Ako nije bilo 8000 sinoc evo glava.. Nikad puniji sjever, a jug standardno, stolice 90% popunjene i jugo-zapad jugo-istok kao i uvijek, plus zapad, plus navijaci zrinjskog...Minjore je napisao/la:I otvoris avaz i procitas da je bilo 6500 ljudi na stadionu i automatski ga zapalis
Da smo mi ovako odigrali ostale nase utakmice na Grbavici(iskljuci SB),tek bi vidjeli koliko bi nam malo problema napravili ostali.Rodom s mejtaša je napisao/la:Zrinjski je do sada ekipa koja nam je najmanje napravila problema na Grbavici. Imali su jednu mrtvu šansu i to je bilo sve za 90 minuta. Mislim na ovaj proljetni dio. Što se tiče valjanje, tu su negdje sa Slobodom. Fakat sam više od njih očekivao jer mi je stalno bilo na pameti kako su Širokom na Pecari dali 4 komada što mislim da nije niko nikad. Mislim da su ih i Edis i igrači previše respektovali.
Doniras pare nakon sto znas odluku da klub nece dobiti dozvolu, cisto pranje odgovornosti i krivice od strane Koldzehardwell je napisao/la:Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojitiHrasno1921' je napisao/la:Doniras pare nakon sto znas odluku da klub nece dobiti dozvolu, cisto pranje odgovornosti i krivice od strane Koldzehardwell je napisao/la:Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Tako ce i biti..Konta poene kupiti ali sinoc je raja pokazala sta misli o levatu..exbabilon je napisao/la:Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.
to bi bilo divno. nažalost čisto sumnjam, ali možda i nije nemoguće ako se dovoljno uplaši. jer sigurno nije mislio da će se ovo ovako objaviti, već da će neko doći i ponuditi "kafu", ili pristati na njihove ucjene.exbabilon je napisao/la:Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.
Načelnik i njegovi "prijatelji" bi da grade stadion. Samo što bi ga oni gradili za tri puta više para nego ostali...ChWilla je napisao/la:to bi bilo divno. nažalost čisto sumnjam, ali možda i nije nemoguće ako se dovoljno uplaši. jer sigurno nije mislio da će se ovo ovako objaviti, već da će neko doći i ponuditi "kafu", ili pristati na njihove ucjene.exbabilon je napisao/la:Ma sad ce Koldzo kroz koji dan izaci i reci ma daj im dozvolu, opcina je uvijek bila uz Zelju i mi smo za evropsku Grbavicu, podrska, ovo ono... spasitelj nas.
njegov/njihov cilj da ucjenama dođu do većeg dijela zemlje iza istoka, uz plavi zamak da oni tu grade veći objekat.
Za problem oko dozvole znalo se 10.tak dana poslije predaje zahtjeva od strane kluba, znaci tamo negdje 10.-11. Aprila a cini mi se da je klub negdje pred kraj marta pocetkom aprila predao zahtjev, sto je suludo da neko u samo 10.tak dana odluci, pregleda dokumentaciju i donese konacno rjesenja, a gle cuda klub o tome obavjesten tek prije par danakrajisnik87 je napisao/la:Jos kaze planirali 100.000 KM izdvojitiHrasno1921' je napisao/la:Doniras pare nakon sto znas odluku da klub nece dobiti dozvolu, cisto pranje odgovornosti i krivice od strane Koldzehardwell je napisao/la:Ne kontam koji je fazon donirati 10.000 KM za evropsku Grbavicu, a onda uraditi ovako nešto?
Mi cekamo da Sloboda uzme kup i kone a mi moramo da pobjedimo naredne tri, jer Siroki ce vjerovatno imati vise bodovo od nasa ako danas ne kiksa.Okolele je napisao/la:Nista danas ako Olimpic ne otkine bodove Sirokim ne vjerujem da im u sljedeca tri kola Borac,Drina i Radnik mogu nesta uraditi..Sto se tice pitara oni ce danas ove dobiti i njihov kiks ocekujem protiv Slobode..I ono sto treba napomenuti da mi i sa jednim i drugima imamo bolje medjusobne tako da je bitno samo da nemaju vise bodova od nas..
ako smo mi neutralni, ne trebaju i on dobija glasova kao svi ostali. ali ako mi nastavimo, bogami će trebati.Hadzijalagic je napisao/la:Nikakvi poeni ne trebaju Koldzi.. On ima svoje stado ovaca koje zaokruzuje njegovo ime na izborima i to se nece promijeniti..
Klub ce, siguran sam, uraditi sve sto moze ali bez konkretnog pritiska navijaca cisto sumnjam da ce Koldzo i debili iz SD-a biti spremni na saradnju..