Zato i pitam. Kad se tek uvelo moglo normala, ali na ove zadnje 2 obnovljene članske neće.Hadzijalagic je napisao/la:Ja se nikad nisam uspio konektovati na taj nas wifi..Vrag je napisao/la:Je li jos u funkciji wifi za clanove na stadionu ?
p.s. Libo pitare racku, utopise Kuadia Travniku za 350k euraDobro ga je onaj @zukanovic procijenio
Danas samo razgibavanje u avionu...Hadzijalagic je napisao/la:Hoce li nasi trenirati danas?
hardwell je napisao/la:Hocu da u toku pauze uđem u krupni kadar, pokažem prijatelju da smo na ekranu i onda mahnem ekranu, a ne kameri.
Choks je napisao/la:U današnjem avazu u klubu poznatih Nikola Nikić . Na pitanje , osoba koja Vas nervira Nikić odgovara " svi koji ne navijaju za Želju "
Buraz Musa je jedan gospodin i ja sam sretan da takav covjek vodi neki klub u BIH .ChWilla je napisao/la:uvijek kad musa da ozbiljnu, regularnu izjavu s poštovanjem prema nama, oni nas napenale
Prijatelju ovdje fkt nije mjesto ovom. Ne zelim da ulazim na ovu stranicu. Ovdje mozes nalijepiti ovo:MATORI je napisao/la:Sablja izjava na aerodromu
http://gg.ba/bh_fudbal/mulalic- ... zna/184965" onclick="window.open(this.href);return false;