Za Jahica su mi emocije pomjesane ( drago mi zbog njegovog iskustva a opet sa druge strane njegove godine, motiv ...), samo da se ne razocaramo kao sa Bekricem. Jos jucer neko postavi i pogledam utakmicu sa Newcastlom prije 14 godina, Jahic 21 godina u prvom sastavu naseg Želje. Meni upitnici iznad glave.
Po meni, najveci problem je sto mnogi nece dobiti priliku da pokazu realno sta mogu, posebno mislim na mlade igrace.
Steta je sto nema tog B tima ili takmicenje U21 kako bi mladi igraci po izlasku iz juniora mogli igrati utakmice redovno, realno rijetki ce u bilo kojem klubu uspjeti uzeti mjesto u prvih 11 iz vise razloga, da ne nabrajam sada.
Malo me strah kako ce se sve to uigrati u nekom kracem roku, novi igraci trebaju se adaptirati, novi trener treba sve igrace upoznati i izvuci max iz svakog te odabrati najbolje i uigrati novi sistem. Jos uz navijace balkanskog tipa u sta spadamo i mi Željini, nestrpljivi i kriticni maximalo, derbi u prvom kolu, ne igranje 3 vazna igraca ..... Bas ce nam trebati srece i strpljena, nadam se aBd najboljem i da necemo ponavljati greske iz prethodnog perioda!