Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:36 am

Ma i sve da ne izborimo Europu meni ce biti puno srce. Oplodis kone 2 puta u sezoni, proljece zakucas sa posjetama na stadionu, boris se kao lav..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:42 am

I otvoris avaz i procitas da je bilo 6500 ljudi na stadionu i automatski ga zapalis :ganja:

cikazubo
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:47 am

Minjore je napisao/la:I otvoris avaz i procitas da je bilo 6500 ljudi na stadionu i automatski ga zapalis :ganja:
Ako nije bilo 8000 sinoc evo glava.. Nikad puniji sjever, a jug standardno, stolice 90% popunjene i jugo-zapad jugo-istok kao i uvijek, plus zapad, plus navijaci zrinjskog...

FKZ1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:48 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Zrinjski je do sada ekipa koja nam je najmanje napravila problema na Grbavici. Imali su jednu mrtvu šansu i to je bilo sve za 90 minuta. Mislim na ovaj proljetni dio. Što se tiče valjanje, tu su negdje sa Slobodom. Fakat sam više od njih očekivao jer mi je stalno bilo na pameti kako su Širokom na Pecari dali 4 komada što mislim da nije niko nikad. Mislim da su ih i Edis i igrači previše respektovali.
Da smo mi ovako odigrali ostale nase utakmice na Grbavici(iskljuci SB),tek bi vidjeli koliko bi nam malo problema napravili ostali.

hardwell
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:52 am

Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Hrasno1921'

sub apr 30, 2016 11:55 am

hardwell je napisao/la:Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Doniras pare nakon sto znas odluku da klub nece dobiti dozvolu, cisto pranje odgovornosti i krivice od strane Koldze
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:57 am

Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:58 am

Hrasno1921' je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Doniras pare nakon sto znas odluku da klub nece dobiti dozvolu, cisto pranje odgovornosti i krivice od strane Koldze
Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojiti
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:58 am

Po prvo, kad sam vidio tribine :klanjase2: Nisam očekivao toliku brojku. Također odlična brojka Ultrasa :palacgore:
Nedostajalo je sreće, Zrinjski je prosudio da je sa bodom zadovoljan i to su ostvarili. Da su se otvorili u drugom poluvremenu sigurno bi ga primili, e sad bi li ga oni zabili... šbbkbb. Sve je bilo odlično, osim jednog lopte koja nije htjela preći gol liniju. Izmjenom se vidjelo šta Edis želi, donekle je upalilo, ali nije se ostvarilo ono što se htjelo - gol. Ja bih još zadnjih 10 min ubacio Dadu umjestu Bekrića zbog svježine, a i da se momku vrati osjećaj u noge.
Sve u svemu, u Zenicu po 3 boda!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:04 pm

exbabilon je napisao/la:Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.
Tako ce i biti..Konta poene kupiti ali sinoc je raja pokazala sta misli o levatu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:04 pm

Znaci li ova odbijenica za izgradnju da moramo obustaviti zapocete radove na zapadu?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:06 pm

exbabilon je napisao/la:Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.
to bi bilo divno. nažalost čisto sumnjam, ali možda i nije nemoguće ako se dovoljno uplaši. jer sigurno nije mislio da će se ovo ovako objaviti, već da će neko doći i ponuditi "kafu", ili pristati na njihove ucjene.

njegov/njihov cilj da ucjenama dođu do većeg dijela zemlje iza istoka, uz plavi zamak da oni tu grade veći objekat.
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:07 pm

O utakmici sve receno...

Za urbanisticku i ja mislim da cemo je ubrzo dobiti samo kako bi koldzo skupio koji poen jer je nemoguce da ostanemo bez urbanisticke ako je sve 1/1 nase na istoku i na zapadu, a jeste, sto i potvrdjuju slike na zvanicnoj.
A ove iz SD treba malo prevaspitati. picke jedne
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:10 pm

ChWilla je napisao/la:
to bi bilo divno. nažalost čisto sumnjam, ali možda i nije nemoguće ako se dovoljno uplaši. jer sigurno nije mislio da će se ovo ovako objaviti, već da će neko doći i ponuditi "kafu", ili pristati na njihove ucjene.

njegov/njihov cilj da ucjenama dođu do većeg dijela zemlje iza istoka, uz plavi zamak da oni tu grade veći objekat.
Načelnik i njegovi "prijatelji" bi da grade stadion. Samo što bi ga oni gradili za tri puta više para nego ostali...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:11 pm

Nikakvi poeni ne trebaju Koldzi.. On ima svoje stado ovaca koje zaokruzuje njegovo ime na izborima i to se nece promijeniti..

