VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – HŠK Zrinjski 0-0
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... i-0-0-1992" target="_blank
Ove dvije tekme protiv sarajeva i zrinjskog su nam najvaznije u zadnjih 5 godina a odradili smo ih 75% da li ce biti dovoljno vidjet cemo. Ja znam da je uprava rekla i da u slucaju ne izlaska u evropu nece budzet doci u pitanje ali iskreno ne vjerujem puno u to jer svi znamo koliko ta evropa donosi.diego1921 je napisao/la:Cuj napustanje tehnickog prostora,pa dan ga jebao ljudi na teren ulaze ,al poslije megafona nista me ne cudi,cudno i na derbiju nisu nas zbog toga kaznili ,ipak smo s 2 megafona pokidali im razglas !! Gledam kurve s Koseva se pocele javljati poslije ovoga s Koldzom,kakav kompleksas moras biti,jadna ti majka.Smijem se zakleti da je neko namjerno uradio, ovo nam je bila najbitnija sedmica u ovoj sezoni !!
Ma jebbeš budžet, ode koeficijent.MrRiccoli je napisao/la:Ove dvije tekme protiv sarajeva i zrinjskog su nam najvaznije u zadnjih 5 godina a odradili smo ih 75% da li ce biti dovoljno vidjet cemo. Ja znam da je uprava rekla i da u slucaju ne izlaska u evropu nece budzet doci u pitanje ali iskreno ne vjerujem puno u to jer svi znamo koliko ta evropa donosi.diego1921 je napisao/la:Cuj napustanje tehnickog prostora,pa dan ga jebao ljudi na teren ulaze ,al poslije megafona nista me ne cudi,cudno i na derbiju nisu nas zbog toga kaznili ,ipak smo s 2 megafona pokidali im razglas !! Gledam kurve s Koseva se pocele javljati poslije ovoga s Koldzom,kakav kompleksas moras biti,jadna ti majka.Smijem se zakleti da je neko namjerno uradio, ovo nam je bila najbitnija sedmica u ovoj sezoni !!
Sent from my C5303 using Tapatalk
Tacno i to ode koeficijent dosta nam je sto smo se zeznuli protiv metalurga jos sad da ne izadjemo. Ovo oko karti ja bi se smio kladiti da je vise ljudi bilo nego protiv sirokogGrbavica je napisao/la:Ma jebbeš budžet, ode koeficijent.MrRiccoli je napisao/la:Ove dvije tekme protiv sarajeva i zrinjskog su nam najvaznije u zadnjih 5 godina a odradili smo ih 75% da li ce biti dovoljno vidjet cemo. Ja znam da je uprava rekla i da u slucaju ne izlaska u evropu nece budzet doci u pitanje ali iskreno ne vjerujem puno u to jer svi znamo koliko ta evropa donosi.diego1921 je napisao/la:Cuj napustanje tehnickog prostora,pa dan ga jebao ljudi na teren ulaze ,al poslije megafona nista me ne cudi,cudno i na derbiju nisu nas zbog toga kaznili ,ipak smo s 2 megafona pokidali im razglas !! Gledam kurve s Koseva se pocele javljati poslije ovoga s Koldzom,kakav kompleksas moras biti,jadna ti majka.Smijem se zakleti da je neko namjerno uradio, ovo nam je bila najbitnija sedmica u ovoj sezoni !!
Brate ja bi tu dodao i Celik,mi smo i prije derbija znali racunicu,imamo pravo na jedan x a sve ostale da dobijemo!! Evropa donosi puno, i nama bi to bila najbolja nagrada,ako pogledas gdje smo bili poslije 15-og kola !! Prije par mjeseci su nam se potrefile mnoge stvari,dobro izdanje u evropi,prodaja dva mlada igraca,prodaja dzeke i zukanovica,sad dobra posjecenost i sva euforija oko stadiona i evrope!! Mislim da se nasi uzdaju u prodaju Memije i prodaju Dzeke i da zbog toga nece biti problema oko budzeta,to je neko moje misljenje !! Sto se tice koefcijenta,to je vec nesto drugo !!MrRiccoli je napisao/la:Ove dvije tekme protiv sarajeva i zrinjskog su nam najvaznije u zadnjih 5 godina a odradili smo ih 75% da li ce biti dovoljno vidjet cemo. Ja znam da je uprava rekla i da u slucaju ne izlaska u evropu nece budzet doci u pitanje ali iskreno ne vjerujem puno u to jer svi znamo koliko ta evropa donosi.diego1921 je napisao/la:Cuj napustanje tehnickog prostora,pa dan ga jebao ljudi na teren ulaze ,al poslije megafona nista me ne cudi,cudno i na derbiju nisu nas zbog toga kaznili ,ipak smo s 2 megafona pokidali im razglas !! Gledam kurve s Koseva se pocele javljati poslije ovoga s Koldzom,kakav kompleksas moras biti,jadna ti majka.Smijem se zakleti da je neko namjerno uradio, ovo nam je bila najbitnija sedmica u ovoj sezoni !!
Pa to brate donosi itekako puno. Mi jesmo nenormalno zaribali u prvoj polusezoni ali mozda ne bi doveli sto jesmo da je bilo drugacije. Ma pare od Dzeke mi jos nismo dobili mozda neki manji dio jer znam da je Siljak govorio da mi to ne mozemo dobiti tek za nekih godinu od transfera tako da mislim da je to to. Al opet kontam odrekli smo se lako nase djece nema logike da je djermanovic ispred beganovica ali nikako.diego1921 je napisao/la:Brate ja bi tu dodao i Celik,mi smo i prije derbija znali racunicu,imamo pravo na jedan x a sve ostale da dobijemo!! Evropa donosi puno i nama bi to bila najbolja nagrada,ako pogledas gdje smo bili poslije 15-og kola !! Prije par mjeseci su nam se potrefile mnoge stvari,dobro izdanje u evropi,prodaja dva mlada igraca,prodaja dzeke i zukanovica,sad dobra posjecenost i sva euforija oko stadiona i evrope!! Mislim da se nasi uzdaju u prodaju Memije i prodaju Dzeke i da zbog toga nece biti problema oko budzeta,to je neko moje misljenje !! Sto se tice koefcijenta,to je vec nesto drugo !!MrRiccoli je napisao/la:Ove dvije tekme protiv sarajeva i zrinjskog su nam najvaznije u zadnjih 5 godina a odradili smo ih 75% da li ce biti dovoljno vidjet cemo. Ja znam da je uprava rekla i da u slucaju ne izlaska u evropu nece budzet doci u pitanje ali iskreno ne vjerujem puno u to jer svi znamo koliko ta evropa donosi.diego1921 je napisao/la:Cuj napustanje tehnickog prostora,pa dan ga jebao ljudi na teren ulaze ,al poslije megafona nista me ne cudi,cudno i na derbiju nisu nas zbog toga kaznili ,ipak smo s 2 megafona pokidali im razglas !! Gledam kurve s Koseva se pocele javljati poslije ovoga s Koldzom,kakav kompleksas moras biti,jadna ti majka.Smijem se zakleti da je neko namjerno uradio, ovo nam je bila najbitnija sedmica u ovoj sezoni !!
Ja sam misljenja da ce kiksati po jednu i siroki i sarajevo, a nase je da dobijemo do kraja sve. Celik kuci nije izgubio nijednu, mi u zadnjih 5 nismo primili gol u gostima i vrijeme je da celik ubiljezi prvi poraz kuciBHDragons je napisao/la:Široki kiksa ovo ili sljedeće kolo, Sarajevo protiv Slobode i možda protiv Mladosti. Naše je da sve do kraja pobjedimo i u Evropi smo