Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 9:48 am

diego1921 je napisao/la: Ispade da je suplja bila ona s nasom djecom,razumijem ja da nam je bitna ne svaka tekma nego svaki sekund tekme,al sigurno je bilo prilika da se da veca minutaza nekim igracima,nisam za to da se nasa djeca guraju pod svaku cjenu,slazem se da se mora gledati kvalitet,al ako su na istoj razini,onda se zna !! Doveli smo se u situaciju gdje imas 20 igraca a nemas koga da ubacis,zato sto si neke previse forsirao a neke zapostavio,kad se sjetim samo da smo razmisljali i o B ekipi.. :rofl:
Gledam Partizan hladno gura Vlahovica 2000 god,normalno da ce za god-dvije uzeti dobre pare na njemu !!
Ma sve stoji da su djeca blago i da su prosle sezone izgurali cijelu sezonu i na kraju borili se za titulu! Mada nije prirodno da u ekipi imas 5-6 igraca koji imaju 18 godina. Sto se tice Partizana, lako je njima gurati kad ne mogu osvojiti titulu a na poziciji su koja vodi u Evropu! Nama je problem sto mi svaku tekmu moramo zapeti i svaku moramo dobiti, vjerujem da smo u opustenijoj poziciji da bi i koji mladji igrac dobio priliku, ali jbg kad smo mi us.rali 1.polusezonu kao nikad i moramo se sad vaditi, a uvijek je najgore kad nesto moras! Uz Boziju srecu i pomoc idemo u Evropu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Tryg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 9:54 am

Isto jos da dodam da se ne ponavljaju ovi sto ne citaju prijasnje postove.

-Svaki ofsajd je bio
-Mulalic i Karic iskljuceni radi napustanja obiljezenog prostora i psovki glavnom i cetvrtom
-Klub je objavio demant Koldzi koji je rekao da se Klub i S.D ne mogu da dogovore izmedju sebe i samim tim pokusava skinuti krivnju sa opstine i laze

A ovi novi sampioni su toliko smjesni da je Sloboda i Siroki svemirski brod za njih, pa mi smo njih nakantali i sa "onom" ekipom a ne sa ovom, zalosno je ko ce biti sampion

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 9:59 am

http://fkzeljeznicar.ba/demant-povodom- ... dze/19880/" target="_blank

mislim da svako ovo može razumjeti.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:04 am

Joj ***** ti prvi dio sezone kad ti sa devet uzastopnih pobjeda nisi u stanju Evropu obezbjediti..Nista idemo dalje dobiti naredne tri i to osigurati a danas navijamo za Olimpic i Rođene.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:14 am

Zrinjski je do sada ekipa koja nam je najmanje napravila problema na Grbavici. Imali su jednu mrtvu šansu i to je bilo sve za 90 minuta. Mislim na ovaj proljetni dio. Što se tiče valjanje, tu su negdje sa Slobodom. Fakat sam više od njih očekivao jer mi je stalno bilo na pameti kako su Širokom na Pecari dali 4 komada što mislim da nije niko nikad. Mislim da su ih i Edis i igrači previše respektovali.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:16 am

ma šta znači respektovali, drugo poluvrijeme se igralo viktorije, ali nije htjela. u prvom su imali dvije odlčne šanse.

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:18 am

Ma imali jednu priliku onu u prvom kad su kontru istrcali i to je to,valjali se cijelo vrijeme pogotovo oni do zapada..Lendra nam je malo zatajio u zadnje 2-3 utakmice valjda sve nadoknadi protiv smogovaca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:23 am

bila je i ona jedna poslije nekog prekida, ne znaš gdje je prošla pored gola...

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:23 am

na Velez 20 kvota ideeessss

ChWilla
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:26 am

vala previše :mrgreen:

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:27 am

Al Kjosevski ce nam negdje doci glave sa onim svojim izlijetanjima.. :lol: :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:27 am

Joj ja kontam cijelo vrijeme da je Aco pogodio precku, a ono Lendra. E nije mu se dalo sinoc da zabije, samo da to nadoknadi u Zenici!

Dole nas ceka lijep teren, moze se igrati to smo sinoc pokazali! Valjda nece igraci za 1. maj pretjerati s janjetinom :ganja:

avlami97
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:30 am

Lendrić je pogodio stativu i prečku. Nije imao sreće sinoć iako je kod stative možda trebao odigrati i povratnu za M. Stevanovića. Idemo dalje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:34 am

Nista danas ako Olimpic ne otkine bodove Sirokim ne vjerujem da im u sljedeca tri kola Borac,Drina i Radnik mogu nesta uraditi..Sto se tice pitara oni ce danas ove dobiti i njihov kiks ocekujem protiv Slobode..I ono sto treba napomenuti da mi i sa jednim i drugima imamo bolje medjusobne tako da je bitno samo da nemaju vise bodova od nas.. :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub apr 30, 2016 10:48 am

ChWilla je napisao/la:ma šta znači respektovali, drugo poluvrijeme se igralo viktorije, ali nije htjela. u prvom su imali dvije odlčne šanse.
Ma jesmo jer se vidjelo da igramo bez ikakvog rizika. Ali dobro to je razumljivo kontaš prvi su imaju dobru ekipu.

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:07 am

Vukovi i Rodjeni, samo jedni odigrajte kako treba, samo jedni! :klanjase2:

godrina
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:07 am

avlami97 je napisao/la:Lendrić je pogodio stativu i prečku. Nije imao sreće sinoć iako je kod stative možda trebao odigrati i povratnu za M. Stevanovića. Idemo dalje.
Ma bio je lendra u boljoj situaciji nego miro..sve je dobro odradio al jbg bas mu se nije dalo sinoc, plus preseli ga na krilo. Celik jos nije izgubio kuci a nama ta pobjeda bas puno znaci. Bit ce bas tesko do kraja, steta za sve propustene prilike ali ja i dalje vjerujem u ove momke.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:09 am

Nakon spavanja mogu vam reci da se lijepo osjecam, nekako ponosno. Grbavica puna, mi lijepo igrali, sve, sve, sve. Kurva nije htjela u gol i to je to, idemo mi dalje. :zeljeznicar1:
Željezničar ante portas !

Okolele
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:10 am

godrina je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Lendrić je pogodio stativu i prečku. Nije imao sreće sinoć iako je kod stative možda trebao odigrati i povratnu za M. Stevanovića. Idemo dalje.
Ma bio je lendra u boljoj situaciji nego miro..sve je dobro odradio al jbg bas mu se nije dalo sinoc, plus preseli ga na krilo. Celik jos nije izgubio kuci a nama ta pobjeda bas puno znaci. Bit ce bas tesko do kraja, steta za sve propustene prilike ali ja i dalje vjerujem u ove momke.
Isto ko Sloboda dok im mi nismo dosli..

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:30 am

Prvi put da sam zaspao ko top nakon "lošijeg" rezultata Želje. Vjerovatno je razlog taj što je naša ekipa odigrala možda i najbolju utakmicu u ovoj sezoni ali jednostavno sreća nam je okrenula leđa. Imao je i Zrinjski neke šanse ali nijedna nije bila 100 % (možda ono kod kornera u drugom poluvremenu kad je neki hrkljuš nastao u petercu). Mi pogodili prečku, stativu, imali još 2,3 fine šanse al' nije se dalo. Da smo pobijedili vjerovatno bi 90 % osigurali evropu i opet imali sve u svojim rukama, ovako moramo dobiti 3 utakmice do kraja i gledati šta će se izdešavati sa konkurentima. Čudan je osjećaj kada izlaziš sa stadiona nit' sretan zbog remija, nit' ljut. Baš osjećaj koji ne mogu opisati, neka tupa praznina...

U globalu, ja ovoj ekipi i stručnom štabu nemam šta prigovoriti. Dobili smo Širokog, kone, Slobodu i remizirali sa vjerovatno novim prvakom (koji me ni po čemu nije impresionirao). Bez poraza smo u ligi ovaj dio sezone i šta onda ja tu imam prigovoriti? Ništa. To što smo imali usran ljetni prelazni rok i još usraniji početak prvenstva nije ni do Edisa ni do Lendre, Steve, Zahirovića, već do nekih drugih ljudi i igrača zbog čijih promašenih zicera imamo danas situaciju kakvu imamo. Ova ekipa ima strašan potencijal i vjerujem da će naredne sezone "eksplodirati" uz pojačanja na dvije, eventualno tri pozicije. Ne bih pojedinačno ocjenjivao igrače za jučerašnji nastup jer od mene svi imaju desetke, prije svega zbog srčanosti, borbenosti i želje za pobjedom koju sam ja vidio jučer od Vece na golu pa do Lendre u napadu.

Lopta nekada zna stvarno biti kurva i kada odigraš dobro ona neće da uđe u tu mrežu. Ne treba kukati niti tražiti mane jučerašnje utakmice jer ih realno nije bilo (osim možda nekih detalja koji su mogli okrenuti utakmicu u drugom smjeru ali to sve ostaje na "možda"). Ja sam sretan jer sam jučer vidio Želju koji je borben, koji trči, koji ima želju za pobjedom, igrače kojima je stalo i koji imaju karakter. Ovakav Željo u narednoj sezoni može mnogo i to me raduje, a do tada, u ove 3 utakmice, neka bude kako treba biti i kako je suđeno. Osjećaj ponosa koji ja imam ovo proljeće ne može mi pokvariti nijedan sudija, načelnik, raznorazne violine, pokušaji od klubova sa upumpanim parama, i paraziti iz saveza :) . Volim te Željo!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava