rodrigo87 je napisao/la:Ni drzave, ni vlasti sve, nisu mogli da te ugase!
Moj pile kakvi zakoni kakve procedure, ako ne mozemo fino zavrsit ima drugih nacina hvala Bogu, ne kazem da moramo kao grobari svojim ljudima al ako je to cijena da prevaspitamo te parazite ja sam tu, pa ybt koja akcija, ljudi sirom svijeta prave dokumentarce i da nam par hinjavaca posranih zaustavi gradnju Grbavice, e nece moci..pile87 je napisao/la:Nema potrebe za tim mi nismo kriminalci imaju zakonom odobrena sredstva da se borimo za stadion. Kriminalci su u opcini ocigledno meni je bilo sasvim jasno da ce Koldzo ocekivati nesto za uzvrat da bi nam dao dozvole tako to funkionise kod njih...
Brate uvijek se trudim da dam info za vas sto tacniji.Eisenbahner1921 je napisao/la:haj reci da je ovo zakašnjela prvoaprilska šala života titm8782 je napisao/la:Zahvaljujuci SD i Nacalniku koji su ocito u talu, dobili smo odbijenicu za isok i zapad.
Sad ce i zvanicna to da potvrdi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je..sergejevic je napisao/la:Nema potrebe da se mnogo brinete oko ovoga. Krenuli su u pogresan boj, jos u pogresno vrijeme. Vec dugo raja oko Zelje, uprava, navijaci, igraci nisu bili ovako ujedinjeni. Kada smo svi uz klub onda nam ne mogu nista. Ne treba se zamarati njima sada, imamo mi preceg posla od njih trenutno. Tesko je vjerovati da oni mogu i pomisliti da nam mogu nesto napakostiti ili da nas mogu zaustaviti sada uz ovakvu atmosferu oko kluba. Skupimo se jos vise, zbijmo redove, napunimo stadion da upisemo jos jednu veliku pobjedu. To je pravi nacin da im pokazemo koliko su mali i nebitni. Opet kazem, ne mogu oni ustrajati u ovome pored nas zivih.
Fazon je sto ne mozes raditi i sto cemo jos cekati, Bog zna koliko, na istocnu tribinu.. Poznavajuci nase sudove to se moze otegnuti samo tako..za_zivot_cijeli je napisao/la:kroz istoriju smo dokazali da smo najjaci kada nas pritisnu, stjeraju u kut, opstruiraju, lazu i varaju....
uopste nije upitno ko ce dobiti i ovu bitku!
Ma sacekat da iz kluba saopste kakva je situacija, ako nam stvarno ne daju da ovu prelijepu pricu uspjesno realizujemo, onda smo mi navijaci na redu..Hadzijalagic je napisao/la:Meni nije jasno da onom violini niko nista ne smije a frajer se qrci godinama..
Senad Mehicevic, Violina i Koldzo su likovi koji na svaki nacin vrse opstrukciju..