znači ne vjerujemRealni da budemo zanjega je tiago majstorcina al ga otjeras hhhmmmmm

i to je tiago jedini igrač za kojeg mi je žao što nas je napustio sad u ovom roku...
znači ne vjerujemRealni da budemo zanjega je tiago majstorcina al ga otjeras hhhmmmmm
mirso brate ti rece ne salji nikom pola foruma znaJaozinho22 je napisao/la: Istu sam poruku dobio
Mirso salje samo provjerenim likovima, oni koji su uz njega bili kad su mu se svi smijali za Subica.. Zato se sad Mirso u prikrajku smijeLARS1921 je napisao/la:mirso brate ti rece ne salji nikom pola foruma znaJaozinho22 je napisao/la: Istu sam poruku dobio![]()
hehe, mirso meni drugu poslao poruku
@chwilla pa realno kaze, tiago neprolazan u odbrani
tacna infoooo ako se sta ne desiiii ne planirano on i jos jedan bi trebo daj boze da se to ostvariSIMA_SIMAU je napisao/la:Poslije evrope eto njega.Leon_Professional je napisao/la:SIMA_SIMAU je napisao/la: Evo ko je upucen na desavanja u klubu neka se javi, jel istina da su nasi bili u Bijeljini i pregovarali prije jedno 20 dana
Jedan je insajder, jedan je Kazanova... Samo da potvrdimo price, ovo sto sam "prekrio " je taj 2. igrac..
Insajderi na aparatima![]()
Kazanova je napisao/la:koja pozicija taj jos jedan nemoj samo da je lijevi bekSIMA_SIMAU je napisao/la:Poslije evrope eto njega.Leon_Professional je napisao/la:
Jedan je insajder, jedan je Kazanova... Samo da potvrdimo price, ovo sto sam "prekrio " je taj 2. igrac..
tacna infoooo ako se sta ne desiiii ne planirano on i jos jedan bi trebo daj boze da se to ostvari
sve je ovo naturna lazKazanova je napisao/la:tacna infoooo ako se sta ne desiiii ne planirano on i jos jedan bi trebo daj boze da se to ostvariSIMA_SIMAU je napisao/la:Poslije evrope eto njega.Leon_Professional je napisao/la:
Ima li treninga ujutro??gavran je napisao/la:sve je ovo naturna lazKazanova je napisao/la:tacna infoooo ako se sta ne desiiii ne planirano on i jos jedan bi trebo daj boze da se to ostvariSIMA_SIMAU je napisao/la:
Poslije evrope eto njega.
neko rece prije par stranica u 10,ali nisam siguran ima liiggy2377 je napisao/la:Ima li treninga ujutro??gavran je napisao/la:sve je ovo naturna lazKazanova je napisao/la: tacna infoooo ako se sta ne desiiii ne planirano on i jos jedan bi trebo daj boze da se to ostvari
Hvala drug dolaze mi neka raja iz dijaspore pa bi da gledaju i do shopa malogavran je napisao/la:neko rece prije par stranica u 10,ali nisam siguran ima liiggy2377 je napisao/la:Ima li treninga ujutro??gavran je napisao/la: sve je ovo naturna laz
uclani dijasporceiggy2377 je napisao/la:Hvala drug dolaze mi neka raja iz dijaspore pa bi da gledaju i do shopa malogavran je napisao/la:neko rece prije par stranica u 10,ali nisam siguran ima liiggy2377 je napisao/la: Ima li treninga ujutro??
To i hoce 12 kom.gavran je napisao/la:uclani dijasporceiggy2377 je napisao/la:Hvala drug dolaze mi neka raja iz dijaspore pa bi da gledaju i do shopa malogavran je napisao/la: neko rece prije par stranica u 10,ali nisam siguran ima li
sad smo 3958 clanova,stranka te pratiiggy2377 je napisao/la:To i hoce 12 kom.gavran je napisao/la:uclani dijasporceiggy2377 je napisao/la: Hvala drug dolaze mi neka raja iz dijaspore pa bi da gledaju i do shopa malo