Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 12:45 am

S-1 liga prognozera, posjetite temu, updatovana je i ima jos jedno neupraznjeno mjesto :titula:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:47 am

Fakat pretjerujete sa tim Memiševicem. Što neko rece ko da je Puyol. Gdje je bio frajer sve ove godine. Odigro frajer ovu sezonu solidno i sad ispade ko ga dovede prekucače ligu. Šta smo mi onakvih doveli što su u selu prvi bili pa kad dođoše u grad na mapi ih nije bilo.

godrina
Kontakt:

uh mati mila jest mi drago, trebamo punit dolinu i natjerat upravu da potpisu ugovore na 20 godina
violina napusi se, pokrade nas miske :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ajde milose ukomponuj ovo pa nek se lokomotiva zahukta
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

cikazubo
Kontakt:

diego1921 je napisao/la:Memisevic sigurno bi bio nas najbolji igrac,al zadovoljan sam i s ovim ! Nadam se da cemo se uigrati do pocetka sezone i nadam se da ovo znaci da cemo na derbiju poceti 3-5-2 ! Ja bi volio Stevu Nikolica da vidim s Lendricem,bili bi strasan tandem !!
Ispade Memisevic Maldini, prvi sam ga hvalio i favorizirao za dolazak u nas klub, to kako znamo nije realno s obzirom na ugovor, al pretjerujemo sa hvalospjevima na racun igraca koji su odigrali tek jednu dobru sezonu u sestoplasiranoj ekipi PL.. Ako smo htjeli sigurno dobrog stopera i vodju odbrane Jahic je najbolji izbor, vec je igrao ovdje, strasno iskusan, fizicki spremniji od dosta mladjih, odlican za usmjerit Kemu i omladince, jedino eto sto od njega nemamo potencijalni transfer i vise od 2 godine super igraca ali..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jun 29, 2016 12:49 am

1921.ba je napisao/la:S-1 liga prognozera, posjetite temu, updatovana je i ima jos jedno neupraznjeno mjesto :titula:

Eno ja se prijavio

hardwell
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 12:52 am

Leon_Professional je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la: Evo ko je upucen na desavanja u klubu neka se javi, jel istina da su nasi bili u Bijeljini i pregovarali prije jedno 20 dana
slika

Jedan je insajder, jedan je Kazanova... Samo da potvrdimo price, ovo sto sam "prekrio " je taj 2. igrac..
Insajderi na aparatima :ganja: :ganja:
Gdje je onaj debeli iz CSI: Miami da deduktivnom metodom rastvaranja svjetlosti preko akustičnih tipova samospoznaje preočitavanja otkrije šta piše ispod ovog crvenog? :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Grbavica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:00 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Fakat pretjerujete sa tim Memiševicem. Što neko rece ko da je Puyol. Gdje je bio frajer sve ove godine. Odigro frajer ovu sezonu solidno i sad ispade ko ga dovede prekucače ligu. Šta smo mi onakvih doveli što su u selu prvi bili pa kad dođoše u grad na mapi ih nije bilo.
Upravo tako. Po meni bi to bilo čisto pretrpavanje, imali bi 7 stopera. Da igramo i evropa ligu i FA kup još, previše je.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:02 am

Nama treba veznih.

NoKe
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:04 am

Mene je odusevio Memisevic.. sta znam..volio bih da bude nas :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:04 am

cikazubo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Memisevic sigurno bi bio nas najbolji igrac,al zadovoljan sam i s ovim ! Nadam se da cemo se uigrati do pocetka sezone i nadam se da ovo znaci da cemo na derbiju poceti 3-5-2 ! Ja bi volio Stevu Nikolica da vidim s Lendricem,bili bi strasan tandem !!
Ispade Memisevic Maldini, prvi sam ga hvalio i favorizirao za dolazak u nas klub, to kako znamo nije realno s obzirom na ugovor, al pretjerujemo sa hvalospjevima na racun igraca koji su odigrali tek jednu dobru sezonu u sestoplasiranoj ekipi PL.. Ako smo htjeli sigurno dobrog stopera i vodju odbrane Jahic je najbolji izbor, vec je igrao ovdje, strasno iskusan, fizicki spremniji od dosta mladjih, odlican za usmjerit Kemu i omladince, jedino eto sto od njega nemamo potencijalni transfer i vise od 2 godine super igraca ali..
Mi tu 6-plasiranu ekipu nismo dobili zadnjih 5 godina na Grbavici,da se ljudi nisu okrenuli kupu,mi nikad ne bi zavrsili ispred njih ! Malo vam je glupa ta prica odigrao je jednu sezonu dobru,pa frajer ima 23 god,da je imao vise ovakvih sezona,davno bi otisao negdje vani..Cinjenica je da bi uzeli strasne pare na njemu i trenutno u svakoj ekipi ima mjesta u prvih 11 ! Kemu treba gurati al ne mozes odmah ocekivati da ce on prekucati ligu,poslije prve greske raja ce mu jebati sve po spisku .Mi smo najavili titulu kolko se sjecam,svaki kvalitetan igrac je dobrodosao..Duga ce ovo sezona biti ! :palacgore:

Whisperer

sri jun 29, 2016 1:10 am

NoKe je napisao/la:Mene je odusevio Memisevic.. sta znam..volio bih da bude nas :zeljeznicar1:
ma dobar igrac kvalitetan sigurno , al et da ne budem da sam inisajder il nesto jasam reko da bi mogo doc nakon sto odigra evropu al et rekose , da je zavrsen za nas prelazni, bice nasim potrebna itekako podrska protiv kona , bice teseko jebeno, +oslabljeni smo za po meni tri bitna nasa igraca veca, blagoje i mico.. :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:13 am

Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

sri jun 29, 2016 1:13 am

Ajzea je napisao/la:Nama treba veznih.
Ajzea aludira na novi boom, reci raji ko dolazi :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:14 am

Plava Porodica je napisao/la:Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..
Mozda 35+ godine, FC Footbal Club :D Na prvu

Ajzea
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:15 am

slika

Klupa: Bekric, Nikolic, Secerovic, Zeric, Hervas...........

VRATIT CEMO TITULU GDJE JOJ JE I MJESTO ! :karanje:

cikazubo
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:16 am

diego1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Mi tu 6-plasiranu ekipu nismo dobili zadnjih 5 godina na Grbavici,da se ljudi nisu okrenuli kupu,mi nikad ne bi zavrsili ispred njih ! Malo vam je glupa ta prica odigrao je jednu sezonu dobru,pa frajer ima 23 god,da je imao vise ovakvih sezona,davno bi otisao negdje vani..Cinjenica je da bi uzeli strasne pare na njemu i trenutno u svakoj ekipi ima mjesta u prvih 11 ! Kemu treba gurati al ne mozes odmah ocekivati da ce on prekucati ligu,poslije prve greske raja ce mu jebati sve po spisku .Mi smo najavili titulu kolko se sjecam,svaki kvalitetan igrac je dobrodosao..Duga ce ovo sezona biti ! :palacgore:
Ma svakako, ali vec smo doveli Toskasa, Bocacinija, Jahica ,Aco je tu kao i Kemo i Durakovic, 6 stopera, sad jos sedmi za kojeg trebas jos platit odstetu sigurno jer je pod ugovorm, pored toga nece igrat za sicu jer je objektivno trazen i vani, meni bi on u ovom trenutku bio gomilanje i rasipanje para..
Sve kad se sagleda imamo na svim pozicijama vise dobrih igraca, ne sjecam se da je iko u PL imao ovako 4-5 jakih napadaca npr, sredina takodje super i sirok izbor igraca, sa Jahom smo dobili i tu komotnost u odbrani. Definitivno se s ovim rosterom moze napast titula, steta jedino za ovi trojicu i glupe suspenzije za derbi, ali sta je tu je..

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 29, 2016 1:16 am

LARS1921 je napisao/la:
Skonto sam ja,ali mi baca na prozivku za Jahu :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

irfo

sri jun 29, 2016 1:18 am

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Puno sere za nekog ko je godinu dana primo platu ne radeci nista :ne:

cikazubo
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
35+ ne famfla crijevo po vazdan, i spremniji je sad nego sto je Nedo ikad bio..

LARSSON
Kontakt:

Nek produži dalje

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava