Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 1:20 am

Nije to korektno od njega al hajd...fb je nek piše šta god hoće...
Hajdeee 23. HAJDEE TUCEE LOMI OVOG ŠTO JE U ZAPISNIKU UDINESEA molim te !!! :titula: :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:22 am

Ma glupo mi baš.
Što je najgore znam da voli Želju.
A što je još gore neka od naše fine djece što nogu dobiju počnu da pljuju kako stignu po fb.
Ciganluk obični.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:25 am

Lani nam omladina stasala uz Livaju, Mladenovica, Jocu a sada uz Miroslava Stevanovica, Sanela Jahica, Samira Bekrica, Ivana Lendrica, Jovana Blagojevica i kao slag na tortu, Ugljesu Radinovica. :kafa:
Kakav napredak, krv ti yebem..

Nadam se samo da ce se Samir dozvati, to bi bilo jedno od najvecih pojacanja prelaznog roka. Samir je i dalje jedan od najboljih igraca lige, nadam se da ovo nece ostati puko slovo na papiru.

Moj Nedo, sto ti to treba.. :roll:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:28 am

E moj Nedo, sad si u rangu drugara ti Eldara Hasanovića,nabijem vas obojicu :palacdole:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:28 am

Zajebao se, sanel ima 34 :lol:

Neka treba njega za atmosferu drzat u ekipi :shisha: :roll:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:31 am

NEDIN STATUS NEMA VEZE SA ZELJOM NEMOJTE SE PRIMAT, ZNACETE UBRZO RAZLOG :)

fk1921

sri jun 29, 2016 1:35 am

Minjore je napisao/la:NEDIN STATUS NEMA VEZE SA ZELJOM NEMOJTE SE PRIMAT, ZNACETE UBRZO RAZLOG :)
bas velik razlog da bi se brate moj cekalo da sazna...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:35 am

Eto izbrisano je da se ne sikirate previse

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:39 am

Minjore je napisao/la:Eto izbrisano je da se ne sikirate previse
Pozddravi Nedu :ganja:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:40 am

nego gdje je Svraka sad? :ganja:
Željezničar ante portas !

fk1921

sri jun 29, 2016 1:42 am

AsharaK je napisao/la:nego gdje je Svraka sad? :ganja:
Bjezi, vidjeh ga na jugu utego se tole 2 broja manje i nekakvu krpu okacio ko suknja mu dodje -_- tbjrbi
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

tm8782
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:43 am

Mislim da nedo nikad ne bi nešto tako napisao. Zna se koliko njemu Željo znači i da nije poput eldara, violine i sl. Druga je pozadina sigurno.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Haklapuc
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:45 am

Zavoliš ovaj klub tako jako da ti se čini da se nijedan klub na svijetu ne može tako voljeti. Nekako vrijeme učini svoje, pa ga voliš sve jače i jače, iako stariš i sve više postaješ svjestan gdje se nalazimo i kakav fudbal se igra. Istovremeno počinješ shvatati i da rijetki klubovi na svijetu imaju takvu neraskidivu vezu između navijača i kluba još od samog osnivanja i da je to ustvari razlog naše zaluđenosti za Željom. A sve počne nekako lagano, ne očekuješ da ćeš postati tako vezan za Želju. Još kao dijete počneš igrati fudbal na betonskom iza istoka, gledaš treninge svaki dan i sanjaš kad će te neko povesti na utakmicu, da osjetiš tu atmosferu, taj huk s tribina koji slušaš skoro svake sedmice kroz prozor svoje sobe, i zauvijek ostaneš vjeran plavoj boji, jer kad jednom odeš na Grbavicu, odmah shvatiš da tu pripadaš i niti želiš, niti možeš nazad. Za svoju ljubav prema Želji mogu zahvaliti daidži, koji me od malih nogu vodio na utakmice i vječno ću mu biti zahvalan što me uputio na pravu stranu. A danas je za mene odlazak na utakmicu postao ritual. Standardna ekipa, standardno mjesto prije utakmice i komentarisanje stanja u ekipi, moguće postave i traženja rupa u protivničkoj ekipi. Zatim odlazak na našu Grbavicu, stadion koji je obilježio moju mladost. Mislim da je Grbavica jedini stadion na svijetu kojem ne trebaju numerisane stolice, jer ionako svako ima svoje mjesto za koje je nekako vezan i odakle voli gledati Želju. Sama pomisao da ćemo za par godina vidjeti renoviran hram nakon svega što ga je zadesilo, nakon što je bio spaljen i skoro uništen, ledi krv u žilama i tjera suze na oči. Jednostavno se svaki put naježim i pomislim da sanjam kada pomislim da ću nakon porušene Grbavice, vidjeti i jedan moderan stadion. To je jedna od stvari za koju se živi, definitivno se ne može riječima opisati. Kartu sa prve utakmice koju ću pogledati s istoka planiram uokviriti i jednog dana nadam se prepričavati svojoj djeci kako im je otac učestvovao u izgradnji i kako je boravio na prvoj utakmici na novoj tribini. E to je poenta, to je ljubav, tradicija i inat koji su nas održali do danas, a toliko puta se očekivalo da ćemo pasti, toliko teških trenutaka i nakon toga neočekivanih uspona je nešto što karakteriše ovaj klub i zato ga volim.
Bilo je tu i kod mene kao i kod svakog navijača i lijepih trenutaka i razočarenja, ali postaneš svjestan da je ovaj klub neuništiv i da iz svake neugodne situacije izlazi još jači. Jedva čekam 23. ponovno vidjeti svoju plavu braću i čuti onaj huk s tribina. Živimo Željezničar!

Pozdrav svima na ovoj temi, uživam čitajući od samog početka pa sam odlučio i da se registrujem. :zeljeznicar1:

cala
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:45 am

Nadam se da je prelazni rok gotov. Imamo dosta igraca a sto je najbitnije dosta dobrih. Imamo na svakoj poziciji po 2 ili vise dobra igraca. Milose, sad je sve na tebi!

LARSSON
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:47 am

haklapuc :palacgore:

ja se samo pitam da li u barceloni, realu, mancesteru ima insajdera, bace li vako kad koji bum na forum :ganja:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 1:48 am

LARS1921 je napisao/la:haklapuc :palacgore:

ja se samo pitam da li u barceloni, realu, mancesteru ima insajdera, bace li vako kad koji bum na forum :ganja:
Pa kako je kod nas nastao boom ako nismo pokupili negdje :) :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Manijak1921
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:04 am

"Svakom timu trebaju iskusni igraci pa ne vidim razlog zasto ne bi Jahic mogao igrati u Zelji,ako je spreman da igra sigurno je pojacanje i naravno ubijeden sam da ce se boriti na terenu vise nego sto bi se borili neki drugi,igrac sa iskustvom samo moze uciniti odbranu jos boljom,nek je sretno Sanele,nadam se da cemo se radovati na kraju sezone !"

Kopirano sa jednog portala, fino rečeno.
Željezničar iznad svega.
Željezničar za život cijeli.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 2:27 am

@Haklapuc dobrodošao u forumsku porodicu.
Odličan post za početak.. :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

sri jun 29, 2016 2:42 am

Plava Porodica je napisao/la:@Haklapuc dobrodošao u forumsku porodicu.
Odličan post za početak.. :palacgore:
Familijo i vise nego odlican post :palacgore:

@Haklapuc dobrodošao i od mene :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

malta071
Kontakt:

sri jun 29, 2016 3:42 am

Jedna stvar koju bih da kazem. Citam sve postove i trazim neku sredinu nas kao navijaca, i u biti svi se slazemo da je napredak vidljiv, ali se misljenja razilaze da li je ova sezona biti ili ne biti. Iako imam strpljenja, i cijenim ovo sto nasa uprava radi i duboko vjerujem da se sve treba postepeno graditi, misljenja sam da su i oni sami svjesni da mnogo zavisi od rezultata na kraju sezone.
Da pojasnim. Par igraca koji su dovedeni sigurno kostaju finu cifru. Imamo vec par kojim je na zalost ovo posljednja sezona u nasem klubu, naravno mislim na nase udarne Lendrica i Miroslava, jer ce oni, na ovaj ili onaj nacin napustiti nas klub a da li smo mi u mogucnsti nadomjestiti takav gubitak?
Nadamo se da ce ove prinove eksplodirati i da ce se makar jedan od njih pokazati kao kvalitetan igrac. Kad kazem kvalitetan, mislim na to da ce imati pribliznu vrijednost kao sto sad ima gore pomenuti dvojac. Dobitkom makar jednog takvog, lakse bi nam pao "gubitak" (sto kroz prodaju ili neki drugi vid) nasih najboljih igraca.
Mjenjacemo tim svake sezone, to me ne zabrinjava. Mala smo zemlja i nije do nas. Ali se stvarno nadam, da cemo uspjesno nadoknaditi one koji odlaze a koji su kvalitetni drugim kvalitetnim igracima. E to je ono zasto trebamo komentarisati, pratiti i na kraju nadati se da uprava bira dobro u pogledu nasih pojacanja/prinova. Sad se planiraju igraci, ne samo za ovu sezonu nego i za sljedecu.
Mozda smo daleko od toga, mozda vec radimo po tom principu. Ali u slucaju da ne radimo, titula je jedina stvar koja bi mogla zadovoljiti vecinu, iako bih ja bio zadovoljan sa borbom za titulu i planiranim radom nase transfer politike.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava