@Slovenac baš tako

Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
golmanHurmasica je napisao/la:Pitanje za ljude koji uređuju zvaničnu. U koju će rubriku staviti Jahu? Odbrana, vezni igrači ili napad?
AUUUUULeon_Professional je napisao/la:Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko će gledati njega i asharaka goleModel1964 je napisao/la:AUUUUULeon_Professional je napisao/la:Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bih volio vidjeti![]()
Hoš go utrcati
Ne bi valjalo kad bi go utrcao, radi svih prisutnih na stadionu..Model1964 je napisao/la:AUUUUULeon_Professional je napisao/la:Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bih volio vidjeti![]()
Hoš go utrcati
kao mali sam gledao kviskoteku i volio asocijacije,avlami97 je napisao/la:Boga mi @gavran, posta pravi insajder...prvo Japan, pa 3 u 1![]()
Sanele, dobrodošao kući
I ovo zadnje je neka asocijacija hahhahahagavran je napisao/la:kao mali sam gledao kviskoteku i volio asocijacije,avlami97 je napisao/la:Boga mi @gavran, posta pravi insajder...prvo Japan, pa 3 u 1![]()
Sanele, dobrodošao kući
ka mali sam i pa sa lipe![]()
Brt, kad sam reko da ce jaha doci nisam lago eto gaLeon_Professional je napisao/la:Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ovo je neka asocijacija.gavran je napisao/la:kao mali sam gledao kviskoteku i volio asocijacije,avlami97 je napisao/la:Boga mi @gavran, posta pravi insajder...prvo Japan, pa 3 u 1![]()
Sanele, dobrodošao kući
ka mali sam i pa sa lipe![]()
ima li jos pojacanja mirso?Kazanova je napisao/la:Brt, kad sam reko da ce jaha doci nisam lago eto gaLeon_Professional je napisao/la:Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih uslugaPlava Porodica je napisao/la:Za derbi:
Fejza
Aco-Jaha-bokačov roka
Uglješa-Šećer
Memija-Tuce-Lazić
Lendrić-Nikolić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko je cickavLARS1921 je napisao/la:Ko nam je to ljut
Kakav jahic nije on taj bum
Mirso je jos jednog najavioirfo je napisao/la:ima li jos pojacanja mirso?Kazanova je napisao/la:Brt, kad sam reko da ce jaha doci nisam lago eto gaLeon_Professional je napisao/la:
Ako izadje ova formacija, ne bitno koji igraci, ja utrcavam u teren i trcim do Kostica da se dog. oko nekih usluga