Klub ce, siguran sam, uraditi sve sto moze ali bez konkretnog pritiska navijaca cisto sumnjam da ce Koldzo i debili iz SD-a biti spremni na saradnju..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub apr 30, 2016 12:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cala
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:12 pm

Ako je sve nase 1/1 kako klub kaze, nece biti problema. Kad tad ce se napraviti samo je fazon sto se taj imovinski spor moze razvuci na sudu.
Treba mu polupat onu dvoranu na kojoj se nakrao.

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:13 pm

Ma moraju se organizovati protesti,on kad vidi da ima sta izgubiti a izborna je godina,druga ce prica biti !! A ako ostane na ovom psovanju s tribina i prozivanju,necemo jos dugo dugo vidjeti novu Grbavicu !!
Od Olimpicai Veleza ne ocekujem nista,neko je spominjao premije, bolje te pare dati Celiku i plus Enisa Sadikovica :mrgreen:

Hrasno1921'

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 12:14 pm

krajisnik87 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojiti
Za problem oko dozvole znalo se 10.tak dana poslije predaje zahtjeva od strane kluba, znaci tamo negdje 10.-11. Aprila a cini mi se da je klub negdje pred kraj marta pocetkom aprila predao zahtjev, sto je suludo da neko u samo 10.tak dana odluci, pregleda dokumentaciju i donese konacno rjesenja, a gle cuda klub o tome obavjesten tek prije par dana :r
Ovo je svjesna igra Koldze i njegovih u SD., na sceni je trenutno cisti klasicni spin za javnost, kao on pojma nema, prebacuje krivicu na klub i SD. u fazonu neka se dogovore, pa kada se dogovore neka se jave, a opet se tacno zna ko sta radi i ko konce drzi u svojim rukama.
Svi se kunu u klub, glume navijace i da im je stalo do Zelje a prvi Koldzo kao nacelnik, Buki kao clan opstinskog vijeca i dr. upravo svojim postupcima i radom dokazuju suprotno.

Najpodlije od svega jeste tih navodnih 100.000 KM koji su odobreni u cetvrtak, pazi opstina izdvaja pare a u startu opstinski organ donio odluku da se ne izda urbanisticka dozvole, gdje pri tome svi radovi moraju stati :r
Sa druge strane odobrenje tih sredstava nije nigdje ozvaniceno niti objavljeno ni na stranici opstine, niti u sluzbnom glasniku opstine, niti u bilo kojem drugom mediju ...

Jednostavno donosim zakljucak da nem trenutno trebaju momci kao oni u BG-u koji su se obracunali sa sportskim direktorom Partizana, kod nas je takva bagra i olos da drugaciji jezik ne razumiju, godinama rade to sto rade, imaju podrsku pojedinaca i rade ili rade ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Elegant
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:18 pm

Okolele je napisao/la:Nista danas ako Olimpic ne otkine bodove Sirokim ne vjerujem da im u sljedeca tri kola Borac,Drina i Radnik mogu nesta uraditi..Sto se tice pitara oni ce danas ove dobiti i njihov kiks ocekujem protiv Slobode..I ono sto treba napomenuti da mi i sa jednim i drugima imamo bolje medjusobne tako da je bitno samo da nemaju vise bodova od nas.. :zeljeznicar1:
Mi cekamo da Sloboda uzme kup i kone a mi moramo da pobjedimo naredne tri, jer Siroki ce vjerovatno imati vise bodovo od nasa ako danas ne kiksa.

Sloboda kup + kone / nase tri pobjede
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 12:18 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nikakvi poeni ne trebaju Koldzi.. On ima svoje stado ovaca koje zaokruzuje njegovo ime na izborima i to se nece promijeniti..

Klub ce, siguran sam, uraditi sve sto moze ali bez konkretnog pritiska navijaca cisto sumnjam da ce Koldzo i debili iz SD-a biti spremni na saradnju..
ako smo mi neutralni, ne trebaju i on dobija glasova kao svi ostali. ali ako mi nastavimo, bogami će trebati.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava