Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 2:06 am

nebitan lik je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Velez ako uzme bod, pronaći će me u nekom kanalu.
kad bi odigrali ko protiv nas uzeli bi i 3 al zna se njihov odnos
Kakav ba odnos? Onaj odnos sto nas vazda dobiju il uzmu bod na svom terenu? Kakav je vas odnos sa njima redovno ste ih derali dole,cak su i potvrdili da je Osim na poluvremenu ulazio kod njih u svlacionicu? Po vama svi kupuju,Zrinjski i Sarajevo samo ste vi posteni,vidjeli smo na derbiju sve
Hvala na iskrenosti i divnim riječima, evo, oči su mi pune suza dok čitam ovo. Rado si viđen gost na ovoj temi, navrati češće.

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:10 am

Jel kod celika Kazazic i Heco propustaju?

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:10 am

sofronije je napisao/la:@diego1921 upade mi u oci ovo oko ekipe B jel pokusavas nekog ismijavati na taj nacin ili se ne razumijes sta znaci ekipa B, jer sigurna ta druga ekipa nece igrati Premier ligu vec neku kantonalnu....pogledaj Klubove koji imaju B ekipe i u kojim rangovima se natjecu.
Ja ne ismijavam nikog samo kazem da smo mi daleko od toga,jel nije problem dovesti puno igraca i napraviti dvije ekipe,moras imati prejjaku prvu ekipu da bi razmisljao o toj B ekipi,a ne dobijas nista s tim sto ce ti nasa djeca igrati u kantonu,bolje onda slati djecu u prvu ligu federacije,a te ekipe sto ti spominjes imaju daleko veci budzet nego sto mi imamo !! Sustina te moje recenice je da imamo puno igraca a nemamo koga ubaciti,nijedna izmjena ti ne donosi prevagu na terenu !! :palacgore:

Ajzea
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:12 am

diego1921 je napisao/la:
sofronije je napisao/la:@diego1921 upade mi u oci ovo oko ekipe B jel pokusavas nekog ismijavati na taj nacin ili se ne razumijes sta znaci ekipa B, jer sigurna ta druga ekipa nece igrati Premier ligu vec neku kantonalnu....pogledaj Klubove koji imaju B ekipe i u kojim rangovima se natjecu.
Ja ne ismijavam nikog samo kazem da smo mi daleko od toga,jel nije problem dovesti puno igraca i napraviti dvije ekipe,moras imati prejjaku prvu ekipu da bi razmisljao o toj B ekipi,a ne dobijas nista s tim sto ce ti nasa djeca igrati u kantonu,bolje onda slati djecu u prvu ligu federacije,a te ekipe sto ti spominjes imaju daleko veci budzet nego sto mi imamo !! Sustina te moje recenice je da imamo puno igraca a nemamo koga ubaciti,nijedna izmjena ti ne donosi prevagu na terenu !! :palacgore:
U svakom slučaju, ostvarili smo napredak. Lani ti niko iz prvih jedanaest nije donosio prevagu.

Simply Blue
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:13 am

Ukleta tema, svake noći nam temu opsjeda duh jedne napaćene duše, kaže smiriće se tek kad skonta da je proklet za vijeke vijekova jer navija za samoprozvane divove.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:14 am

Ajzea je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
U svakom slučaju, ostvarili smo napredak. Lani ti niko iz prvih jedanaest nije donosio prevagu.
U potpunosti se slazem,sad bar imas prvih 11 od kojih mozes nesto ocekivati,ako budu svi na nivou onda mozemo imati velike ciljeve,ova ekipa je pokazala da im se moze vjerovati i kad je najteze !!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:15 am

nebitan lik je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Velez ako uzme bod, pronaći će me u nekom kanalu.
kad bi odigrali ko protiv nas uzeli bi i 3 al zna se njihov odnos
Kakav ba odnos? Onaj odnos sto nas vazda dobiju il uzmu bod na svom terenu? Kakav je vas odnos sa njima redovno ste ih derali dole,cak su i potvrdili da je Osim na poluvremenu ulazio kod njih u svlacionicu? Po vama svi kupuju,Zrinjski i Sarajevo samo ste vi posteni,vidjeli smo na derbiju sve
Na derbiju smo drasticno ošteceni od vašeg sudije Jakupovica, pojma nemam zašto se naši nisu zalili.Ako je viršlica platio Velezu i uzet ce te ako nije donji ste sutra.Velez ima bolju ekipu od vas.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:19 am

