sofronije je napisao/la:diego1921 je napisao/la:sofronije je napisao/la:@diego1921 upade mi u oci ovo oko ekipe B jel pokusavas nekog ismijavati na taj nacin ili se ne razumijes sta znaci ekipa B, jer sigurna ta druga ekipa nece igrati Premier ligu vec neku kantonalnu....pogledaj Klubove koji imaju B ekipe i u kojim rangovima se natjecu.
Ja ne ismijavam nikog samo kazem da smo mi daleko od toga,jel nije problem dovesti puno igraca i napraviti dvije ekipe,moras imati prejjaku prvu ekipu da bi razmisljao o toj B ekipi,a ne dobijas nista s tim sto ce ti nasa djeca igrati u kantonu,bolje onda slati djecu u prvu ligu federacije,a te ekipe sto ti spominjes imaju daleko veci budzet nego sto mi imamo !! Sustina te moje recenice je da imamo puno igraca a nemamo koga ubaciti,nijedna izmjena ti ne donosi prevagu na terenu !!

Razumijem ja tebe al ne bih se slozio da moras imati prejaku ekipu da bi mogao imati ekipu B. Po meni se mora nivo fudbala opcenito dici za to. Jer npr zasto ce jednom Real S ekipa B u odnosu na Real M po tvome. Ne bitno da ne idemo u off. Ne volim Zelju poredit ni sa jednom ekipom ali ev dajem ti primjer Slobode koja se pojacala u odnosu na prethodne godine i pogledaj njihove rezultate npr prvih 10 kola i samo su Veleza dobili dva razlike sve su bile za jedan gol pobjeda ili nerjeseno il poraz. Mislim da smo rano digli sve u zvijezde pa nam sve ovo tesko ali da se vidi napredak i to veliki u odnosu na jesen , vidi se i to ogroman.
Sve je to super,al Real S i Real M su druga dimenzija za nas,ti moras znati da ta druga ekipa kosta,to je za nas luksuz kojeg mi ne mozemo trenutno priustiti !! Treba sve postepeno,do prije par mjeseci kasnile su i plate i svasta nesta,danas je druga situacija,evidentan je napredak al daleko smo mi od nekih stvari,treba biti samo realan..Vecina igraca Slobode igraju puno vise zajedno,pa nije ni ta sloboda odmah postigla ovo,imaju ljudi pare,svjedoci smo s malo ulaganja da mozes postici puno u ovoj ligi,imas primjer i radnika !! Najbolji ti je primjer Dinamo,ne moras traziti po evropi,grad je izdvajao 10 mil eura godisnje,a kod nas kanton je nekad izdvajao 600 milja km za sve klubove,ne mozes u takvom okruzenju ocekivati napredak preko noci !!