Nemoj kao Tiago Bogati, ufatice ga nostalgijaIzlija je napisao/la:Talijan je odigrao sasvim solidno i mogao bi se nametnuti kao 2 stoper, poznaje jezik dovoljno da može ostvariti osnovnu komunikaciju sa igračima oko sebe i aktivno učestuje u igri. Nije me se baš dojmio da kažem da je igračina ali imao je par finih poteza i nekako mislim da bi mogao biti novi Tiago manijacima.
Slazem se ja sa svim navedenim, samo me malo brine to sa nepostizanjem golova u ove dvije utakmice i sto pricamo kao da druge ekipe nisu u istim okolnostima, ali s obzirom kakve igrace u vrhu i sredini imamo mislim da ce u Sloveniji taj napadacki ucinak sigurno doci na svoje, kada budu noge odmorne i glave hladne..boccaccio je napisao/la:Želio sam samo da ukažem kakav je to proces i da je to nivo treninga koji od igrača zahtjeva da se izbori sa sobom na anaerobnim nivou ako me shvatas. Tu pripremne tekme ništa ne mogu da znače osim onoga što sam naveo. Naravno da je lose ako ne das gol toliko minuta,to onda govori da naši ne mogu kvalitetno da se izbore sa takvim stanjem. Ali dobro,meni npr.nista ne znači to što se ova utakmica uopste igrala ako bi mi bio bitan rezultat. Ovde su bitne druge stvari u ovoj fazi.cikazubo je napisao/la:Naravno da nije alarmantno nista u ovoj fazi prilrema, ali bezveze je sad da se pravdamo svaki drugi post kao radi se na kondiciji, trenira se dva puta dnevno, i Mladost ima isti program, isto su zamijenili dva cijela tima imaju promjene u kadru itd, i meni licno nije bas okej ako ne zabijemo u 310minuta pa makar juniori igrali ali hajde, sad pocinje tek takticki dio pa cemo vidjeti..
Sjeca li se neko ovoga- Nikada se ne zna. Iskreno, idem za tim da imam nekoliko klubova u regionu. Sada sam investirao u ljubljansku Olimpiju i otkrit ću vam - interesira me Željezničar... Trebat će mi vremena, a nije isključeno da jednog dana uložim u taj trofejni klub. Uvijek sam poštovao vaše nogometaše, igrače iz BiH. - Milan Mandaric
Šta hoćeš, jel nam Djermanovic dosao iz olimpijeirfo je napisao/la:Sjeca li se neko ovoga- Nikada se ne zna. Iskreno, idem za tim da imam nekoliko klubova u regionu. Sada sam investirao u ljubljansku Olimpiju i otkrit ću vam - interesira me Željezničar... Trebat će mi vremena, a nije isključeno da jednog dana uložim u taj trofejni klub. Uvijek sam poštovao vaše nogometaše, igrače iz BiH. - Milan Mandaric, ko zna sta se moze desit u buducnosti rekao je miske da ce investitori prepoznati rad mozda ni ovo nije iskljuceno jednog dana
Tako je, u Sloveniji to treba da dobije drugi smisao sa pripremnim utakmicama,i tu je ta faza koja je bitna i taktički i igrački i čak i rezultatski zbog psihe. Sada to nije slučaj,sada je akcenat prirodno na drugim varijantama.cikazubo je napisao/la:Slazem se ja sa svim navedenim, samo me malo brine to sa nepostizanjem golova u ove dvije utakmice i sto pricamo kao da druge ekipe nisu u istim okolnostima, ali s obzirom kakve igrace u vrhu i sredini imamo mislim da ce u Sloveniji taj napadacki ucinak sigurno doci na svoje, kada budu noge odmorne i glave hladne..boccaccio je napisao/la:Želio sam samo da ukažem kakav je to proces i da je to nivo treninga koji od igrača zahtjeva da se izbori sa sobom na anaerobnim nivou ako me shvatas. Tu pripremne tekme ništa ne mogu da znače osim onoga što sam naveo. Naravno da je lose ako ne das gol toliko minuta,to onda govori da naši ne mogu kvalitetno da se izbore sa takvim stanjem. Ali dobro,meni npr.nista ne znači to što se ova utakmica uopste igrala ako bi mi bio bitan rezultat. Ovde su bitne druge stvari u ovoj fazi.cikazubo je napisao/la:Naravno da nije alarmantno nista u ovoj fazi prilrema, ali bezveze je sad da se pravdamo svaki drugi post kao radi se na kondiciji, trenira se dva puta dnevno, i Mladost ima isti program, isto su zamijenili dva cijela tima imaju promjene u kadru itd, i meni licno nije bas okej ako ne zabijemo u 310minuta pa makar juniori igrali ali hajde, sad pocinje tek takticki dio pa cemo vidjeti..