Simply Blue je napisao/la:Ukleta tema, svake noći nam temu opsjeda duh jedne napaćene duše, kaže smiriće se tek kad skonta da je proklet za vijeke vijekova jer navija za samoprozvane divove.
Ma neeee.Rekli mu ko mu je otac i majka pa ga srce vuce.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

sofronije
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:26 am

diego1921 je napisao/la:
Razumijem ja tebe al ne bih se slozio da moras imati prejaku ekipu da bi mogao imati ekipu B. Po meni se mora nivo fudbala opcenito dici za to. Jer npr zasto ce jednom Real S ekipa B u odnosu na Real M po tvome. Ne bitno da ne idemo u off. Ne volim Zelju poredit ni sa jednom ekipom ali ev dajem ti primjer Slobode koja se pojacala u odnosu na prethodne godine i pogledaj njihove rezultate npr prvih 10 kola i samo su Veleza dobili dva razlike sve su bile za jedan gol pobjeda ili nerjeseno il poraz. Mislim da smo rano digli sve u zvijezde pa nam sve ovo tesko ali da se vidi napredak i to veliki u odnosu na jesen , vidi se i to ogroman.
:zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:27 am

Primjetio sam ga i ja, čeka da je mali broj raje na forumu ( pretežno u sitne sate ) pa škevće sa strane.
イビチャ・オシム

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 2:35 am

sofronije je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Razumijem ja tebe al ne bih se slozio da moras imati prejaku ekipu da bi mogao imati ekipu B. Po meni se mora nivo fudbala opcenito dici za to. Jer npr zasto ce jednom Real S ekipa B u odnosu na Real M po tvome. Ne bitno da ne idemo u off. Ne volim Zelju poredit ni sa jednom ekipom ali ev dajem ti primjer Slobode koja se pojacala u odnosu na prethodne godine i pogledaj njihove rezultate npr prvih 10 kola i samo su Veleza dobili dva razlike sve su bile za jedan gol pobjeda ili nerjeseno il poraz. Mislim da smo rano digli sve u zvijezde pa nam sve ovo tesko ali da se vidi napredak i to veliki u odnosu na jesen , vidi se i to ogroman.
Sve je to super,al Real S i Real M su druga dimenzija za nas,ti moras znati da ta druga ekipa kosta,to je za nas luksuz kojeg mi ne mozemo trenutno priustiti !! Treba sve postepeno,do prije par mjeseci kasnile su i plate i svasta nesta,danas je druga situacija,evidentan je napredak al daleko smo mi od nekih stvari,treba biti samo realan..Vecina igraca Slobode igraju puno vise zajedno,pa nije ni ta sloboda odmah postigla ovo,imaju ljudi pare,svjedoci smo s malo ulaganja da mozes postici puno u ovoj ligi,imas primjer i radnika !! Najbolji ti je primjer Dinamo,ne moras traziti po evropi,grad je izdvajao 10 mil eura godisnje,a kod nas kanton je nekad izdvajao 600 milja km za sve klubove,ne mozes u takvom okruzenju ocekivati napredak preko noci !!

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:41 am

NAŠA GOVNA VAMA TEKU,ZAGADIŠE GRAD I RIJEKU,SMRDIŠ ZENICOOOOO SMRDIŠ ZENICOOOO!

BRAĆO INVAZIJA NA SMRDIGRAD! SVI SVI SVI,MLADO I STARO!!!! :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

sub apr 30, 2016 3:51 am

Minjore je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Kritikujete Đermanovića bez ikakvog razloga. Po meni je sasvim korektno odradio svoje, ako smo mogli Jocu istrpiti možemo i Đermu. I ja sam stava da je Beganović stvoren za ovakve utakmice, ali onaj stari Beganović. Ovaj sadašnji nam ne bi pomgao ni protiv Pofalićkog, baš mi je žao vidjeti ga onakvog ugojenog.
a kakav je to sadasnji Beganovic ajd mi vi pametnice recite, a kladim se da imam 13 puta vise pregledanih treninga samo u ovom mjesecu u odnosu na ove sto govore da je Beganovic debeo :ne: :ne:
Dobro ne moraš se ljutiti odmah, samo sam iznio svoje mišljenje i meni je draži Beganović od pedeset Đermanovića.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

kontranogama
Kontakt:

sub apr 30, 2016 4:15 am

Pomijesana su mi osjecanja, igrali smo srcem to je Ok tako je veciinom, ovaj put smo bili povezaniji ali eto. Kritikovao sam nasu igru prije a evo sad na oko ljepse ali rezultatski slabije. Dakle u ovom momentu bi vise volio ono" igru brisi bodove pisi". E bog mi ne moze ugodit.
U stvari moze se reci da nismo imali srece ovaj put. Yebiga stativa i precka znaci da je trebalo biti minimalno 2 : 0. Sad se nadat da ce olimpik igrati nerijeseno. Ne vidim da se nekome moze na terenu sta zamjerit, svi su igrali u okviru mogucnosti cak i Bekric. To je njegov maximum. puno bi nam znacila evropa vise psihicki nego finansijski. Jer valja se boriti kad svi hoce da te sataru i podapinju noge cak i kad u lice obecaju pomoc. Ma ne moraju pomagat mater im samo da nas puste na miru.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

nikson
Kontakt:

sub apr 30, 2016 4:58 am

E ***** mu majku ne moze se zaspat, tako tezak dan.... gledam ove postove, sumiram sve, izvjestaj s utakmice, jbg nismo imali srece i to je to...I Zrinjski je posteno odigrao, postenije od mnogih dosad ( izuzmemo li nekoliko valjanja sitnih) Nema druge neg pobjedit sve do kraja pa se nadati, valjda ce i nas sreca pogledat malo...
Sve do kraja Zeljo nema predaje! :zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 30, 2016 6:18 am

Onaj je banovan na 24 sata, ko god mu odgovori sa uvredom dobice ban u zavisnosti od iste. Ponovi li mu se ono pisanje, njegov sljedeci ban ce biti na duze vrijeme. Toliko o tome.

Zaspao u 3, sad se probudio... u glavi mi grmi Grbavica, stativa, precka, ofsajd, penal. Zna li neko sto je Dino ono radio?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kontranogama
Kontakt:

sub apr 30, 2016 7:44 am

Jest onaj penal/offside je bio offside vidilo se sa one kamere sa strane. Sudjenje uglavnom nije bilo lose osim sto ne znamo detalje sto nam izbaci trenere. To je valjda da nas opet mogu udarit po dzepu. Ma mene i dalje brine ovo obstruiranje od opstine jer to su stvari koje su na duge staze,igra se da promijeniti u kratkom roku ali ova zajebancija moze potrajati i nanijeti nam puno vecu stetu. Jer UEFA prati rekonstrukciju preko saveza a sad ce jedva docekati da im jave kako ne mozemo nista uraditi(to je vjerovatno njihov plan, mislim saveza). Imamo mnogo neprijatelja nije lako upravi borit se sa svim tim govnima. Koji su to supci cak i da napravimo pravo dobar stadion imam osjecaj da bi savez i dalje gledao kako da repka igra negdje drugo jer oni pojedinacno nisu tu nista stavili u svoj dzep.
I poslije 95 godina postojanja i dalje se borimo sa svima.
PS evo sad citam Koldzinu izjavu, ako mu je vjerovat, opstina bi sve dozvolila al je do Violine i njegovih. Valjda neko zna kako ga ubijedit da se okane corava posla.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 8:49 am

kontranogama je napisao/la: PS evo sad citam Koldzinu izjavu, ako mu je vjerovat, opstina bi sve dozvolila al je do Violine i njegovih. Valjda neko zna kako ga ubijedit da se okane corava posla.
http://fkzeljeznicar.ba/demant-povodom- ... dze/19880/" target="_blank
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Jaozinho22

sub apr 30, 2016 8:52 am

Plava Porodica je napisao/la:NAŠA GOVNA VAMA TEKU,ZAGADIŠE GRAD I RIJEKU,SMRDIŠ ZENICOOOOO SMRDIŠ ZENICOOOO!

BRAĆO INVAZIJA NA SMRDIGRAD! SVI SVI SVI,MLADO I STARO!!!! :zeljeznicar1:
GU.ZE SE PO LUKAVICI, PSUJU MARKALE, ONI SU PIČKE ČETNIČKE!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

sub apr 30, 2016 9:47 am

cala je napisao/la:Ja fakat ne znam sta se desava na treninzima, u i oko ekipe ali mi nije jasno na osnovu cega se bira klupa. Na klupi stoper, lijevi bek, zadnji vezni i jedan univerzalac (Enis) a od ovih napadacki orjentiranih Djermanovic i Dado. Znaci bukvalno nijednog igraca koji bi mogao donijeti neku prevagu kad se ganja rezultat. Da mi nemamo takvih igraca u rosteru pa haj i razumio bih, ali imamo Mujagu, Dzenisa, Halvadzica i onu maskotu Mailsona. Kakvi god da su, mogu doprinjeti ekipi barem u zadnjih 15-ak minuta kada se ganja rezultat. Fakat ne kontam...

Ovo sam bas krenuo napisati kada sam ustao. Eh ovdje lezi problem.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava