Za Sinisu se ne bi slozio nikako! Mislim da ni jednom nije ispao u odbrani a u napadu je konstantno vrsio pritisak. Memija je bas dobar bio, svojom brzinom je mogao dosta napraviti, ali eto Edis je Lendru prebacio na krilo jer je vidio da moze i on proci i uciniti nesto. Mada mora se priznati da je Tuce los bio danas, bas kao i na Kosevu!Brkoo je napisao/la:Bekric ne postoji na teren, Sinisa isto, Edis mijenja Memiju naseg najboljeg igraca, umjesto da Memija ide na Sinisino mjestoSmije li Edis prigovoriti nesto Bekricu ili ovaj uvijek mora igrati. Lendric na krilu
Ljudima se povrijedio i rezervni bek i umjesto da to iskoristimo mi bunarimo. Stoperi kreiraju igru
Sad zavisimo od drugih
![]()
Posjeta odlicna, navijanje isto..
jos da dzenis smrss i treba da igra nase je djetee ginoo bi realnooo ovaj dzermanovic ala pozder ce bitimiretm je napisao/la:Zasto Lendric na krilu dali neko moze objasnit ili je samo Edisu to jasno
Od Djermanovica sam dosta vidio nadam se da od ljeta vise nije nas igrac Dzenis je za njega Suarez
Ne vjerujem da Dzenis vise ni minute ne moze da dobije,ali bi volio da neko pametniji objasni Lendrica na krilu ako uopste postoji takav da moze to objasnitmirsadmekic je napisao/la:jos da dzenis smrss i treba da igra nase je djetee ginoo bi realnooo ovaj dzermanovic ala pozder ce bitimiretm je napisao/la:Zasto Lendric na krilu dali neko moze objasnit ili je samo Edisu to jasno
Od Djermanovica sam dosta vidio nadam se da od ljeta vise nije nas igrac Dzenis je za njega Suarez
Ma izmjena Memije mu je ista greska kao izmjena Blagojevica protiv Slobode u kupu,Samir kao da je ograisao ove sezone.Veoma lako mozemo ostati bez Evrope,onaj zaostatak nakon 15 kola koji smo imali uzima danak,do kraja pokusati sve tekme dobiti i nadati se kiksu komsija i Sirokog.Brkoo je napisao/la:Bekric ne postoji na teren, Sinisa isto, Edis mijenja Memiju naseg najboljeg igraca, umjesto da Memija ide na Sinisino mjestoSmije li Edis prigovoriti nesto Bekricu ili ovaj uvijek mora igrati. Lendric na krilu
Ljudima se povrijedio i rezervni bek i umjesto da to iskoristimo mi bunarimo. Stoperi kreiraju igru
Sad zavisimo od drugih
![]()
Posjeta odlicna, navijanje isto..
ama brate imas pravo iznjet cinjenicu pa ediss je samm izgubio par tekmih vadis najbolje igrace ubacujes djermanovica koji nije u formii bekric koji od sirokogg nije pruzioo ono sto treba neka se ljuti ko hoce i koliko god hoce zeba je za klasuu bolji od bekricaTryg je napisao/la:Da ne bi sada dolazili padobranci i pricali kako se pljuje da vas preduhitrim i napisem da niko ne pljuje nego samo iznosi cinjenice.
A u ovom slucaju moja cinjenica je da mu se vec drugi put u sezoni desava da mjenja najboljeg igraca na terenu. Da stvar bude jos gora gusi jos boljeg igraca i igraca koji je u tom trenutku jedini bio opasnost za gol pored Stevanovica.
Ne razumijem ga fakat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
amaa komplet klupu otjeratt , zao mi je dzenisa sto nije dobijo pravu sansu apa ova se ekipa pravila za 12 klubovaa sacekat kraj sezone ako se nedaj boze ne izbori evropaa dovest pod hitnoo, ama neko mora otpast mi ili kitari posto siroki mora u evropuu jer proslee sezone siroki nije isoo sad mi ili kone ispadamo iz utrkefcz je napisao/la:Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.
Pobjedu smo apsolutno zasluzili, ali ko te pita, sad je sve gotovo. Kao i protiv slobode, prevagu na stranu protivnika su donijeli Bekric i Mulalic.
mirsadmekic je napisao/la:amaa komplet klupu otjeratt , zao mi je dzenisa sto nije dobijo pravu sansu pa ova se ekipa pravila za 12 klubovaa sacekat kraj sezone ako se nedaj boze ne izbori evropaa dovest trenera pod hitnoo, ama neko mora otpast mi ili kitari posto siroki mora u evropuu jer proslee sezone siroki nije isoo sad mi ili kone ispadamo iz utrkefcz je napisao/la:Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.
Pobjedu smo apsolutno zasluzili, ali ko te pita, sad je sve gotovo. Kao i protiv slobode, prevagu na stranu protivnika su donijeli Bekric i Mulalic.
Da izvineš, NEMOJ SRATI !fcz je napisao/la:Ovo je 90% oprostaj od Evrope, a veoma me strah da bi to moglo znaciti i osipanje boljeg dijela ekipe.