ima li sta od produzenja sa Miroslavom i Lendricem to bi bila najjaca pojacanja da ih ne izgubimo slijedece ljeto dzaba.

Sent from my C5303 using Tapatalk

zubanovic89
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:24 pm

Mene koliko pamcenje sluzi velika vecina ovog foruma je govorila prije par dana kad je Lazic potpisao da smo izgubili kompas, da dovodimo polovnjake koji ne igraju a tjeramo nasu djecu i slicno. Danas, Lazic ispade najbolji igrac koji je potpisao za nas ovaj prelazni rok. Meni je to fascinantno.

mkulaglic
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:25 pm

Nama treba samo strpljenja i ovo ce sve izaći na dobro. Moramo malo poraditi i na našem ponašanju, prije svega da skrenemo pljuvacima i psovacima sa sjevera. i zapada pažnju kad počnu sa svojim sočnim analizama utakmice. Treba momke pustiti da rade najbolje što znaju a ne u 10 minuti nabijati im dodatni pritisak

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:27 pm

zubanovic89 je napisao/la:Mene koliko pamcenje sluzi velika vecina ovog foruma je govorila prije par dana kad je Lazic potpisao da smo izgubili kompas, da dovodimo polovnjake koji ne igraju a tjeramo nasu djecu i slicno. Danas, Lazic ispade najbolji igrac koji je potpisao za nas ovaj prelazni rok. Meni je to fascinantno.
Ja sam im to odmah rekao nakon potpisa. Popljuvali su momka, a da nisu pregledali niti jedan meč gdje je igrao. Čast izuzecima naravno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava