Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ivicahuljev
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 10:18 pm

Imali smo igru al ne I srece,malo smo pali izlaskom memije(koji zasluzuje sve pohvale) valjda nam se nesto poklopi do kraja :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:19 pm

Brkoo je napisao/la:Bekric ne postoji na teren, Sinisa isto, Edis mijenja Memiju naseg najboljeg igraca, umjesto da Memija ide na Sinisino mjesto :( Smije li Edis prigovoriti nesto Bekricu ili ovaj uvijek mora igrati. Lendric na krilu :oops1: Ljudima se povrijedio i rezervni bek i umjesto da to iskoristimo mi bunarimo. Stoperi kreiraju igru :cry: Sad zavisimo od drugih :cry:
Posjeta odlicna, navijanje isto.. :zeljeznicar1:
Za Sinisu se ne bi slozio nikako! Mislim da ni jednom nije ispao u odbrani a u napadu je konstantno vrsio pritisak. Memija je bas dobar bio, svojom brzinom je mogao dosta napraviti, ali eto Edis je Lendru prebacio na krilo jer je vidio da moze i on proci i uciniti nesto. Mada mora se priznati da je Tuce los bio danas, bas kao i na Kosevu!

miretm
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:20 pm

Zasto Lendric na krilu dali neko moze objasnit ili je samo Edisu to jasno
Od Djermanovica sam dosta vidio nadam se da od ljeta vise nije nas igrac Dzenis je za njega Suarez
19TM87 ZAVIDOVICI

Whisperer

pet apr 29, 2016 10:21 pm

miretm je napisao/la:Zasto Lendric na krilu dali neko moze objasnit ili je samo Edisu to jasno
Od Djermanovica sam dosta vidio nadam se da od ljeta vise nije nas igrac Dzenis je za njega Suarez
jos da dzenis smrss i treba da igra nase je djetee ginoo bi realnooo ovaj dzermanovic ala pozder ce biti
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:21 pm

Ovakve utakmice sa priblizno jakim ekipama odlucuju sitnice.Mislim da je ta sitnica,da ostane 0,bila kad je Edis izveo Memiju do tada našeg ponajboljeg igraca.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

miretm
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:27 pm

mirsadmekic je napisao/la:
miretm je napisao/la:Zasto Lendric na krilu dali neko moze objasnit ili je samo Edisu to jasno
jos da dzenis smrss i treba da igra nase je djetee ginoo bi realnooo ovaj dzermanovic ala pozder ce biti
Ne vjerujem da Dzenis vise ni minute ne moze da dobije,ali bi volio da neko pametniji objasni Lendrica na krilu ako uopste postoji takav da moze to objasnit
19TM87 ZAVIDOVICI

dino lj
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:27 pm

Brkoo je napisao/la:Bekric ne postoji na teren, Sinisa isto, Edis mijenja Memiju naseg najboljeg igraca, umjesto da Memija ide na Sinisino mjesto :( Smije li Edis prigovoriti nesto Bekricu ili ovaj uvijek mora igrati. Lendric na krilu :oops1: Ljudima se povrijedio i rezervni bek i umjesto da to iskoristimo mi bunarimo. Stoperi kreiraju igru :cry: Sad zavisimo od drugih :cry:
Posjeta odlicna, navijanje isto.. :zeljeznicar1:
Ma izmjena Memije mu je ista greska kao izmjena Blagojevica protiv Slobode u kupu,Samir kao da je ograisao ove sezone.Veoma lako mozemo ostati bez Evrope,onaj zaostatak nakon 15 kola koji smo imali uzima danak,do kraja pokusati sve tekme dobiti i nadati se kiksu komsija i Sirokog.

Tryg
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:29 pm

Da ne bi sada dolazili padobranci i pricali kako se pljuje da vas preduhitrim i napisem da niko ne pljuje nego samo iznosi cinjenice.

A u ovom slucaju moja cinjenica je da mu se vec drugi put u sezoni desava da mjenja najboljeg igraca na terenu. Da stvar bude jos gora gusi jos boljeg igraca i igraca koji je u tom trenutku jedini bio opasnost za gol pored Stevanovica.

Ne razumijem ga fakat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

nikson
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:30 pm

Eto imali smo igru koliko toliko al nema rezultata...bolje se patit pa dobit, nezasluzeno, bez igre...
Nema vze ZELJO, idemo dalje
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

IvanOsim
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:31 pm

Smatram i ja da je ovo najbolja utakmica nasa ove sezone, Edisa podrzavam al fkt lik nema smisla sa izmjenama nikako, vadi Memiju Sinisa kriminalan, Dado moro uci umjesto Bekrije, kao i Zola umjesto Zahe zadnjih 10 min, jednostavno on ne moze primjetiti koga treba izmjeniti i ovo je ko zna koji put da grijesi sa izmjenama..
U svakom slucaju idemo dalje, vise me razocaralo saopstenje nego rezultat.

Whisperer

pet apr 29, 2016 10:33 pm

Tryg je napisao/la:Da ne bi sada dolazili padobranci i pricali kako se pljuje da vas preduhitrim i napisem da niko ne pljuje nego samo iznosi cinjenice.

A u ovom slucaju moja cinjenica je da mu se vec drugi put u sezoni desava da mjenja najboljeg igraca na terenu. Da stvar bude jos gora gusi jos boljeg igraca i igraca koji je u tom trenutku jedini bio opasnost za gol pored Stevanovica.

Ne razumijem ga fakat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ama brate imas pravo iznjet cinjenicu pa ediss je samm izgubio par tekmih vadis najbolje igrace ubacujes djermanovica koji nije u formii bekric koji od sirokogg nije pruzioo ono sto treba neka se ljuti ko hoce i koliko god hoce zeba je za klasuu bolji od bekrica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:35 pm

Lendric nije bio los na krilu, al Djermanovic jednostavno je predaleko od gola i bilo cega, ne znam kako trener ne vidi koga treba izmjeniti..

Trenerov glavni poso je selekcija igraca, a kod njeg je to najveca mana, sve ostalo ok i taktika i motivacija, al selekcija i izmjene kriminalne..

fcz
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:37 pm

Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.

Pobjedu smo apsolutno zasluzili, ali ko te pita, sad je sve gotovo. Kao i protiv slobode, prevagu na stranu protivnika su donijeli Bekric i Mulalic.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Whisperer

pet apr 29, 2016 10:39 pm

fcz je napisao/la:Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.

Pobjedu smo apsolutno zasluzili, ali ko te pita, sad je sve gotovo. Kao i protiv slobode, prevagu na stranu protivnika su donijeli Bekric i Mulalic.
amaa komplet klupu otjeratt , zao mi je dzenisa sto nije dobijo pravu sansu apa ova se ekipa pravila za 12 klubovaa sacekat kraj sezone ako se nedaj boze ne izbori evropaa dovest pod hitnoo, ama neko mora otpast mi ili kitari posto siroki mora u evropuu jer proslee sezone siroki nije isoo sad mi ili kone ispadamo iz utrke

Ajzea
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:42 pm

Ma nemam im šta zamjeriti. :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

I ja sam ljut što nismo pobjedili a mogli smo ali neću puno ni na Edisa jer isto kako sam mogao trpiti izrastanje naših igračkih legendi i njihove greške tako mogu trpiti i Edisove. Izrast će i on u vrhunskog trenera za koju sezonu a cijenim ga kao čovjeka da mu puno ne prigovaram. Imao je glupih grešaka ali se one mogu samo radom izkristalisati.
イビチャ・オシム

Whisperer

mirsadmekic je napisao/la:
fcz je napisao/la:Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.

amaa komplet klupu otjeratt , zao mi je dzenisa sto nije dobijo pravu sansu pa ova se ekipa pravila za 12 klubovaa sacekat kraj sezone ako se nedaj boze ne izbori evropaa dovest trenera pod hitnoo, ama neko mora otpast mi ili kitari posto siroki mora u evropuu jer proslee sezone siroki nije isoo sad mi ili kone ispadamo iz utrke

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:43 pm

Da izvineš, NEMOJ SRATI !

Alipasino
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:43 pm

Halo jel vi fakat jos razmisljate o Evropi.Kako mislite da Celika pobjedimo.Na koji nacin.Gotovo je i pite i Siroki imaju lagan raspored i uzimaju od ove 4 3 sigurno.

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 10:45 pm

Najgora stvar je kada dođeš sa stadiona a nisi ljut na ekipu, jer su odigrali strašnu utakmicu. Pogledaš na semafor ono 0:0...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava