Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 2:03 pm

tipično za tenisere ispod 180 cm...mislim da je ovaj švarcman sad i najbolje rangiran od takvih.
gradi željo boli te *****

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 2:05 pm

tm8782 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije Čvila vjeruj mi ovo bez veze. Frajera su drakonski kaznili malte ne iz kafane odmah poslije utakmice. Ne branim ga, satro nas je masu puta i da se ja pitam taj odavno ovdje više ne bi sudio nikad. Pravnik je po struci, nek ide u advokate. Jebe.na se poruka šalje drugim sudijama (a ustvari samo njih nekoliko pitarima sudi, znamo koji su) da ako propuste i žuti karton dati da što su ga sudili sudili su. Jasno je meni da se naša Uprava ne bavi ovim stvarima već jačanjem igračkog kadra i samog poslovanja kluba, ali na ove stvari se ne smije biti ravnodušan.
tačno je sve to, samo ja ipak ne vjerujem da je slučajno sudio kako jeste. a znam da ga nisu naši "završili".
Covjeku su ostali kratki isti oni koji su ostali kratki i Husicu.
Dobro su glumili kod prekrsaja i mislili su da ce sve proci kao i prije, ali...
Tvrdim vam ovo...
Da da, sve dodje na naplatu. Jbg valja sve iskihati na kraju. Nad nama se uvijek strogoca neka sprovodila, sjećam se one sezone kad je jamak dobio bruku neku tekmi zabrane zbog udaranja sad me bas zanima kako ce proći ova od strane bekica. Al ebo njih i njihovo kukanje, uvijek su bili alibi navijači mi kad izgubimo nalazimo problem u nama oni u drugima, treba nekad biti pošten i reci pobijedio je bolji sport je ovo gube i najbolji nije uvijek sve crno ili bijelo. Nego večeras svi na Grbavicu da ispostujemo svog Zelju i potvrdimo ovu pobjedu na derbiju.

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:09 pm

2:0 imao i opet prokocka.. :r
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:14 pm

ChWilla je napisao/la:tipično za tenisere ispod 180 cm...mislim da je ovaj švarcman sad i najbolje rangiran od takvih.
Ferrer 175 cm :) Porede Džumhura sa njim. Inače dva tenisera istog profila, bit će neizvjesno. Ovaj naš kvalitetniji, al' se glupira kad je potrebno
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:15 pm

a zaboravio sam da je on tolipacni...

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:16 pm

Okolele je napisao/la:2:0 imao i opet prokocka.. :r
E šta uradi čovjek :oops1: :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:16 pm

a daj ba. i u 2. i 3. setu vodi 2:0 i ovaj mu okrece oba puta ( kao i Damir njemu u prvom setu..) :twisted:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:18 pm

Ma gotov je on..Kad nije u drugom setu i sad na pocetku iskoristio priliku da ga dobije sad neka izgubi glupan..

Evo ga opet mu sudija za sve kriv..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

godrina
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:20 pm

kontranogama je napisao/la:Ne znam da li ce neko ovde da pravi stream za nas diasporce, ako ne ima nekih naznaka gdje ce biti. Pa ne bih sad da stavljam ali ako bude kriza javljam.
kralju mozes li mi poslati taj krizni link sviju ti..ruke ti se pozlatile :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:21 pm

Okolele je napisao/la:Ma gotov je on..Kad nije u drugom setu i sad na pocetku iskoristio priliku da ga dobije sad neka izgubi glupan..

Da ga ne znam pomislio bih da je pitar koliko napada sudije :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:30 pm

Okolele je napisao/la:Ma gotov je on..Kad nije u drugom setu i sad na pocetku iskoristio priliku da ga dobije sad neka izgubi glupan..

Sace izjava, imo sam ga, diktiro sam mec, ma goni se ba da si bolji dobio bi ga i to je to. Izgubih 2 i po sata bezveze :evil:

Okolele
Kontakt:

Izgubi haman dobiven mec e jbt.. sa 0:2 na 6:2.. :roll:

ChWilla
Kontakt:

ukratko damir pitariše :rofl:

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:35 pm

Jest frajer pravi patlidžan

DR.HOUSE
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:37 pm

ja sam svoju kartu uzeo da ne moram zuriti prije utakmice pa stajati u redu :DD: :DD: ..ima fino raje
SVI NA GRBAVICU :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:38 pm

Namjerno zijanio da sledece godine brani manje bodova :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MrRiccoli
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:38 pm

Kapiten je napisao/la:ma ovo je smijesno sto oni potenciraju kao greske. Od penala do onog indirekta, faula Bekrica nad manekenom... Sto neko rece, nasli su alibi za potencijalno neuspjesnu sezonu, a dobro svi znamo sta su radili zadnje 2 sezone.

Da se i ja zahvalim Copa90 :pljesak: :pljesak: :pljesak: :klanjase2: Svaka im cast i uvijek su dobrodosli na nasu Grbavicu, a ako neko blizak klubu cita ovo neka vide da ovog momka uclane i posalju mu clansku i mozda neki poklon iz shopa. To je sitnica, a bio bi vrlo lijep gest.

Danas ce biti tesko, ali Lendra nas vodi do pobjede ;)
A jel iko rekao da je igrac koji je pogodio stativu cini mi se Benko da je bio u ofsajdu gledao sam i sliku al nmg sad da je nadjem

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:39 pm

U ovom tuznom momentu za BH tenis, sjetimo se još jednom izjave BP da su forumaši osnovni uzrok strmoglavog pada FK Sarajevo. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:40 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:ma ovo je smijesno sto oni potenciraju kao greske. Od penala do onog indirekta, faula Bekrica nad manekenom... Sto neko rece, nasli su alibi za potencijalno neuspjesnu sezonu, a dobro svi znamo sta su radili zadnje 2 sezone.

Da se i ja zahvalim Copa90 :pljesak: :pljesak: :pljesak: :klanjase2: Svaka im cast i uvijek su dobrodosli na nasu Grbavicu, a ako neko blizak klubu cita ovo neka vide da ovog momka uclane i posalju mu clansku i mozda neki poklon iz shopa. To je sitnica, a bio bi vrlo lijep gest.

Danas ce biti tesko, ali Lendra nas vodi do pobjede ;)
A jel iko rekao da je igrac koji je pogodio stativu cini mi se Benko da je bio u ofsajdu gledao sam i sliku al nmg sad da je nadjem

Sent from my C5303 using Tapatalk
slika

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 2:41 pm

ako je ovaj ugao dobar (prav) u ofsajdu je.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava