Da da, sve dodje na naplatu. Jbg valja sve iskihati na kraju. Nad nama se uvijek strogoca neka sprovodila, sjećam se one sezone kad je jamak dobio bruku neku tekmi zabrane zbog udaranja sad me bas zanima kako ce proći ova od strane bekica. Al ebo njih i njihovo kukanje, uvijek su bili alibi navijači mi kad izgubimo nalazimo problem u nama oni u drugima, treba nekad biti pošten i reci pobijedio je bolji sport je ovo gube i najbolji nije uvijek sve crno ili bijelo. Nego večeras svi na Grbavicu da ispostujemo svog Zelju i potvrdimo ovu pobjedu na derbiju.tm8782 je napisao/la:Covjeku su ostali kratki isti oni koji su ostali kratki i Husicu.ChWilla je napisao/la:tačno je sve to, samo ja ipak ne vjerujem da je slučajno sudio kako jeste. a znam da ga nisu naši "završili".Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.
Dobro su glumili kod prekrsaja i mislili su da ce sve proci kao i prije, ali...
Tvrdim vam ovo...
Ferrer 175 cmChWilla je napisao/la:tipično za tenisere ispod 180 cm...mislim da je ovaj švarcman sad i najbolje rangiran od takvih.
E šta uradi čovjekOkolele je napisao/la:2:0 imao i opet prokocka..
kralju mozes li mi poslati taj krizni link sviju ti..ruke ti se pozlatilekontranogama je napisao/la:Ne znam da li ce neko ovde da pravi stream za nas diasporce, ako ne ima nekih naznaka gdje ce biti. Pa ne bih sad da stavljam ali ako bude kriza javljam.
Okolele je napisao/la:Ma gotov je on..Kad nije u drugom setu i sad na pocetku iskoristio priliku da ga dobije sad neka izgubi glupan..
Evo ga opet mu sudija za sve kriv..
Sace izjava, imo sam ga, diktiro sam mec, ma goni se ba da si bolji dobio bi ga i to je to. Izgubih 2 i po sata bezvezeOkolele je napisao/la:Ma gotov je on..Kad nije u drugom setu i sad na pocetku iskoristio priliku da ga dobije sad neka izgubi glupan..
Evo ga opet mu sudija za sve kriv..
A jel iko rekao da je igrac koji je pogodio stativu cini mi se Benko da je bio u ofsajdu gledao sam i sliku al nmg sad da je nadjemKapiten je napisao/la:ma ovo je smijesno sto oni potenciraju kao greske. Od penala do onog indirekta, faula Bekrica nad manekenom... Sto neko rece, nasli su alibi za potencijalno neuspjesnu sezonu, a dobro svi znamo sta su radili zadnje 2 sezone.
Da se i ja zahvalim Copa90![]()
![]()
![]()
Svaka im cast i uvijek su dobrodosli na nasu Grbavicu, a ako neko blizak klubu cita ovo neka vide da ovog momka uclane i posalju mu clansku i mozda neki poklon iz shopa. To je sitnica, a bio bi vrlo lijep gest.
Danas ce biti tesko, ali Lendra nas vodi do pobjede
MrRiccoli je napisao/la:A jel iko rekao da je igrac koji je pogodio stativu cini mi se Benko da je bio u ofsajdu gledao sam i sliku al nmg sad da je nadjemKapiten je napisao/la:ma ovo je smijesno sto oni potenciraju kao greske. Od penala do onog indirekta, faula Bekrica nad manekenom... Sto neko rece, nasli su alibi za potencijalno neuspjesnu sezonu, a dobro svi znamo sta su radili zadnje 2 sezone.
Da se i ja zahvalim Copa90![]()
![]()
![]()
Svaka im cast i uvijek su dobrodosli na nasu Grbavicu, a ako neko blizak klubu cita ovo neka vide da ovog momka uclane i posalju mu clansku i mozda neki poklon iz shopa. To je sitnica, a bio bi vrlo lijep gest.
Danas ce biti tesko, ali Lendra nas vodi do pobjede
Sent from my C5303 using Tapatalk