Ispade Memisevic Maldini, prvi sam ga hvalio i favorizirao za dolazak u nas klub, to kako znamo nije realno s obzirom na ugovor, al pretjerujemo sa hvalospjevima na racun igraca koji su odigrali tek jednu dobru sezonu u sestoplasiranoj ekipi PL.. Ako smo htjeli sigurno dobrog stopera i vodju odbrane Jahic je najbolji izbor, vec je igrao ovdje, strasno iskusan, fizicki spremniji od dosta mladjih, odlican za usmjerit Kemu i omladince, jedino eto sto od njega nemamo potencijalni transfer i vise od 2 godine super igraca ali..diego1921 je napisao/la:Memisevic sigurno bi bio nas najbolji igrac,al zadovoljan sam i s ovim ! Nadam se da cemo se uigrati do pocetka sezone i nadam se da ovo znaci da cemo na derbiju poceti 3-5-2 ! Ja bi volio Stevu Nikolica da vidim s Lendricem,bili bi strasan tandem !!
1921.ba je napisao/la:S-1 liga prognozera, posjetite temu, updatovana je i ima jos jedno neupraznjeno mjesto
Gdje je onaj debeli iz CSI: Miami da deduktivnom metodom rastvaranja svjetlosti preko akustičnih tipova samospoznaje preočitavanja otkrije šta piše ispod ovog crvenog?Leon_Professional je napisao/la:SIMA_SIMAU je napisao/la: Evo ko je upucen na desavanja u klubu neka se javi, jel istina da su nasi bili u Bijeljini i pregovarali prije jedno 20 dana
Jedan je insajder, jedan je Kazanova... Samo da potvrdimo price, ovo sto sam "prekrio " je taj 2. igrac..
Insajderi na aparatima![]()
Upravo tako. Po meni bi to bilo čisto pretrpavanje, imali bi 7 stopera. Da igramo i evropa ligu i FA kup još, previše je.Rodom s mejtaša je napisao/la:Fakat pretjerujete sa tim Memiševicem. Što neko rece ko da je Puyol. Gdje je bio frajer sve ove godine. Odigro frajer ovu sezonu solidno i sad ispade ko ga dovede prekucače ligu. Šta smo mi onakvih doveli što su u selu prvi bili pa kad dođoše u grad na mapi ih nije bilo.
Mi tu 6-plasiranu ekipu nismo dobili zadnjih 5 godina na Grbavici,da se ljudi nisu okrenuli kupu,mi nikad ne bi zavrsili ispred njih ! Malo vam je glupa ta prica odigrao je jednu sezonu dobru,pa frajer ima 23 god,da je imao vise ovakvih sezona,davno bi otisao negdje vani..Cinjenica je da bi uzeli strasne pare na njemu i trenutno u svakoj ekipi ima mjesta u prvih 11 ! Kemu treba gurati al ne mozes odmah ocekivati da ce on prekucati ligu,poslije prve greske raja ce mu jebati sve po spisku .Mi smo najavili titulu kolko se sjecam,svaki kvalitetan igrac je dobrodosao..Duga ce ovo sezona biti !cikazubo je napisao/la:Ispade Memisevic Maldini, prvi sam ga hvalio i favorizirao za dolazak u nas klub, to kako znamo nije realno s obzirom na ugovor, al pretjerujemo sa hvalospjevima na racun igraca koji su odigrali tek jednu dobru sezonu u sestoplasiranoj ekipi PL.. Ako smo htjeli sigurno dobrog stopera i vodju odbrane Jahic je najbolji izbor, vec je igrao ovdje, strasno iskusan, fizicki spremniji od dosta mladjih, odlican za usmjerit Kemu i omladince, jedino eto sto od njega nemamo potencijalni transfer i vise od 2 godine super igraca ali..diego1921 je napisao/la:Memisevic sigurno bi bio nas najbolji igrac,al zadovoljan sam i s ovim ! Nadam se da cemo se uigrati do pocetka sezone i nadam se da ovo znaci da cemo na derbiju poceti 3-5-2 ! Ja bi volio Stevu Nikolica da vidim s Lendricem,bili bi strasan tandem !!
ma dobar igrac kvalitetan sigurno , al et da ne budem da sam inisajder il nesto jasam reko da bi mogo doc nakon sto odigra evropu al et rekose , da je zavrsen za nas prelazni, bice nasim potrebna itekako podrska protiv kona , bice teseko jebeno, +oslabljeni smo za po meni tri bitna nasa igraca veca, blagoje i mico..NoKe je napisao/la:Mene je odusevio Memisevic.. sta znam..volio bih da bude nas
Ajzea aludira na novi boom, reci raji ko dolaziAjzea je napisao/la:Nama treba veznih.
Mozda 35+ godine, FC Footbal ClubPlava Porodica je napisao/la:Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..
Ma svakako, ali vec smo doveli Toskasa, Bocacinija, Jahica ,Aco je tu kao i Kemo i Durakovic, 6 stopera, sad jos sedmi za kojeg trebas jos platit odstetu sigurno jer je pod ugovorm, pored toga nece igrat za sicu jer je objektivno trazen i vani, meni bi on u ovom trenutku bio gomilanje i rasipanje para..diego1921 je napisao/la:Mi tu 6-plasiranu ekipu nismo dobili zadnjih 5 godina na Grbavici,da se ljudi nisu okrenuli kupu,mi nikad ne bi zavrsili ispred njih ! Malo vam je glupa ta prica odigrao je jednu sezonu dobru,pa frajer ima 23 god,da je imao vise ovakvih sezona,davno bi otisao negdje vani..Cinjenica je da bi uzeli strasne pare na njemu i trenutno u svakoj ekipi ima mjesta u prvih 11 ! Kemu treba gurati al ne mozes odmah ocekivati da ce on prekucati ligu,poslije prve greske raja ce mu jebati sve po spisku .Mi smo najavili titulu kolko se sjecam,svaki kvalitetan igrac je dobrodosao..Duga ce ovo sezona biti !cikazubo je napisao/la:Ispade Memisevic Maldini, prvi sam ga hvalio i favorizirao za dolazak u nas klub, to kako znamo nije realno s obzirom na ugovor, al pretjerujemo sa hvalospjevima na racun igraca koji su odigrali tek jednu dobru sezonu u sestoplasiranoj ekipi PL.. Ako smo htjeli sigurno dobrog stopera i vodju odbrane Jahic je najbolji izbor, vec je igrao ovdje, strasno iskusan, fizicki spremniji od dosta mladjih, odlican za usmjerit Kemu i omladince, jedino eto sto od njega nemamo potencijalni transfer i vise od 2 godine super igraca ali..diego1921 je napisao/la:Memisevic sigurno bi bio nas najbolji igrac,al zadovoljan sam i s ovim ! Nadam se da cemo se uigrati do pocetka sezone i nadam se da ovo znaci da cemo na derbiju poceti 3-5-2 ! Ja bi volio Stevu Nikolica da vidim s Lendricem,bili bi strasan tandem !!
Skonto sam ja,ali mi baca na prozivku za JahuLARS1921 je napisao/la:Mozda 35+ godine, FC Footbal ClubPlava Porodica je napisao/la:Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..Na prvu
Puno sere za nekog ko je godinu dana primo platu ne radeci nistaPlava Porodica je napisao/la:Skonto sam ja,ali mi baca na prozivku za JahuLARS1921 je napisao/la:Mozda 35+ godine, FC Footbal ClubPlava Porodica je napisao/la:Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..Na prvu
35+ ne famfla crijevo po vazdan, i spremniji je sad nego sto je Nedo ikad bio..Plava Porodica je napisao/la:Skonto sam ja,ali mi baca na prozivku za JahuLARS1921 je napisao/la:Mozda 35+ godine, FC Footbal ClubPlava Porodica je napisao/la:Šta ovo Nedo lupa po fejsu FC 35+..Na prvu