Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 3:46 pm

Ama vjerujem ja u upravu al ova govna politicka i ovog uslju stvarno treba preispitat kvalitetno
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:47 pm

Ni drzave, ni vlasti sve, nisu mogli da te ugase!

Elegant
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:48 pm

Nadam se da ce Uprava ovo da rjesi a onda VRATITI pare opstini sto je uplatila pisljivih 10.000 !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:48 pm

rodrigo87 je napisao/la:Ni drzave, ni vlasti sve, nisu mogli da te ugase!
;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:49 pm

pile87 je napisao/la:Nema potrebe za tim mi nismo kriminalci imaju zakonom odobrena sredstva da se borimo za stadion. Kriminalci su u opcini ocigledno meni je bilo sasvim jasno da ce Koldzo ocekivati nesto za uzvrat da bi nam dao dozvole tako to funkionise kod njih...
Moj pile kakvi zakoni kakve procedure, ako ne mozemo fino zavrsit ima drugih nacina hvala Bogu, ne kazem da moramo kao grobari svojim ljudima al ako je to cijena da prevaspitamo te parazite ja sam tu, pa ybt koja akcija, ljudi sirom svijeta prave dokumentarce i da nam par hinjavaca posranih zaustavi gradnju Grbavice, e nece moci.. :psujem:

nikson
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:49 pm

E zato nas vcrs treba biti 10 000....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:51 pm

slika
NEĆEŠ RAZBOJNIČE !

tm8782
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:52 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Zahvaljujuci SD i Nacalniku koji su ocito u talu, dobili smo odbijenicu za isok i zapad.
Sad ce i zvanicna to da potvrdi.
:psujem: :psujem: :psujem: :psujem: :psujem: :psujem: :psujem:
haj reci da je ovo zakašnjela prvoaprilska šala života ti
Brate uvijek se trudim da dam info za vas sto tacniji.
Svi smo mi smrtnici za Zeljom.
Volio bi i ja da je prvoaprilska iskreno.
Jbga...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:53 pm

Ma ne treba se sikirat,prošla me je huja, ja vjerujem da će ovo Uprava riješit kao i sve do sad što su.
Nama je za 4 sata možda i najbitnija utakmica sezone,kojima otvaramo vrata Europe makar do pola.
Dolazi raja iz Maglaja,Travnika,Brčkog,svi su u putu.A i mi se trebamo polahko spremat i poderat grla i dlanove večeras!
Mi smo večeras prevaga, radovat ćemo se svi na kraju.
:zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

pet apr 29, 2016 3:54 pm

E odavno mi nije teze bilo....nemam ni psovki ni rijeci....umrite jadovi.....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

sergejevic

pet apr 29, 2016 4:03 pm

Nema potrebe da se mnogo brinete oko ovoga. Krenuli su u pogresan boj, jos u pogresno vrijeme. Vec dugo raja oko Zelje, uprava, navijaci, igraci nisu bili ovako ujedinjeni. Kada smo svi uz klub onda nam ne mogu nista. Ne treba se zamarati njima sada, imamo mi preceg posla od njih trenutno. Tesko je vjerovati da oni mogu i pomisliti da nam mogu nesto napakostiti ili da nas mogu zaustaviti sada uz ovakvu atmosferu oko kluba. Skupimo se jos vise, zbijmo redove, napunimo stadion da upisemo jos jednu veliku pobjedu. To je pravi nacin da im pokazemo koliko su mali i nebitni. Opet kazem, ne mogu oni ustrajati u ovome pored nas zivih.

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:04 pm

sergejevic je napisao/la:Nema potrebe da se mnogo brinete oko ovoga. Krenuli su u pogresan boj, jos u pogresno vrijeme. Vec dugo raja oko Zelje, uprava, navijaci, igraci nisu bili ovako ujedinjeni. Kada smo svi uz klub onda nam ne mogu nista. Ne treba se zamarati njima sada, imamo mi preceg posla od njih trenutno. Tesko je vjerovati da oni mogu i pomisliti da nam mogu nesto napakostiti ili da nas mogu zaustaviti sada uz ovakvu atmosferu oko kluba. Skupimo se jos vise, zbijmo redove, napunimo stadion da upisemo jos jednu veliku pobjedu. To je pravi nacin da im pokazemo koliko su mali i nebitni. Opet kazem, ne mogu oni ustrajati u ovome pored nas zivih.
Tako je..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:04 pm

pa malo su se precijenili.

vlast je najjača droga, čovjek umisli da će zemlja stati ako on više ne bude vlast...
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:05 pm

a vi glasajte za nedzada... eto vam sad... :ne:

treba odma u ponedeljak/utorak proteste organizovati i jasno mu stavit do znanja da nema vise politickih igara sa nama... sad smo mnogo jaci nego lani, i treba to njemu dati do znanja, da ce nasa uprava a i navijaci izaci pred opstinu i glasno i jasno pokazati s kim ima posla... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:09 pm

Meni nije jasno da onom violini niko nista ne smije a frajer se qrci godinama..

Senad Mehicevic, Violina i Koldzo su likovi koji na svaki nacin vrse opstrukciju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:09 pm

kroz istoriju smo dokazali da smo najjaci kada nas pritisnu, stjeraju u kut, opstruiraju, lazu i varaju....

uopste nije upitno ko ce dobiti i ovu bitku!

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:12 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:kroz istoriju smo dokazali da smo najjaci kada nas pritisnu, stjeraju u kut, opstruiraju, lazu i varaju....

uopste nije upitno ko ce dobiti i ovu bitku!

Fazon je sto ne mozes raditi i sto cemo jos cekati, Bog zna koliko, na istocnu tribinu.. Poznavajuci nase sudove to se moze otegnuti samo tako..

Trema mu dvoranu demolirati pod hitno yebala mu ona mater debilnu a i kuca mu je blizu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kontranogama
Kontakt:

pet apr 29, 2016 4:13 pm

Ama pun mi qurac te borbe, treba jednom pokazati zube zivini pa da kasnije dvaput razmisli neko ko misli da nam stane na put. Sve im i mrtvo i zivo
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

cikazubo
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:Meni nije jasno da onom violini niko nista ne smije a frajer se qrci godinama..

Senad Mehicevic, Violina i Koldzo su likovi koji na svaki nacin vrse opstrukciju..
Ma sacekat da iz kluba saopste kakva je situacija, ako nam stvarno ne daju da ovu prelijepu pricu uspjesno realizujemo, onda smo mi navijaci na redu.. :djavo:

Leon_Professional
Kontakt:

Ne mogu da vjerujem sta se meni desava u ovom danu, jos i ovo sad! Kad krene lose onda je bas lose, najbolje je da ja odem spavati do sutra, da ne dolazim na tekmu jer danas sam baksuzan! :psujem:

Upravo, rijesi ovo vec jednom, **** ga SD, svaki put oni nesto koce! Nadam se da cemo u buduce biti neovisni o SD-u, jer ovo nema smisla!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava